Meetup & Karrieretreff – Utsatt på ubestemt tid

Fokus i Karrierehuset vil alltid være karriereveiledning. Kartlegging av kompetanse, erfaring og personlige egenskaper er viktig for å unngå valg tatt på feil grunnlag. Samtidig vil det ofte øke nedslagsfeltet på jobbmuligheter du ønsker og velger å søke på.

Vi i Karrierehuset mener vi vet hva som er viktig og nødvendig, og vi bistår mer enn gjerne. 

Karriererådgiverne våre, med sin spisskompetanse innen ulike fagområder, gir deg verdifulle tips og råd for å gjøre deg aktuell og ettertraktet. Samtidig vil det bidra til å sikre en raskere vei ut i et nytt arbeidsforhold og en ny karriere.

Her i Karrierehuset er vi klare og hjelper deg gjerne på veien. Vi informerer og deler og gir deg et innblikk i hva vi leverer. På våre sider kan du holde deg løpende oppdatert om oss, hva vi kan bistå med og hva som skal skje videre de neste månedene.

 

Adresse: Karrierehusets lokaler i Kristian IVs gate 13 i Oslo sentrum, vis a vis Det Norske Teateret

Påmelding: kurs@karrierehuset.no eller fyll ut skjemaet nedenfor.

 

Les mer om hvordan du skifter karriere her