Hvorfor valgte du å bli karriererådgiver?

Jeg kom fra en jobb som kommunikasjonssjef i en frivillig organisasjon og jobbet politisk overordnet for en stor gruppes rettigheter og tenkte jeg ville jobbe mer én til én med rådgivning og kommunikasjon. Derfor var en sentral grunn å gå fra å jobbe gruppebasert til å bli individorientert. For det andre har jeg jobbet med utvikling og kommunikasjon hele mitt voksne liv, og det å hjelpe noen i en vanskelig situasjon og bidra til at folk ser sitt fulle potensiale er viktig for meg. Det å ha en oppgave der man ser at kundene kommer helt i mål, f.eks. at kandidaten lander en jobb – det gjør meg nesten like glad som kandidaten selv. I tillegg åpner folk seg og stoler veldig på meg, så det er en ansvarsfull jobb også.

Hvorfor ønsket du å jobbe i Karrierehuset?

Jeg kjente til det fra andre som har jobbet der. Det er virkelig en bedrift jeg kunne tenkt meg å bruke selv hvis jeg hadde hatt behov for det. Karrierehusets ansatte fremstår som kunnskapsrike og hyggelige mennesker. I tillegg har vi mange gode tilbud å jobbe med.

Hva er mest meningsfullt med jobben din?

Tilliten jeg får fra kundene mine og hvordan jeg kan forvalte den på en sånn måte at det fører dem dit de skal, som de i utgangspunktet kanskje ikke tenkte de skulle. Det er også viktig å tenke på at mange som har mistet jobben i bla. nedbemanning er sårbare, så det handler også om å hjelpe kunden med å finne et nytt “jeg” og ikke bare hjelpe med å finne ny jobb til dem. Jobben er også å styrke folk. Jeg har erfaring fra å jobbe med seniorer, og ser ofte at seniorer når de mister jobben også mister troen på seg selv. Da gjelder det å gjenvinne den.

Har du noen gode suksesshistorier fra rådgivningsprosessene dine?

Ja, og i den forbindelse tenker jeg at selv en kartleggingssamtale kan ha mye verdi. Jeg hadde for eksempel en ung kandidat som ikke visste hva hen skulle gjøre med livet sitt. Vi hadde bare en kartleggingssamtale, men i løpet av denne samtalen klarte kandidaten i samarbeid med meg å komme fram til at digital kommunikasjon var noe for hen. Denne kandidaten søkte seg derfor inn på digital markedsføring og kom inn på det studiet hen ville.

Nå jobber jeg blant annet med en som er godt voksen som har søkt over 100 jobber og vært arbeidsledig lenge. Da har vi jobbet veldig mye med CV´n til kandidaten og kandidatens syn på sin egen arbeidshistorie, som gjør at hen selger seg på en annen måte nå enn før. Hen har nå kommet på annengangs intervju – da har det gått helt riktig vei!

I tillegg har jeg hatt en kandidat som var veldig dyktig, godt erfaren, utdannet og som hadde en veldig god jobb, men som ville bytte jobb. Kandidaten kom alltid på intervju, men fikk aldri jobben. Vi gjennomførte intervjutrening, og da så jeg at hen hadde mange gode eksempler på CV´n sin og i søknad som hen ikke brukte i intervjuer. Bare ved å bytte eksemplene kandidaten brukte under intervjuer gjorde at hen til slutt fikk jobb. Noen ganger er det ikke så mye mer enn noen justeringer som skal til. Når noen er et speil for deg, ser du lettere de små justeringene du kan gjøre. Jeg gjennomførte intervjutrening med kandidaten i tre timer. Bare ved å se at hen kunne bytte eksemplene hen brukte, fikk hen plutselig en ny profil.

Og det er nettopp dette vi som karriereveiledere blir dyktige på å gjøre, det å se litt bakom – ting som kandidater ikke har fått fram eller oppmuntre til å fortelle noe som de kanskje ikke har tenkt at er viktig.

Det er også viktig å trekke fram at det er kandidatene som gjør jobben og jeg krever mye av dem. Jeg har høye forventninger til at de virkelig jobber og ser på jobbsøking som en jobb. Noen søker på altfor mange jobber, og da tenker jeg at man bare skal søke på jobbene man har lyst på og de jobbene man kan få ut ifra kompetanse og erfaring for å oppnå suksess. Mange forteller meg at de søker over 100 jobber og at det er veldig utmattende fordi man får mye avslag. Søk på jobbene som du tror du kan få og som du interesserer deg for! I den forbindelse har jeg tro på en spisset jobbsøker-prosess.

Opplever du at kundene dine tenker annerledes rundt karrieren nå i pandemien?

Ja, nesten alle er veldig innstilt på at det kan være vanskelig å få ny jobb i disse tider. De fleste av kundene mine kunne tenkt seg å jobbe for en større bedrift fordi de søker trygghet. Derfor opplever jeg at det er et større fokus på trygghet blant kundene mine. Folk er også innstilt på å reise langt og gå litt ned i lønn, og er i den forbindelse innstilt på at det er tøffe tider.

Jeg nevnte at jeg har mange kunder som velger jobbgarantipakken, og da snakker jeg med kandidatene om at det kan være lurt å ta en jobb, selv om det ikke er drømmejobben som kommer først. Med dette eksempelet kommer et sitat jeg har lært av min kollega Kristin Wahl og som jeg forteller kundene mine. Nemlig at man ikke skal se på karrieren som en stige som går et steg oppover av gangen, men heller en klatrevegg, for da kan du gå til siden og litt ned og litt opp, som gjør at man kan se mange forskjellige måter å gjøre ting på. Ved å se på det som en klatrevegg, ser man hvor mye spennende ting man kan gjøre.

Er det mange unge som sliter med tanke på å komme seg inn på arbeidsmarkedet, eller som har blitt permittert?

Jeg skulle ønske arbeidslivet tenkte på verdien av å gi unge mennesker arbeidserfaring. Jeg har flere unge kunder som er i ferd å avslutte en bachelor eller master nå som regner med å gå rett ut i arbeidsledighet, og det er veldig trist. Og jeg har hatt flere unge som har hatt tilfeldige jobber, noe som ikke har noe med karrieren deres å gjøre, for eksempel ekstravakter og deltidsjobber. Jeg synes det er altfor høy terskel for unge mennesker å få seg en jobb med relevans til utdanningen sin. Men i den forbindelse er vi i Karrierehuset flinke til å hjelpe kandidater med å spisse kompetanse og erfaring, og å få kandidater ut i jobb.

Hvem er kundene dine?

Jeg har flest godt voksne, dvs. 40 + kandidater og en del seniorer (60 +). Mange er høyt utdannede og som velger jobbgarantipakken vår. I den forbindelse tror jeg mange av kundene mine velger nettopp denne pakken fordi det er så tett oppfølging hele veien, og da er de trygge på at det er noe vi gjør sammen, at det ikke bare er rådgiving, men et samarbeid i større grad. Men man gir selvfølgelig alt til alle kundene uavhengig av hvilken tjeneste de velger.

Jeg har også hatt en del kunder som ikke er norske. Det er en del av utenlandsk opprinnelse og det er spennende, for de har ikke et nettverk i Norge, så da må man tenke hvordan de kan skaffe seg et nettverk som voksen. Disse kandidatene kjenner heller ikke det norske arbeidsmarkedet så godt, og da har det vært veldig spennende og læringsrikt for min del også.

– og hvorfor ønsker de rådgivning?

En del av de har holdt på ganske lenge på egen hånd, søkt mange jobber uten å lykkes og tenker de trenger faglige råd. En ting er å få råd fra familie/venner, men de trenger rett og slett profesjonelle råd til CV og søknad, intervjusituasjon og hvordan finne riktige stillinger. Det er som oftest veldig konkrete og faglige råd de trenger – og da er en karriererådgiver midt i blinken! I det siste har jeg hatt en del kunder som har vært arbeidssøkere en stund.

Hva er dine beste anbefalinger for de som nå står utenfor arbeidsmarkedet?

1. Det viktigste tror jeg er å tro på seg selv og ha tro på at dette skal gå bra. Og det tror jeg man får gjennom sine nærmeste nettverk og eventuelt gjennom å søke rådgivning.

2. Bruk alle tilgjengelige kanaler, og ikke minst, bruk nettverket ditt. Det betyr ikke at man skal be folk om en jobb, men be om råd, tips og hjelp. Husk at folk liker å hjelpe, for man blir fort negativ og tror at folk ikke vil hjelpe.

3. Vær realistisk – det er viktig å være realistisk når det gjelder hvilke jobber du kan få og søke på. Sørg for at kompetansen din er relevant for det du søker på!

4. Jeg synes det er viktig å søke på jobber du virkelig har lyst på.

5. Husk at det kan finnes mange gode og spennende jobber skjult i kjedelige stillingsannonser.

Hei! Jeg heter Christin Engelstad  og brenner spesielt for seniorer på (50+). Jeg er en ettertraktet foredragsholder og debattant og kan vise til gode resultater for de jeg har jobbet for både som grupper og individer. Jeg trives best når jeg kan lykkes gjennom eller sammen med andre. Ønsker du at jeg skal hjelpe deg med ny jobb eller et karriereskifte?. Bestill en time med meg her

Bestill en rådgivningstime med meg

Del dette innlegget