Karrierehuset tilbyr rådgivning innen omstilling og nedbemanning. Her finner du alle våre tjenester til privat og bedriftsmarkedet. Ta gjerne kontakt med oss om du ønsker å vite mer om hvordan vi kan bistå deg eller din bedrift.

Oversikt våre tjenester

Karriererådgivning

Vi hjelper deg å se dine muligheter på arbeidsmarkedet. Velg mellom våre ulike karrierepakker: Basic, Plus og Premium.

Les mer

Gratis karrieresamtale

Bestill en gratis karrieresamtale med en av våre sertifiserte karriererådgivere

Les mer

Studieveiledning

Er det vanskelig å vite hva du skal studere? Med studieveiledning blir det enklere for deg å ta det rette valget.

Les mer

Time med karriererådgiver

Bestill en time med en av våre sertifiserte karriererådgivere så ruster vi deg for å lande ny jobb eller hjelper deg med det viktige studievalget.

Les mer

Intervjutrening med karriererådgiver

Bli tryggere i intervjusituasjonen og sikre at du presenterer ditt kandidatur på best mulig måte.

Les mer

Sluttpakke inkludert karriererådgivning

For deg som er nedbemannet og har fått karriererådgivning som en del av din sluttpakke.

Les mer

 Rekruttering

Rekruttering av nye ansatte er en viktig prosess for mange bedrifter. I motsetning til hva mange hevder, så er dette hverken enkelt eller raskt løst i de fleste tilfeller.

Les mer

Vårt Outplacementprogram

Karrierehuset har vi lang erfaring med å hjelpe berørte av nedbemanning og- eller omstilling med en rask vei ut i et nytt arbeidsforhold.

Les mer

Digital karriereplattform

Samle alle jobbsøkerdokumenter og -aktiviteter på samme plattform

Les mer

Våre kurs

Vi tilbyr et rikt utvalg av kurs som alle kan skreddersys til deg. Alle kurs kan gjennomføres digitalt eller fysisk

Les mer

Vår produktguide 

Her finner du en produktguide slik at det blir enklere for deg å velge tjenesten som passer best inn på ditt behov

Les mer

Gavekort

Hva med å gi et gavekort på en time eller en karrierepakke med karriererådgiver? Ta kontakt med oss for bestilling

Les mer

Møt våre fornøyde kunder

Birger Skare
Birger Skare

“Jeg havnet i en situasjon hvor jeg hadde behov for bistand til å komme meg videre i karrieren min. Etter å ha brukt litt tid på å sammenligne tilbud og tjenester, falt valget på et outplacement-program fra Karrierehuset. Fra første stund følte jeg stor imøtekommenhet og profesjonalitet fra Karrierehuset. Karriererådgiver Lene Ørbeck satte seg grundig inn i min situasjon og «så» meg som menneske.

I slike situasjoner er det lett å få negative tanker, og grave seg litt ned, men Lene fikk meg tidlig i prosessen til å tenke positivt og fremtidsrettet. Hun har fungert som en coach og sparringspartner for meg, og hennes innsats har vært helt avgjørende for at jeg hadde en god og effektiv jobbsøkerprosess, og kom meg raskt tilbake i arbeid. Jeg kan på det varmeste anbefale Karrierehuset for alle som har behov for karriererådgivning for å komme seg videre i arbeidslivet.”

Siv Raake
Siv Kari Næbb Raake

“Jeg har opplevd Karrierehuset som profesjonelle og grundige i jobben med å få meg ut i jobb igjen, i et særdeles vanskelig jobbmarked. Kristin Wahl har vært en solid støttespiller og sparringspartner som har vært både kreativ og støttende med mange gode tips og råd til både CV, søknadsbrev og gjennomføring av jobbintervjuer. Takk for en flott tid, jeg fikk meg jobb til slutt:)”

Erzsebet Fæster
Erzsebet Fæster

I forbindelse med omstilling hos forrige arbeidsgiver mottok jeg karriererådgivning som en del av sluttavtalen for å sikre en rask vei ut i ny jobb. Jeg har vært mange år hos samme arbeidsgiver og ikke søkt jobb på lenge og var derfor usikker på min markedsverdi. Det var spesielt viktig for meg å få en bekreftelse på at min kompetanse på viktige områder fortsatt var attraktiv på arbeidsmarkedet. Karriererådgiver Mette Løyning har hjulpet med å få fornyet selvtillit og det å kunne stole på meg selv, og få frem mine styrker i både CV, søknad og intervjuer. I dag har jeg landet ny jobb og kan trygt anbefale Karrierehuset og rådgiver Mette til alle som har behov for hjelp med jobbsøkerprosessen.

Jarl Andre Sjølie
Jarl Andre Sjølie

Jeg fikk karriereveiledning som en del av sluttavtalen og har fått veldig god hjelp av karriererådgiver Helen Gaunt Sande med jobbsøkerprosessen. Hos henne fikk jeg hjelp i alle leddene for å komme meg ut i jobb igjen. Jeg har arbeidet mye med ansettelser og utvelgelse av kandidater selv i tidligere jobber. Men Helen ga meg mye ny innsikt i hva som er viktig i dagens jobb landskap. Helen har vært en god sparringspartner og jeg er veldig takknemlig for den hjelpen jeg har fått av henne. Jeg anbefaler Helen og Karrierehuset på det sterkeste for alle som ønsker hjelp med å bli tryggere i jobbsøket.

Oda Borgerud
Oda Kristine Borgerud

Jeg har fått god hjelp av karriererådgiver Mette Løyning, da jeg fikk karriererådgivning som en del av sluttavtalen hos forrige arbeidsgiver. Mette har vært en god sparringspartner og hjulpet meg med å finne ut i hvilke bransjer og roller min kompetanse kan brukes. Underveis har vi blant annet jobbet med min Linkedin profil og CV, og jeg har stor glede av profilanalyseverktøyet Persolog. Jeg har nå fått meg ny jobb, og setter stor pris på all hjelp jeg har fått fra Mette, og kan varmt anbefale henne for andre som ønsker hjelp på veien til ny jobb.

previous arrow
next arrow

Kurs vi tilbyr

Atferd og kommunikasjon

Kurset er basert på hvordan skape nære og tillitsbaserte relasjoner til kunder og medarbeidere.

Les mer

Møteledelse

Kurset henvender seg til ledere og medarbeidere som vil øke effektiviteten ved hjelp av enkle grep.

Les mer

Presentasjonsteknikk

Et kurs i presentasjonsteknikk gjør deg og dine medarbeidere bedre og tryggere i presentasjoner.

Les mer

Lederutvikling

Et viktig mål i lederutvikling er å gjøre sosiale og relasjonelle ferdigheter bedre ved å skape en god forståelse for egen og andres adferd.

Les mer

Teamutvikling

Kurset tar for seg samhandling og gir et tydeligere bilde av hvordan gruppen jobber sammen samt de ulike rollene teammedlemmene gjerne tar i ulike situasjoner.

Les mer

Jobbsøkerkurs

Kurset gir deltagerne en positiv inngang til jobbsøkerprosessen og ruster deltakerne til å sikre en god og rask overgang til et nytt arbeidsforhold.

Les mer

Praktisk studieteknikk

Kurset gir deg tips og veiledning til gode studieteknikker som ofte kan være redningen for å opprettholde motivasjon og komme seg gjennom et langt studium med stort pensum.

Les mer

Time management

Kurset retter seg mot både ledere og medarbeidere som opplever at mange baller i luften gjør dagene uoversiktlige.

Les mer

Vi tilbyr gratis karrieresamtale

Vi tilbyr en gratis, effektiv karrieresamtale med en av våre sertifiserte karriererådgivere. Du får konkrete råd, og anbefalinger på hvilke tjenester som vil passe for deg og din situasjon.
Bestill gratis karrieresamtale

Kontakt oss for en uforpliktende samtale

Felter merket med * er påkrevet å fylle ut.

    Jeg kontakter dere som

    PrivatpersonBedrift