Er du på jobbjakt? Slik går du frem

Er du på jakt etter ny jobb? Da bør du få med deg noen tips på veien. Vi har tatt praten med Barbro Mosseng, Kommersiell Leder og Partner i Karrierehuset. Her kan du lese hennes tips til hva du bør tenke på når du søker jobb.

Alder er ingen hindring for en spennende senkarriere

For hvorfor skulle jeg la alderen begrense meg i noe som helst? Min lidenskap for arbeidet mitt, min livsglede, min fantasi og nysgjerrighet på tilværelsen er akkurat som den alltid har vært, bare enda mye sterkere. Jeg gleder meg til å stå opp og gå på jobb- hver dag. Jeg bobler over av ideer og planer og jeg har bestemt meg for at de neste 20 årene i min karriere, skal bli de beste.

Hvordan lykkes med en nedbemanning?

Skal du som leder få optimal aksept og støtte for endringsprosesser i din bedrift, er det viktig at du er bevisst på å gjøre dine medarbeidere trygge på prosessen. Karrierehuset har lang erfaring med å bistå ledere i den gjennomgripende og komplekse prosessen som en nedbemanning er. Våre rådgivere vil være din samarbeidspartner slik at du som leder kan ha fokus på en riktig gjennomføring samtidig som bedriften opprettholder lønnsomhet og produktivitet. På denne måten blir bedriftens identitet og omdømme ivaretatt i takt med endringer i markedene.

Er det mulig å lande drømmejobben akkurat nå?

Covid-19 satte fyr på den digitale raketten. I løpet av et øyeblikk skulle alle holde seg hjemme, oppgavene ble raskt tilpasset hjemmekontor og møtene ble flyttet over på Teams, Zoom eller tilsvarende systemer. Det bærer også jobbsøker- og ansettelsesprosessen sterkt preg av. Men, har forandringen vært veldig negativ av den grunn?

Fem tips for å lykkes på intervjuet

Intervjuet er din mulighet til å fortelle arbeidsgiveren hvem du er, hva du kan bidra med og hvorfor du har lyst på jobben.  Les våre fem tips for hvordan du kan stille best mulig forberedt på ditt neste intervju.

Selg deg inn med din søknad

Visste du at noe av det som irriterer arbeidsgivere mest når de skal ansette nye medarbeidere, er søkere som kun har fokus hva de selv kan få ut av jobben? Snur du fokuset til å få frem hva du konkret kan bidra med, er det kanskje du som blir invitert til intervju neste gang! […]

Go to Top