Kurs og rådgivning for deg som vil realisere senkarrieren

Arbeidslivet er fullt av spennende oppgaver, også for seniorer! Eldre arbeidstakere er en kjemperessurs og mange har både fysiske og mentale evner som ligger langt over de krav som generelt stilles. Dagens 55-åringer har aldri vært så unge, men selv om de er spreke og har mye å bidra med, sliter fortsatt flere med å få ny jobb.

Karrierehuset har utarbeidet et praktisk karrierekurs for deg som er 50+, og som fortsatt ønsker å være attraktiv på arbeidsmarkedet. Enten du ønsker ny jobb eller nye utfordringer på din nåværende arbeidsplass vil du ha nytte av vår profesjonelle veiledning og personlige oppfølging. Med vår bistand står du sterkere rustet til å realisere dine drømmer, og få den jobben du ønsker deg.

Modul 1
4,5 timers felleskurs
Sted: Karrierehusets lokaler i Kristian IVs gate 13
Kursholder: Rita Enstad-Karlsen

Modul 2
2 timers karriererådgivning med en av Karrierehusets sertifiserte rådgivere
Tid: etter avtale med deltaker Rådgivning som bidrar til en forsterket innsikt i din kompetanse, muligheter og profesjonelle merkevare. Fremme aktive og veloverveide valg for videre karriere og sikre en god prosess mot nytt arbeidsforhold eller nye arbeidsoppgaver.

Pris modul 1 og 2: 6 900,- per person
Prisen inkluderer 4,5 timers kurs, 2 individuelle rådgivningstimer, Persolog® profilanalyse med omfattende profilrapport og lisens til digitalt jobbsøkerverktøy i 3 måneder.

Målsetning med kurset:

  • Skape bevissthet rundt egen kompetanse og erfaring
  • Øke selvtillit og mestring i jobbsøkersituasjonen
  • Få konkrete innspill til bygging av egen merkevare
  • Skrive CV og søknad som selger
  • Individuell coaching, perspektivsamtale og personlig oppfølging

Temaer på kurset:

Hvorfor stigmatiserer vi seniorer i arbeidslivet?
Vi belyser fakta og knuser myter.

Få klarhet og tydelighet i hva du ønsker deg
Hvilke drømmer har du for din egen karriere på det nåværende tidspunkt? Hvordan ser du på din egen alder? Hvordan hente frem sin egen mestringskraft og bruke den mer bevisst?

Lær deg å sette smarte mål
Hvorfor målsetting og konkret handling er viktig for deg som jobbsøker. Hvordan du kan bruke prosessorientert målsetting som verktøy for å oppnå det du ønsker deg. Lær hvordan du helt konkret deler målet opp i del – etapper og ikke gir deg før du har nådd dem. Lær hvordan gode forberedelser og systematisk innsats fører deg dit du vil.

Hvordan hente frem seniorstoltheten og selge deg selv for alt du er verdt?
Hvordan bli oppmerksom på eget selvsnakk og forstå hvordan det kan holde deg nede og begrense deg? Hvordan kommunisere med deg selv og andre på en støttende og konstruktiv måte, som styrker selvtilliten og gir deg personlig styrke. Hvordan finne din ekte indre motivasjon og bruke den som drivkraft?

Hvordan tenke nytt og kreativt om dine egne muligheter?
Hvordan ta ut ditt eget endringspotensiale og tørre å gå ut av komfortsonen? Hvordan være åpen for å lære en ny ferdighet? Hvordan ta enkle forpliktende valg som fører deg fremover? Hvordan du kan bli inspirert av andres suksesshistorier og lære av dem.

Bestill kurs ved å fylle ut skjemaet under så tar vi kontakt med deg

Felter merket med * er påkrevet å fylle ut.