Studieteknikk

Kurs/rådgivning i studieteknikk

Karrierehuset har bred erfaring med kurs innenfor studieteknikk. Vår rammeavtale over flere år med Forsvaret, samt en rekke kurs for bedrifter og privatpersoner med fokus på å forbedre og effektivisere teknikk knyttet til studier, gjør Karrierehuset svært godt rustet til å foreta en kompetanseheving av studenter. Karrierehusets kurs gjennomføres av erfarne kursholdere med rådgiverbakgrunn.

Kurset tar form som en en-til-en rådgivning og skreddersys den enkeltes behov og avholdes etter avtale i våre lokaler i Kristian IVs gate 13, eventuelt på Zoom.

Målsetting

· Gjøre kandidaten rustet til å forstå gode og effektive teknikker knyttet til studieteknikk

· Effektivisere og bruke gode teknikker i forhold til blant annet notatteknikker, motivasjon, leseteknikker og husketeknikker

· Skape engasjement og motivasjon rundt egenstudier

· Gi nyttige og konkrete verktøy for å forbedre studieteknikk for å lære mer og raskere

Aktuelle elementer og innhold i kurset

· Teknikker for å lære mer og raskere

· Planlegging og målsetting

· Organisering av studietiden man har til rådighet; lage fremdriftsplan

· Husketeknikk

· Notatteknikk

· Leseteknikk

· Motivasjon: indre motivasjon, ytre motivasjon

God studieteknikk kan være redningen for å opprettholde motivasjon og komme seg gjennom et langt studium med stort pensum. Vi vil i løpet av åtte timer kunne gi deg gode studieteknikker som kan hjelpe deg til å komme gjennom studieløpet på en strukturert og effektiv måte. Dette kurset vil også vise deg hvordan du lettere kan huske det du har lest samt gjengi dette på en god måte under eksamen.

Vi tilbyr også individuelle kurs over tre timer, enten ved fysisk oppmøte eller via Zoom. Her følger en rådgiver kandidaten gjennom prosessen og skreddersyr og tilpasser rådgivning rundt studieteknikk til kandidatens behov.

Marit Solberg
Marit SolbergKarriererådgiver og Kursholder
Marit Gangås Solberg jobber som seniorrådgiver, og leverer kurs i karriereveiledning og studieteknikk. Hun har en mastergrad i rådgivning, og har mange års erfaring med veiledning og rådgivning innenfor studie- og karrierespørsmål. Marit har bred erfaring som kursholder for blant annet Forsvaret, med meget gode tilbakemeldinger på at hun er svært kunnskapsrik og har gode formidlingsevner. Marit er sertifisert i analyseverktøyet DISC og Persolog profilanalyse.

Kontakt oss for pris og informasjon

Felter merket med * er påkrevet å fylle ut.