Gratis seminar 25. november – Organisatorisk resiliens

Organisatorisk resiliens  er et konsept for å styrke organisasjonen. Bli med oss på et gratis digitalt seminar 25. november kl. 09-12 og få oppskriften på hvordan deres bedrift kan ta i bruk det anerkjente konseptet Persolog® Organisatorisk Resiliens.

Organisatorisk resiliens

Et konsept for analyse og styrking av en organisasjons resiliens

Hvordan kan organisasjonen bli mer resilient og være forberedt på det uforutsette? Bli med oss på digitalt seminar 25. november kl. 9-12

Her får du oppskriften på hvordan deres bedrift kan ta i bruk det anerkjente og skamroste konseptet fra Persolog®, som nå inntar Norge.

I seminaret vil du få møte fagansvarlig for Persolog® Trude Emaus i Karrierehuset, samt Debora Karsch som er CEO i Persolog GmbH. Hun vil presentere konseptet, samt gå gjennom et case med et selskap som har hatt suksess med å ta i bruk organisatorisk resiliens.

Vil du vite mer om resiliens i ulike sammenhenger, kan du lese mer her om 3 ulike nivåer av resiliens

Persolog® Organisatorisk Resiliens

 • Bygger på ISO-standarden “ISO 22316:2017 Security and resilience – Organizational resilience – Principles and attributes”.
 • Digital analyse som indikerer organisasjonens styrke på hver av de 9 faktorene.
 • Teamchart som sammenfatter organisasjonens samlede resultater.
 • En sertifisering i dette konseptet gir tilgang til analysen, samt verktøy for å styrke og vedlikeholde hver av de 9 faktorene

Meld deg på seminaret og test det nye verktøyet
Ved påmelding får du tilgang til å teste vårt nye analyseverktøy for organisatorisk resiliens. Vi vil også trekke en gratis workshop for inntil 10 personer blant de som deltar på seminaret.

Webinar - organisatorisk resiliens

Gikk du glipp av webinaret om organisatorisk resiliens 26. oktober?

Gikk du glipp av webinaret om organisatorisk resiliens 26. oktober? Da har du en ny mulighet nå. Se opptak av webinaret

Meld deg på digitalt seminar 25. november kl. 9-12

  Felter merket* må fylles ut
  *Etter påmeldingen vil du få tilsendt en lenke til Zoom for å delta i møtet.

  Får du ikke til å delta på seminaret?
  Vi svarer gjerne på dine spørsmål, og tar gjerne en uforpliktende prat med deg. Send en e-post til Trude Emaus på trude.emaus@karrierehuset.no

  Trude Emaus
  Trude EmausFagansvarlig- Persolog i Karrierehuset
  Trude er kursholder i Karrierehuset. Hun er utdannet siviløkonom med en master i økonomistyring fra universitetet i Bodø og har i tillegg tatt etterutdanning i selvledelse og coaching på BI. Siden 2001 har hun i ulike roller jobbet med forretningsutvikling, prosessledelse og coaching av gründere og ledere. Hun har vært både daglig leder, HR-leder og forretningsutvikler, og har også startet og drevet egen bedrift. I sin rolle som coach og prosessveileder for gründere og ledere, har hun bred erfaring fra mange ulike bransjer. Trude er sertifisert Master-trener i persolog® Personprofil og sertifisert i verktøyet persolog® Resiliens.
  Debora Karsch
  Debora KarschCEO i Persolog GmbH
  Debora Karsch CEO i Persolog GmbH, morselskapet i “persolog-familien”. Hun er overbevist om at utvikling kun er mulig om du våger noe nytt. På sine seminarer overbeviser hun deltakerne med sin livlighet, sine innovative ideer og sitt våkne sinn. «Lidenskap for det jeg gjør, er en forutsetning for at jeg skal lykkes» sier hun. Hun ønsker også å dele denne lidenskapen med sine seminardeltakere. “Jeg elsker å finne ut hvilke historier, teasere, temaer eller provokasjoner folk reagerer på – og deretter selge dem et godt produkt som forbedrer hverdagen deres – profesjonelt eller privat.”