Jobbsøkerkurs

Vårt jobbsøkerkurs går over en hel dag, eller inntil tre dager. Kursets varighet, form og innhold skreddersys den enkelte bedrifts behov. Målsetningen er å gi deltakeren en positiv inngang til jobbsøkerprosessen og ruste deltakerne til å sikre en god og rask overgang til et nytt arbeidsforhold.

Kurs i karriereveiledning

Innhold og gjennomføring

Karrierehuset har svært god erfaring med å avholde kurs for grupper som en innledning til den individuelle karriereveiledningsprosessen, eller som et enkeltstående kurs for et antall medarbeideres om er berørt av en nedbemanning. Her utnytter vi den hensiktsmessige gruppedynamikken som oppstår i en gruppe med felles målsetning om nytt arbeid.

Eksempler på innhold og øvelser gjennom vårt jobbsøkerkurs:  

  • Overblikk, forståelse og håndtering av omstilling
  • Diskusjon rundt dagens og fremtidens arbeidsmarked og kompetansebehov.
  • Hvilke krav stilles til medarbeidere og ledere i dagens og fremtidens arbeidsmarked?
  • Erfaringsutveksling og foredrag.
  • Utarbeidelse av egen jobbsøkerstrategi.
  • Kommunikasjon og presentasjonsferdigheter
  • Kompetanse: Bevissthet rundt hva kompetanse er, bevisstgjøring av egen kompetanse.
  • Atferdsanalysen Persolog®: Innsikt i hvordan vi responderer på ulike stimuli og en bevisstgjøring av naturlige egenskaper og underliggende motivasjonsfaktorer.
  • CV og søknadsbrev ,LinkedIn: Spissing og vridning av CV og søknad mot ulike stillinger er nøkkel for resultatoppnåelse. Profesjonalisering av innsalgsdokumentene. Søknadsanalyse.
  • Intervjutrening: Innsikt i ulike intervjusituasjoner. Forberedelser og research, konkrete tips til optimal presentasjon av egen profesjonelle merkevare. Hvordan håndtere nervøsitet og eventuelle uforberedte spørsmål.
Våre tips til CV og søknad

Bestill kurs i jobbsøk

Våre kurs gjennomføres av erfarne rådgivere, og tar form som workshop eller individuell coaching. Formålet med kursene er å gi effektive verktøy for å håndtere ulike situasjoner i arbeidslivet, og fokuset ligger på å gi deltakeren praktiske råd og veiledning. Kursene kan gjennomføres digitalt eller fysisk. Pris avhenger av antall deltakere. Ta kontakt med oss på 23003350 eller post@karrierehuset.no for mer informasjon og tilbud.

Vi tilbyr en gratis, effektiv karrieresamtale med en av våre sertifiserte karriererådgivere.
Du får konkrete råd, og anbefalinger på hvilke tjenester som vil passe for deg og din situasjon.

Bestill gratis karrieresamtale

Ta kontakt for mer informasjon

Felter merket med * er påkrevet å fylle ut.