Vårt jobbsøkerkurs går over en hel dag, eller inntil tre dager. Kursets varighet, form og innhold skreddersys den enkelte bedrifts behov. Målsetningen er å gi deltakeren en positiv inngang til jobbsøkerprosessen og ruste deltakerne til å sikre en god og rask overgang til et nytt arbeidsforhold.

Jobbsøkerkurs

Innhold og gjennomføring

Karrierehuset har svært god erfaring med å avholde kurs for grupper som en innledning til den individuelle karriereveiledningsprosessen, eller som et enkeltstående kurs for et antall medarbeideres om er berørt av en nedbemanning. Her utnytter vi den hensiktsmessige gruppedynamikken som oppstår i en gruppe med felles målsetning om nytt arbeid.

Eksempler på innhold og øvelser gjennom vårt jobbsøkerkurs:  

 • Overblikk, forståelse og håndtering av omstilling
 • Diskusjon rundt dagens og fremtidens arbeidsmarked og kompetansebehov.
 • Hvilke krav stilles til medarbeidere og ledere i dagens og fremtidens arbeidsmarked?
 • Erfaringsutveksling og foredrag.
 • Utarbeidelse av egen jobbsøkerstrategi.
 • Kommunikasjon og presentasjonsferdigheter
 • Kompetanse: Bevissthet rundt hva kompetanse er, bevisstgjøring av egen kompetanse.
 • Atferdsanalysen Persolog®: Innsikt i hvordan vi responderer på ulike stimuli og en bevisstgjøring av naturlige egenskaper og underliggende motivasjonsfaktorer.
 • CV og søknadsbrev ,LinkedIn: Spissing og vridning av CV og søknad mot ulike stillinger er nøkkel for resultatoppnåelse. Profesjonalisering av innsalgsdokumentene. Søknadsanalyse.
 • Intervjutrening: Innsikt i ulike intervjusituasjoner. Forberedelser og research, konkrete tips til optimal presentasjon av egen profesjonelle merkevare. Hvordan håndtere nervøsitet og eventuelle uforberedte spørsmål.
Våre tips til CV og søknad

Bestill kurs i jobbsøk

Våre kurs gjennomføres av erfarne rådgivere, og tar form som workshop eller individuell coaching. Formålet med kursene er å gi effektive verktøy for å håndtere ulike situasjoner i arbeidslivet, og fokuset ligger på å gi deltakeren praktiske råd og veiledning. Kursene kan gjennomføres digitalt eller fysisk. Pris avhenger av antall deltakere. Ta kontakt med oss på 23003350 eller post@karrierehuset.no for mer informasjon og tilbud.

Mette Løyning

Karriererådgiver Mette Løyning

Mette har lang erfaring som karriererådgiver , HR-leder og rekrutterer. Hun har bidratt til å gi kandidater gode verktøy, økt motivasjon og selvtillit på vei inn i ny jobb, og er opptatt av å skape tillit og eierskap, ha fokus på det unike ved den enkelte, lytte og bidra til å skape motivasjon og tro på egne muligheter. Les mer om Mette Løyning

Bestill time med Mette
Karriererrådgiver- Helen G. Sande

Karriererådgiver Helen Gaunt Sande

Helen har mange års erfaring som karriererådgiver og coach, og kan vise til svært gode resultater fra sitt arbeid med å løfte og fremme ledertalenter i ulike selskaper, i tillegg til det å hjelpe mennesker som har falt utenfor arbeidslivet tilbake ut i arbeid. Helen tilbyr coaching/veiledning både på engelsk og norsk. Les mer om Helen Gaunt Sande

Bestill time med Helen

Karriererådgiver Trude Emaus

Trude har lang erfaring fra næringslivet som daglig leder, HR-leder og forretnings-utvikler, og har også startet og drevet egen bedrift. I sin rolle som coach og prosessveileder for gründere og ledere, har hun bred erfaring fra mange ulike bransjer. Trude er også sertifisert Master-trener i persolog® personprofil. Les mer om Trude Emaus

Bestill time med Trude
Heidi Hansen

Karriererådgiver Heidi Hansen

Heidi har Master i karriereveiledning, og har lang og bred kompetanse innenfor utdanningssektoren med bakgrunn som karriereveileder i ett av landets største universitet. Hun har som karriereveileder også tilegnet seg solid kunnskap innenfor studiemestring, overganger og valg av utdanning. Les mer om Heidi Hansen

Bestill time med Heidi

Vi tilbyr gratis karrieresamtale

Vi tilbyr en gratis, effektiv karrieresamtale med en av våre sertifiserte karriererådgivere. Du får konkrete råd, og anbefalinger på hvilke tjenester som vil passe for deg og din situasjon.
Bestill gratis karrieresamtale

Kontakt oss for en uforpliktende samtale

Felter merket med * er påkrevet å fylle ut.

  Jeg kontakter dere som

  PrivatpersonBedrift