Kontakt oss

Karrierehuset ble opprettet i 2006 og er en del av Career Star Group, en av verdens ledende globale tilbydere av konsulenttjenester innenfor områdene karriereveiledning og outplacement.

Vår ekspertise på arbeidsmarkedet, spisskompetanse på kompetansekartlegging, rådgivning, jobbsøkerverktøy og intervjutrening med bruk av atferds-analyseverktøyet Persolog® gjennom hele prosessen, sikrer en rask og dedikert leveranse som resulterer i en prosess preget av profesjonalitet, innsikt og kvalitet. Vårt solide nettverk av allianser og partnerskap i rekrutteringsbransjen og næringslivet sikrer en raskere vei ut i arbeidslivet.

Våre karriererådgivere har lang erfaring med å hjelpe mennesker ut i ny jobb enten du er berørt av en nedbemanning/omstilling, du ønsker et jobbskifte eller veiledning i forhold til studieretning. Vi har gjort det enkelt å bestille karriere eller studieveiledning direkte via våre nettsider og du velger selv om du ønsker å gjennomføre timen digitalt eller fysisk i våre lokasjoner i Oslo, Lillehammer og Ålesund.

Les mer om våre tjenester her eller bestill en rådgivningstime her

Ta gjerne turen innom oss. Vi holder til sentralt i trivelige lokaler midt i Oslo sentrum på følgende adresse: Stenersgata 2A, 11 etasje.

Kontaktinformasjon

post@karrierehuset.no

23 00 33 50

Åpningstider:
Mandag til fredag kl. 0900 – 16.00
Ettermiddag og kveldstid etter nærmere avtale.

Kontaktpersoner

barbro-mosseng

Barbro Mosseng

Kommersiell leder og partner

934 62 389

Kristin Wahl

Kristin Wahl

Seniorrådgiver og partner

412 56 644

Kontakt oss for en uforpliktende samtale

Felter merket med * er påkrevet å fylle ut.

    Jeg kontakter dere som

    PrivatpersonBedrift