Her finner du våre webinarer

I Karrierehuset er vi opptatt av å dele vår kunnskap og bidra til at du som jobbsøker eller student har gode forutsetninger for å lykkes på arbeidsmarkedet. Her har vi samlet tidligere avholdte webinarer samt opplæringsvideoer der våre karriererådgivere deler med seg av sin kompetanse.

Her finner du våre webinarer og opplæringsvideoer. Er du interessert i å vite mer om hvordan vi kan bistå deg underveis i jakten på ditt neste karrierevalg? Ta kontakt med oss for en uforpliktende prat på telefon 23003350 eller på post@karrierehuset.no. Du kan også lese mer om våre tjenester for deg som privatkunde her

Vi tilbyr en gratis, effektiv karrieresamtale med en av våre sertifiserte karriererådgivere.
Du får konkrete råd, og anbefalinger på hvilke tjenester som vil passe for deg og din situasjon.

Bestill gratis karrieresamtale

Er du permittert? Da er det ikke utenkelig at din arbeidsituasjon vil forandres i tiden fremover. Våre karriererådgivere Lene Ørbeck og Marit Gangås Solberg gir deg i dette webinaret noen tips til hva du bør tenke på dersom du er permitttert og hva du kan og bør foreta deg allerede nå.

Se webinaret

Hjelp dine ansatte til å bli mer robuste og takle motgang og kriser! I dette webinaret går Partner i Karrierehuset, Linda Terjesen og  Daglig leder i Persolog Norge AS, Trude Emaus inn på hvordan du som leder i din bedrift kan hjelpe dine ansatte til å bli mer robuste og takle motgang.

Se webinaret

I dette webinaret belyser vi hvordan du som leder eller privatperson kan se nye bruksområder for personlighetstester utover selektering og rekruttering. Personlighetsverktøy brukt i selektering er ofte det som trekkes frem når slike tester er omtalt i media, og gjerne da med et negativt fortegn fra personer som har gjennomført en slik test.

Se webinaret

Er du usikker på hvor din kompetanse passer inn? Kanskje du opplever å bli forbigått av andre kandidater som stikker av med jobbtilbudet rett foran nesen på deg, til tross for at du var godt kvalifisert for stillingen du søkte på? I dette webinaret drøfter vi disse utfordringene og hva du bør tenke på som jobbsøker.

Se webinaret

I denne videon deler Karriererådgiver Helen Gaunt Sande i Karrierehuset noen tips til hva som er viktig å tenke på ved utformingen av din CV.

Se video

I denne videon om verdien av tidskompetanse deler Karriererådgiver Trude Emaus i Karrierehuset noen tips til hvordan å bli bedre på tidsstyring.

Se video

I denne videon om bevisstgjøring av atferd deler Karriererådgiver Trude Emaus i Karrierehuset noen tips til hvordan god innsikt kan gi deg et fortrinn i jobb

Se video

I denne videon gir Karriererådgiver Trude Emaus i Karrierehuset deg mer informasjon hvordan Persolog Personfaktor modell benyttes i forbindelse med karriereveiledning.

Se video

I denne videon gir Danny Pierre Louis deg noen tips til hva du bør tenke på når du oppretter din LinkedIn profil, og hvordan du kan bruke LinkedIn underveis i jobbsøkerprosessen.

Se video

I dette webinaret om Organisatorisk resiliens gir Trude Emaus kursholder i Karrierehuset, deg noen ideer om hvordan du kan bygge din Organisatoriske Resiliens.

Se video

Tips og råd fra våre rådgivere

Her deler våre folk kunnskap og historier om det vi jobber med og brenner for.

Jobbsøkerens møte med AI

Mange er bekymret for hvordan arbeidshverdagen påvirkes av AI, og hvordan fremtidens arbeidsmarked vil se ut. At AI er kommet for å bli er det liten tvil om, men hva kan vi som jobbsøkere gjøre for å imøtekomme kunstig intelligens? Som karriererådgiver erfarer Heidi Hansen at mange er usikre, og deler her noen tanker om hvordan du som jobbsøker kan forholde deg til AI i jobbsøkerprosessen.

Dine soft skills kan være nøkkelen til suksess

Nøkkelen til suksess i dagens og i fremtidens arbeidsmarked vil jeg påstå er myke ferdigheter, eller som ofte omtalt som «soft skills» eller «core skills». I ett samfunn i stadig omstilling og utvikling, samt digitaliseringen av den, er myke ferdigheter blitt avgjørende for en vellykket karriere, skriver karriererådgiver Heidi Hansen i denne artikkelen.

Nettverking kan lande drømmejobben

Hvor god er DU på å "nettverke"? I en tid hvor mange stillinger aldri blir lyst ut så gjelder det å "nettverke" dvs å oppsøke så vel nære som mer perifere relasjoner, men også kontakter som du kanskje ikke kjenner direkte, men som du allikevel kan ha en yrkesgruppe eller bransjetilknytning til." Her deler Marius Eide i Karrierehuset noen tanker om fordelene med nettverking.

Kontakt oss for en uforpliktende samtale

Felter merket med * er påkrevet å fylle ut.

    Jeg kontakter dere som

    PrivatpersonBedrift

    Go to Top