Her finner du våre webinarer

I Karrierehuset er vi opptatt av å dele vår kunnskap og bidra til at du som jobbsøker eller student har gode forutsetninger for å lykkes på arbeidsmarkedet. Her har vi samlet tidligere avholdte samt kommende webinarer. Ønsker du å se et av våre tidligere webinarer, eller melde deg på et kommende webinar, så klikker du på et av de her under og registrer deg for å få tilgang. Alle våre webinar er gratis.

Er du permittert- hva er lurt å gjøre nå?

Er du permittert? Da er det ikke utenkelig at din arbeidsituasjon vil forandres i tiden fremover. Våre karriererådgivere Lene Ørbeck og Marit Gangås Solberg gir deg i dette webinaret noen tips til hva du bør tenke på dersom du er permitttert og hva du kan og bør foreta deg allerede nå.

Se opptak av webinaret

Fire veier til mer resiliens

Hjelp dine ansatte til å bli mer robuste og takle motgang og kriser! I dette webinaret går Partner i Karrierehuset, Linda Terjesen og  Daglig leder i Persolog Norge AS, Trude Emaus inn på hvordan du som leder i din bedrift kan hjelpe dine ansatte til å bli mer robuste og takle motgang.

Se opptak av webinaret

Kan personlighetstester bidra til mer enn selektering?

I dette webinaret belyser vi hvordan du som leder eller privatperson kan se nye bruksområder for personlighetstester utover selektering og rekruttering. Personlighetsverktøy brukt i selektering er ofte det som trekkes frem når slike tester er omtalt i media, og gjerne da med et negativt fortegn fra personer som har gjennomført en slik test.

Se opptak av webinaret

#Jobbpraten- Hvordan skille deg ut i søknadsbunken

Er du usikker på hvor din kompetanse passer inn? Kanskje du opplever å bli forbigått av andre kandidater som stikker av med jobbtilbudet rett foran nesen på deg, til tross for at du var godt kvalifisert for stillingen du søkte på? I dette webinaret drøfter vi disse utfordringene og hva du bør tenke på som jobbsøker.

Se opptak av webinaret

Tips og råd fra våre rådgivere

Her deler våre folk kunnskap og historier om det vi jobber med og brenner for.

Codan tilbyr karriererådgivning til de overtallige

Karrierehuset har hatt gleden av å jobbe med Codan i forbindelse med omstilling i selskapet. Codan tilbyr karriererådgivning til de som berøres av nedbemanning, slik at de sikres en god prosess og en raskere overgang til et nytt arbeidsforhold. Her har vi tatt en prat med HR Manager, Siri Bjørnsen for å høre hennes tanker om omstilling og ivaretakelse av de som må forlate selskapet.

Hodejegerens tips til deg som kandidat

Hvordan bør du forberede deg på jobbintervjuet og ikke minst hvilke spørsmål bør du stille? Her har vi intervjuet rekrutterer Anders Beichmann i Skagerak Consulting om hva du bør tenke på under jobbsøkerprosessen, samt hvilke tanker han har om dagens arbeidsmarked. Les intervjuet med Anders her.

Rekrutterer Line Askeland sine tips til jobbsøket

Hva ser en rekrutterer etter i intervjuet og hvordan kan du som kandidat skille deg ut i mengden av jobbsøkere? Vi har tatt praten med partner i BACKER SKEIE, Line Askeland for å høre litt om hva hun ser etter hos potensielle kandidater. Les intervjuet med Line her.

Kontakt oss for en uforpliktende samtale

Felter merket med * er påkrevet å fylle ut.

    Jeg kontakter dere som

    PrivatpersonBedrift

    Go to Top