Her finner du våre webinarer

I Karrierehuset er vi opptatt av å dele vår kunnskap og bidra til at du som jobbsøker eller student har gode forutsetninger for å lykkes på arbeidsmarkedet. Her har vi samlet tidligere avholdte samt kommende webinarer. Ønsker du å se et av våre tidligere webinarer, eller melde deg på et kommende webinar, så klikker du på et av de her under og registrer deg for å få tilgang. Alle våre webinar er gratis.

Er du permittert- hva er lurt å gjøre nå?

Er du permittert? Da er det ikke utenkelig at din arbeidsituasjon vil forandres i tiden fremover. Våre karriererådgivere Lene Ørbeck og Marit Gangås Solberg gir deg i dette webinaret noen tips til hva du bør tenke på dersom du er permitttert og hva du kan og bør foreta deg allerede nå.

Se opptak av webinaret

Fire veier til mer resiliens

Hjelp dine ansatte til å bli mer robuste og takle motgang og kriser! I dette webinaret går Partner i Karrierehuset, Linda Terjesen og  Daglig leder i Persolog Norge AS, Trude Emaus inn på hvordan du som leder i din bedrift kan hjelpe dine ansatte til å bli mer robuste og takle motgang.

Se opptak av webinaret

Kan personlighetstester bidra til mer enn selektering?

I dette webinaret belyser vi hvordan du som leder eller privatperson kan se nye bruksområder for personlighetstester utover selektering og rekruttering. Personlighetsverktøy brukt i selektering er ofte det som trekkes frem når slike tester er omtalt i media, og gjerne da med et negativt fortegn fra personer som har gjennomført en slik test.

Se opptak av webinaret

#Jobbpraten- Hvordan skille deg ut i søknadsbunken

Er du usikker på hvor din kompetanse passer inn? Kanskje du opplever å bli forbigått av andre kandidater som stikker av med jobbtilbudet rett foran nesen på deg, til tross for at du var godt kvalifisert for stillingen du søkte på? I dette webinaret drøfter vi disse utfordringene og hva du bør tenke på som jobbsøker.

Se opptak av webinaret

Tips og råd fra våre rådgivere

Her deler våre folk kunnskap og historier om det vi jobber med og brenner for.

Studievalget – ett godt informert valg

Studievalget er ofte et godt informert valg men hvordan skaffer du deg informasjonen du trenger for å kunne ta valget om videre utdanning? Her deler studierådgiver Heidi Hansen noen tanker om hva som ligger til grunn for det viktige studievalget

Tips til hva du bør droppe i CV-en

Synes du det er vanskelig å vite hva du bør ta med i CV-en? "Mange skriver altfor lange CV-er. Spesielt under personlig kompetanse er min erfaring at det lett kan bli litt flosklete, og man kan skrive seg litt bort", sier Karriererådgiver i Karrierehuset Helen Gaunt Sande i denne artikkelen, hvor hun deler noen tips til CV-en.

Våre tips til lønnssamtalen

Mange kvier seg for å ta lønnssamtalen med sin leder. Hvis du tenker at tiden er inne for å be om en lønnsøkning, skal du ikke være redd for å ta samtalen med din leder – men gjør det på en profesjonell måte og gjør gode forberedelser. Og selv om du skulle få avslag på ønsket om høyere lønn, har du gitt et tydelig signal om forventningene dine videre. Her får du våre tips til lønnssamtalen

Kontakt oss for en uforpliktende samtale

Felter merket med * er påkrevet å fylle ut.

    Jeg kontakter dere som

    PrivatpersonBedrift

    Go to Top