I Karrierehuset er vi opptatt av å dele vår kunnskap og bidra til at du som jobbsøker eller student har gode forutsetninger for å lykkes på arbeidsmarkedet. Her har vi samlet tidligere avholdte webinarer samt opplæringsvideoer der våre karriererådgivere deler med seg av sin kompetanse.

Her finner du våre webinarer og opplæringsvideoer. Er du interessert i å vite mer om hvordan vi kan bistå deg underveis i jakten på ditt neste karrierevalg? Ta kontakt med oss for en uforpliktende prat på telefon 23003350 eller på post@karrierehuset.no. Du kan også lese mer om våre tjenester for deg som privatkunde her

Vi tilbyr gratis karrieresamtale

Vi tilbyr en gratis, effektiv karrieresamtale med en av våre sertifiserte karriererådgivere. Du får konkrete råd, og anbefalinger på hvilke tjenester som vil passe for deg og din situasjon.
Bestill gratis karrieresamtale

Tips til deg som er permittert

Er du permittert? Da er det ikke utenkelig at din arbeidsituasjon vil forandres i tiden fremover. Våre karriererådgivere Lene Ørbeck og Marit Gangås Solberg gir deg i dette webinaret noen tips til hva du bør tenke på dersom du er permitttert og hva du kan og bør foreta deg allerede nå.

Fire veier til mer resiliens

Hjelp dine ansatte til å bli mer robuste og takle motgang og kriser! I dette webinaret går Partner i Karrierehuset, Linda Terjesen og  Daglig leder i Persolog Norge AS, Trude Emaus inn på hvordan du som leder i din bedrift kan hjelpe dine ansatte til å bli mer robuste og takle motgang.

Kan personlighetstester bidra til noe mer enn selektering?

I dette webinaret belyser vi hvordan du som leder eller privatperson kan se nye bruksområder for personlighetstester utover selektering og rekruttering. Personlighetsverktøy brukt i selektering er ofte det som trekkes frem når slike tester er omtalt i media, og gjerne da med et negativt fortegn fra personer som har gjennomført en slik test.

Hvordan skille deg ut i søknadsbunken

Er du usikker på hvor din kompetanse passer inn? Kanskje du opplever å bli forbigått av andre kandidater som stikker av med jobbtilbudet rett foran nesen på deg, til tross for at du var godt kvalifisert for stillingen du søkte på? I dette webinaret drøfter vi disse utfordringene og hva du bør tenke på som jobbsøker.

CV = ditt utstillingsvindu

I denne videon deler Karriererådgiver Helen Gaunt Sande i Karrierehuset noen tips til hva som er viktig å tenke på ved utformingen av din CV.

tidsKOMPETANSE

I denne videon om verdien av tidskompetanse deler Karriererådgiver Trude Emaus i Karrierehuset noen tips til hvordan å bli bedre på tidsstyring.

Bevisstgjøring av atferd

I denne videon om bevisstgjøring av atferd deler Karriererådgiver Trude Emaus i Karrierehuset noen tips til hvordan god innsikt kan gi deg et fortrinn i jobb

Persolog Personfaktormodell

I denne videon gir Karriererådgiver Trude Emaus i Karrierehuset deg mer informasjon hvordan Persolog Personfaktor modell benyttes i forbindelse med karriereveiledning.

Job Course 101

I denne videon gir Danny Pierre Louis deg noen tips til hva du bør tenke på når du oppretter din LinkedIn profil, og hvordan du kan bruke LinkedIn underveis i jobbsøkerprosessen.

Organosatorisk resiliens

I dette webinaret om Organisatorisk resiliens gir Trude Emaus kursholder i Karrierehuset, deg noen ideer om hvordan du kan bygge din Organisatoriske Resiliens.

Tips og råd fra våre rådgivere

Her deler våre folk kunnskap og historier om det vi jobber med og brenner for.

Tips til deg som eldre jobbsøker

Er du 55 + og jobbsøker? Her er våre tips Aldersgruppen 55+ kan ha noe større utfordringer i en jobbsøkerprosess. I Karrierehuset jobber vi med mange kunder som har passert 55+, og selv om vi erfarer at det så absolutt er gode muligheter for komme ut i ny jobb som [...]

Sett studievalget på agendaen i påsken

Vi nærmer oss søknadsfristen for å velge studier via samordna opptak 15. april. For mange er studievalget omfattende med mange valgmuligheter som gjør det vanskelig. Valget skal forme din fremtid og karriere, og da er det viktig å tenke seg godt om. I denne artikkelen deler studierådgiver i Karrierehuset, Heidi [...]

Slik selger du deg inn med søknadsbrevet

Mange synes det er vanskelig å skrive søknadsbrevet. Hvilke forberedelser bør du gjøre, og hvordan formulerer du deg slik at du skiller deg ut i søknadsbunken? Her deler Barbro Mosseng i Karrierehuset sine tips til deg som er i ferd med å skifte jobb.

Kontakt oss for en uforpliktende samtale

Felter merket med * er påkrevet å fylle ut.

    Jeg kontakter dere som

    PrivatpersonBedrift