Her finner du våre webinarer

I Karrierehuset er vi opptatt av å dele vår kunnskap og bidra til at du som jobbsøker eller student har gode forutsetninger for å lykkes på arbeidsmarkedet. Her har vi samlet tidligere avholdte webinarer samt opplæringsvideoer der våre karriererådgivere deler med seg av sin kompetanse.

Her finner du våre webinarer og opplæringsvideoer. Er du interessert i å vite mer om hvordan vi kan bistå deg underveis i jakten på ditt neste karrierevalg? Ta kontakt med oss for en uforpliktende prat på telefon 23003350 eller på post@karrierehuset.no. Du kan også lese mer om våre tjenester for deg som privatkunde her

Vi tilbyr en gratis, effektiv karrieresamtale med en av våre sertifiserte karriererådgivere.
Du får konkrete råd, og anbefalinger på hvilke tjenester som vil passe for deg og din situasjon.

Bestill gratis karrieresamtale

Er du permittert? Da er det ikke utenkelig at din arbeidsituasjon vil forandres i tiden fremover. Våre karriererådgivere Lene Ørbeck og Marit Gangås Solberg gir deg i dette webinaret noen tips til hva du bør tenke på dersom du er permitttert og hva du kan og bør foreta deg allerede nå.

Se webinaret

Hjelp dine ansatte til å bli mer robuste og takle motgang og kriser! I dette webinaret går Partner i Karrierehuset, Linda Terjesen og  Daglig leder i Persolog Norge AS, Trude Emaus inn på hvordan du som leder i din bedrift kan hjelpe dine ansatte til å bli mer robuste og takle motgang.

Se webinaret

I dette webinaret belyser vi hvordan du som leder eller privatperson kan se nye bruksområder for personlighetstester utover selektering og rekruttering. Personlighetsverktøy brukt i selektering er ofte det som trekkes frem når slike tester er omtalt i media, og gjerne da med et negativt fortegn fra personer som har gjennomført en slik test.

Se webinaret

Er du usikker på hvor din kompetanse passer inn? Kanskje du opplever å bli forbigått av andre kandidater som stikker av med jobbtilbudet rett foran nesen på deg, til tross for at du var godt kvalifisert for stillingen du søkte på? I dette webinaret drøfter vi disse utfordringene og hva du bør tenke på som jobbsøker.

Se webinaret

I denne videon deler Karriererådgiver Helen Gaunt Sande i Karrierehuset noen tips til hva som er viktig å tenke på ved utformingen av din CV.

Se video

I denne videon om verdien av tidskompetanse deler Karriererådgiver Trude Emaus i Karrierehuset noen tips til hvordan å bli bedre på tidsstyring.

Se video

I denne videon om bevisstgjøring av atferd deler Karriererådgiver Trude Emaus i Karrierehuset noen tips til hvordan god innsikt kan gi deg et fortrinn i jobb

Se video

I denne videon gir Karriererådgiver Trude Emaus i Karrierehuset deg mer informasjon hvordan Persolog Personfaktor modell benyttes i forbindelse med karriereveiledning.

Se video

I denne videon gir Danny Pierre Louis deg noen tips til hva du bør tenke på når du oppretter din LinkedIn profil, og hvordan du kan bruke LinkedIn underveis i jobbsøkerprosessen.

Se video

I dette webinaret om Organisatorisk resiliens gir Trude Emaus kursholder i Karrierehuset, deg noen ideer om hvordan du kan bygge din Organisatoriske Resiliens.

Se video

Tips og råd fra våre rådgivere

Her deler våre folk kunnskap og historier om det vi jobber med og brenner for.

Fordelene med en deltidsjobb ved siden av studiene

Hvorfor bør man ha en deltidsjobb ved siden av studiene, selv om jobben ikke nødvendigvis er relevant for studiet ditt/det du egentlig vil jobbe med? I denne artikkelen går vi nærmere inn på fordelene med en deltidsjobb ved siden av studiene, og gir deg samtidig noen gode tips på veien.

Våre tips til karriere- og/eller bransjeskiftet

Det å gjøre et større karriereskifte kan være både skremmende og krevende, men tenk på at du som kommer fra en annen bransje vil bringe med deg nye tanker og ideer, og som nykommer bringer du entusiasme, en annen type erfaring, og trolig et engasjement som andre som har jobbet lenge i bransjen kanskje ikke besitter. Her deler vi våre råd til deg som vurderer karriere og- eller bransjeskifte

Karriererådgiver Espens 10 tips til høstens jobbjakt

Hva om du kunne gå inn i høsten med den samme letthet som da du i sommerferien kun hadde været å bekymre deg for? Her deler karriererådgiver Espen Erfjell sine 10 tips til hva du bør tenke over i sommer dersom du vurderer å skifte beite til høsten.

Kontakt oss for en uforpliktende samtale

Felter merket med * er påkrevet å fylle ut.

    Jeg kontakter dere som

    PrivatpersonBedrift

    Go to Top