Om oss

Karrierehuset ble opprettet i 2006 og er en del av Career Star Group, en av verdens ledende globale tilbydere av konsulenttjenester innenfor områdene karriereveiledning og outplacement. 

Om oss

Karrierehuset tilbyr rådgivning innen omstilling og nedbemanning på det private marked, samt produkter innen HR og kompetansefremmende rådgivning innenfor blant annet salg og ledelse. Våre leveranse preges av skreddersøm og et individrettet fokus i alle ledd. Vår ekspertise på arbeidsmarkedet, spisskompetanse på kompetansekartlegging, rådgivning, jobbsøkerverktøy og intervjutrening med bruk av atferds-analyseverktøyet Persolog® gjennom hele prosessen, sikrer en rask og dedikert leveranse som resulterer i en prosess preget av profesjonalitet, innsikt og kvalitet. Vårt solide nettverk av allianser og partnerskap i rekrutteringsbransjen og næringslivet sikrer en raskere vei ut i arbeidslivet.

La våre karrierecoacher hjelpe deg

I Karrierehuset har vi ekspertise på arbeidsmarkedet, spisskompetanse på kompetansekartlegging, rådgivning, jobbsøkerverktøy og intervjutrening. Våre karriereveiledere levererer profesjonell karriererådgivning og har hjulpet tusenvis av mennesker med å komme seg ut i nye jobber. Med bruk av atferds-analyseverktøyet Persolog® gjennom hele prosessen, sikrer vi deg en rask og dedikert leveranse som resulterer i en prosess preget av profesjonalitet, innsikt og kvalitet. Vårt solide nettverk av allianser og partnerskap i rekrutteringsbransjen og næringslivet sikrer en raskere vei ut i arbeidslivet. Trenger du hjelp med å kartlegge egen kompetanse, hjelp til CV og søknad eller intervjuet? Våre sertifiserte karriererådgivere kan hjelpe deg med en karriereendring. Les mer om våre tjenester og bestill en av våre karrierepakker.

Misjon, visjon og verdier

Misjon: Vi skal gi flere mulighet til å gjøre bevisste valg rundt egen karriere. Vi skal motivere, løfte og bistå enkeltindivider til å realisere sine karrieredrømmer.

Visjon: Vi skal være markedets mest innovative og moderne konsulenthus innen karriererådgivning. Vi skal gi karriererådgivning til folket og være et rådgivningshus for «folk flest» ved å senke terskelen for å søke karrierehjelp. Vi skal bistå bedrifter med å ivareta sine ansatte gjennom omstilling.

Verdier: Våre verdier omhandler kvalitet + lagånd = resultat.

KVALITET

Vi leverer kvalitetssikrede konsepter med et solid faglig fundament
Vi viser respekt, integritet og profesjonalitet i alle våre relasjoner
Vi skaper gode kundeopplevelser og gjør vårt beste, hver gang

+

LAGÅND

Vi spiller på hverandres styrker og gjør hverandre gode
Vi har en lærende innstilling med rom for å dele, prøve og feile
Vi er et inkluderende fellesskap med fokus på samhold og åpen kommunikasjon

=

RESULTAT

Vi utfordrer oss selv og våre kunder for å skape det beste resultatet
Vi måler effekten av våre tjenester og prosesser
Vi leverer tjenester som skaper verdi for våre kunder

Ta gjerne kontakt med oss

Ta gjerne turen innom oss. Vi holder til i trivelige lokaler midt i Oslo sentrum på følgende adresse: Stenersgata 2A, 11 etasje
Ønsker du mer informasjon om våre tjenester, ta gjerne kontakt med oss på telefon 23 00 33 50  eller e-post: post@karrierehuset.no

Våre åpningstider er: Mandag til fredag kl. 0900 – 16.00
Ettermiddag og kveldstid etter nærmere avtale.

Fornøyde kunder
Les mer

Møt våre fornøyde kunder

Våre karriererådgivere har hjulpet mange tusen ut i ny jobb. Her kan du lese hva noen av våre mange fornøyde kunder sier om samarbeidet med våre rådgivere.

Les mer
Karrierehuset i media
Les mer

Karrierehuset i media

Våre rådgivere i Karrierehuset blir ofte bedt om å uttale seg i media i forhold til nyheter og trender i arbeidsmarkedet.Her finner du alle artiklene.

Les mer
Medier Karrierehuset er omtalt i

Selskapets ledelse består av

Kommersiell leder og partner
Barbro Mosseng
934 62 389
barbro.mosseng@karrierehuset.no
LinkedIn
Partner
Kristin Wahl
412 56 644
kristin.wahl@karrierehuset.no
LinkedIn
Partner
Linda Trandum Terjesen
909 12 936
linda.terjesen@karrierehuset.no
EmailLinkedIn
Styreleder
Per Erling Terjesen
901 85 343
terjesen@karrierehuset.no
LinkedIn

Kontakt oss for en uforpliktende samtale

Felter merket med * er påkrevet å fylle ut.

    Jeg kontakter dere som

    PrivatpersonBedrift