Er du berørt av nedbemanning og- eller omstilling? Karriererådgivning gir deg som er berørt av nedbemanning eller omstilling, mulighet for en rask vei tilbake til arbeidsmarkedet. Les mer om hvordan våre karriererådgivere kan bistå deg på veien ut i ny jobb, og ta kontakt med oss.

Karriererådgivning som del av sluttpakken

Vi er din karrierecoach på veien til ny jobb

Karriererådgivning som del av sluttpakken er ikke uvanlig, og er en fordel for at du raskt skal komme deg tilbake ut på arbeidsmarkedet. Våre karriererådgivere har lang erfaring med å få folk raskt ut i ny jobb, og fungerer som både karrierecoach og sparringspartner, og vil bistå deg underveis i jobbsøkerprosessen.

“8 av 10 av våre kandidater kommer ut i ny jobb i løpet av 6 måneder”

Fordelene ved å bruke en ekstern sparringspartner

Når du benytter deg av en ekstern sparringspartner eller coach til å ruste deg for neste skritt på arbeidsmarkedet, sørger vi for at du får en strukturert og målrettet jobbsøker prosess. Sammen vil vi sørge for at din profil kommer tydelig frem i tillegg til å se nærmere på hvilke bransjer og roller som din kompetanse og bakgrunn passer inn i, noe som ofte kan være både tidskrevende og utfordrende å få oversikt over på egen hånd.

Vi tilbyr gratis karrieresamtale

Vi tilbyr en gratis, effektiv karrieresamtale med en av våre sertifiserte karriererådgivere. Du får konkrete råd, og anbefalinger på hvilke tjenester som vil passe for deg og din situasjon.
Bestill gratis karrieresamtale

La våre karrierecoacher hjelpe deg

I Karrierehuset har vi ekspertise på arbeidsmarkedet, spisskompetanse på kompetansekartlegging, rådgivning, jobbsøkerverktøy og intervjutrening. Våre karriereveiledere levererer profesjonell karriererådgivning og har hjulpet tusenvis av mennesker med å komme seg ut i nye jobber. Med bruk av atferds-analyseverktøyet Persolog® gjennom hele prosessen, sikrer vi deg en rask og dedikert leveranse som resulterer i en prosess preget av profesjonalitet, innsikt og kvalitet. Vårt solide nettverk av allianser og partnerskap i rekrutteringsbransjen og næringslivet sikrer en raskere vei ut i arbeidslivet. Trenger du hjelp med å kartlegge egen kompetanse, hjelp til CV og søknad eller intervjuet? Våre sertifiserte karriererådgivere kan hjelpe deg med en karriereendring. Les mer om våre tjenester og bestill en av våre karrierepakker.

Vår plus pakke
Tips til eldre jobbsøkere

Det starter med en kartleggingsprosess

Rådgiveren vil være din personlige sparringspartner og coach, og hjelpe deg med å se dine muligheter på arbeidsmarkedet. Sammen med deg kartlegger vi roller og bransjer hvor du kan passe inn basert på din kompetanse og erfaring. Her er noen eksempler på hva du vil i gå gjennom underveis i prosessen.

 • Hva du kan og hva du vil
 • Hvilke muligheter som finnes for deg på arbeidsmarkedet
 • Hva som vil passe deg
 • Hva du må gjøre for å komme deg videre i karrieren
Våre karriererådgivningspakker

Karriererådgivning

Våre karriererådgivere er markedsorienterte og har nettverk, kompetanse, verktøy og erfaring som gjør at vi sammen legger en effektiv jobbsøkerstrategi hvor målsetningen er styrende gjennom hele forløpet.  

Ønsker du å vite mer? Ta kontakt med oss på tlf 23 00 33 50 eller post@karrierehuset.no for en uforpliktende prat og mer informasjon. Du kan også lese mer om hva noen av våre tidligere fornøyde kunder sier om prosessen de har hatt med karriereådgiver. Møt noen av våre fornøyde kunder.

Hva kan en karriererådgiver hjelpe meg med?

Det er ofte litt skreddersøm avhengig av ditt behov, men selve coachingen er et viktig aspekt. Din rådgiver kan hjelpe deg med å opprettholde motivasjon og optimisme i ditt jobbsøk som gjenspeiler seg både i forbindelse med nettverksbyggingen og underveis i intervjuer. Ser du for eksempel deg om etter ny jobb i forbindelse med at du blitt berørt av nedbemanning, er det ofte mye følelser involvert når man blir rammet. Disse følelsene kan ofte ta overhånd og påvirke jobbsøket.

 • Din rådgiver vil hjelpe deg med å få frem din personlige merkevare gjennom optimalisering av CV, søknad og Linkedin profil
 • Du vil få tips til hvordan du kan synliggjøre deg for rekrutterere og ledere som skal ansette.
 • Du vil få innspill og veiledning til hvordan du kan unngå de vanligste feilene ved jobbsøket som igjen vil spare deg for mye tid og frustrasjon.

Vi får deg raskt ut i ny jobb

I Karrierehuset har vi lang erfaring med å bistå de berørte av nedbemanning eller omstilling videre ut i ny jobb. Våre sertifiserte karriererådgivere har god oversikt over arbeidsmarkedet og har bistått mange tusen mennesker opp gjennom årene med rask vei ut i ny jobb. Vår målsetning er alltid at  du skal få nødvendig støtte og hjelp til å sikre en rask vei ut i et nytt arbeidsforhold. Når du fått karriererådgivning som del av sluttpakken og bruker Karrierehuset, vil du få en personlig karriererådgiver som vil fungere som din sparringspartner og coach og vi vil tilpasse programmet til deg, og ditt behov innenfor de økonomiske betingelsene som foreligger.  8 av 10 av våre kandidater som våre rådgivere bistår er tilbake i ny jobb innen 6 måneder

Anja Kristiansen
Anja Kristiansen

Karriererådgiver Helen Gaunt Sande har hjulpet meg med å sette ting i perspektiv samt å belyse nye muligheter på arbeidsmarkedet. Vi har jobbet med hele jobbsøkerprosessen, og hun har vært en veldig viktig sparringspartner for meg underveis. Etter karriereveiledningen har jeg fått meg ny jobb i en ny bransje og er veldig fornøyd med det. Jeg anbefaler karriererådgiver Helen og Karrierehuset på det varmeste for alle som ønsker hjelp til karriere eller jobbskifte

Henrik Thoresen
Henrik Thoresen

Jeg bestilte karriererådgivning da jeg ønsket meg nye utfordringer i karrieren. Karriererådgiver Helen Gaunt Sande har hjulpet meg med å spisse CV og Linkedin profilen samt å synliggjøre min kompetanse, styrker, og hva jeg bør vektlegge overfor ny arbeidsgiver. Helen har en lidenskap for faget sitt, og har engasjert seg personlig i oppgaven med å få meg ut i ny jobb. Hun har et større engasjement, enn hva jeg hadde forventet meg på forhånd. Jeg har nå landet ny jobb, og er veldig fornøyd med Helen som karriererådgiver

Johjan Röjhammar
Johan Röjhammar

Jeg bestilte karrierepakken Basic med karriererådgiver Trude Emaus, da jeg hadde kjørt meg litt fast i forrige jobb, og var klar for nye karriereutfordringer. Underveis i møtene med Trude har jeg blitt mer bevisst på egen atferd, og hva jeg ønsker meg videre i karrieren. Jeg er veldig fornøyd med hjelpen jeg fått av Trude og kan anbefale Karrierehuset og karriererådgiver Trude Emaus til alle som ønsker hjelp med karriereretningen.

Beathe Widding
Beathe Widding

Jeg bestilte karriererådgivning da jeg ønsket meg nye arbeidsoppgaver og større utfordringer. Karriererådgiver Helen Gaunt Sande har hjulpet med med å få struktur på jobbsøkerprosessen som igjen har ført til en rask vei ut i ny jobb. Hun har fungert som en fin sparringspartner og hjulpet meg med å lande drømmejobben. Jeg er strålende fornøyd med hjelpen fra Helen. Det er godt å vite at det finnes sånne livbøyere. Jeg anbefaler gjerne karriererådgiver Helen og Karrierehuset for andre som ønsker hjelp til jobbskiftet.

Jan Olav Løyning
Jan Olav Løyning

Karriererådgiver Helen Gaunt Sande har hjulpet meg å stake ut videre karrierevei da jeg etter mange år som toppidrettsutøver har vært mindre aktiv i næringslivet . Vi har jobbet mye med hvor min kompetanse og bakgrunn kan passe inn, og jeg har underveis i prosessen blitt utfordret på hva jeg vil, noe som er viktig for å komme litt ut av komfortsonen. I dag har jeg landet ny jobb er og veldig fornøyd med Karrierehuset og rådgiver Helen.

previous arrow
next arrow

Karriererådgiveren er din sparringspartner/coach

 1. Det er viktig at du får en sparringspartner hvor kjemi, tillit og faglig styrke stemmer. Vi vil derfor legge vekt på en god match mellom rådgiver og deg som kandidat. Du vil møte en erfaren, sertifisert karriererådgiver som følger deg gjennom hele prosessen.
 2. Vi starter med et grundig kartleggingsmøte hvor forventninger avklares. Hva ønsker du ut av prosessen? Hvilke mål har du? På hvilken måte ønsker du å gjennomføre rådgivningen?
 3. Avhengig av avtalens innhold vil vi typisk bistå deg med: CV&søknad, LinkedInprofil, intervjutrening, profilanalyse og en effektiv jobbsøkerstrategi.

Følgende elementer er ofte inkludert i rådgivningsprosessen

Persolog® profilanalyse gir en verdifull innsikt i hvordan vi responderer på ulike stimuli og en bevisstgjøring av naturlige egenskaper og underliggende motivasjonsfaktorer. Heller enn å definere, gir Persolog® hjelp til refleksjon og er et verktøy for utvikling og endring. Persolog® Personprofil bygger på hvordan kandidaten oppfatter seg i en gitt sammenheng. Alle Persolog®-produktene er forskningsbasert og utviklet i skjæringspunktet mellom praksis og teori. Les mer om profilanalysen Persolog®

Våre karriererådgivere har betydelig erfaring med bevisstgjøring av realkompetanse; kompetansekartlegging, kompetanseutvikling og kompetansevridning. Hva kan du, og hvordan bruker du din kompetanse til å komme deg videre? Hvilken kompetanse har du egentlig, og hvordan kan du best beskrive den, og ikke minst markedsføre den til potensielle arbeidsgivere? Realkompetanse er all kompetanse som er tilegnet gjennom formell, ikke-formell eller uformell læring.

Våre karriererådgivere skreddersyr din CV med spissede nøkkelkvalifikasjoner slik at ditt salgsdokument er konkurransedyktig i din bransje. Visste du at en rekrutterer i dag i snitt bruker 10 sekunder på å evaluere om CVen din er aktuell for en konkret stilling? Våre karriererådgivere vet hva som kreves for at nettopp din CV går gjennom nåløyet så fremt kvalifikasjonene ellers stemmer med kandidatprofilen til aktuell stilling. Vi hjelper deg med å forfatte det viktige søknadsbrevet slik at innholdet spisses optimalt i forhold til aktuell stillingsutlysning. LinkedIn er i dag den største CV-basen online og benyttes daglig til å knytte kontakter mellom mennesker verden over. En velutformet LinkedIn-profil blir viktigere og viktigere når du søker jobb, og ikke minst for å bli funnet av rekruttere som er på jakt etter din kompetanse.

Vi forbereder deg til et vellykket intervju. Vi vektlegger muntlig formidling av egen kompetanse som en direkte del av egen merkevarebygging. Vi hjelper deg med å bli tryggere i intervjusituasjonen og sikrer at du presenterer ditt kandidatur på best mulig måte. Vi jobber med å utdype den skreddersydde CV-en og søknaden i muntlig form og innholdet bearbeides til en solid, men ærlig og oppriktig muntlig markedsføring av egen kompetanse. Les mer og bestill intervjutrening

Det er kanskje så mye som 7 av 10 stillinger som ligger i det vi kaller «det skjulte arbeidsmarkedet». Vi hjelper deg med å legge en effektiv strategi for oppsøkende jobbsøk ved riktig bruk a nettverk, sosiale medier, jobbsøkerdokumenter og en god og riktig tilnærming til potensielle arbeidsgivere.

Vi samarbeider med profesjonelle fotografer som vil bistå med å gi deg et profesjonelt uttrykk på din LinkedIn-profil og på din CV.

Samle alle jobbsøkerdokumenter og -aktiviteter på samme plattform! Karrierehuset tilbyr en digital karriereplattform som organiserer, profesjonaliserer og effektiviserer din jobbsøkerprosess. Portalen er tilgjengelig på norsk og engelsk. Portalen tilbyr blant annet:

 • Job tracker: arkiver, kategoriser og administrer aktuelle stillingsannonser
 • CV-bygger med profesjonelle maler
 • Nettverksbygging med funksjonalitet knyttet til lagring og administrering av kontakter og bedrifter, samt predefinerte e-postmaler til bruk i utsendinger i eget nettverk
 • Automatisk søk etter nyttige fag- og nettverkseventer basert på geografi og egnedefinerte interesser
 • Læringssenter med tips og videoer til bruk i jobbsøkerprosessen
 • Stillingsdatabase: stillingssøk fra portalen via verdens største stillingsportal; Indeed
 • Supportsenter

Vi er din rådgiver i forhandlinger med ny arbeidsgiver slik at du stiller sterkere ved forhandlingsbordet og oppnår de beste betingelsene på kort og lang sikt.

Ubegrenset antall timer innenfor normert tid.

Dersom du blir ansatt i ny jobb i løpet av normert tid, bistår vi deg i de viktige og krevende første tre ukene i ny jobb med coaching, rådgiving og støtte.

Ta kontakt med oss for mer informasjon

Barbro Mosseng

Barbro Mosseng

Partner & Kommersiell leder

Vi får folk raskt ut i ny jobb

I Karrierehuset har vi ekspertise på arbeidsmarkedet, spisskompetanse på kompetansekartlegging, rådgivning, jobbsøkerverktøy og intervjutrening. Våre karriereveiledere levererer profesjonell karriererådgivning og har hjulpet tusenvis av mennesker med å komme seg ut i nye jobber. Med bruk av atferds-analyseverktøyet Persolog® gjennom hele prosessen, sikrer vi deg en rask og dedikert leveranse som resulterer i en prosess preget av profesjonalitet, innsikt og kvalitet. Vårt solide nettverk av allianser og partnerskap i rekrutteringsbransjen og næringslivet sikrer en raskere vei ut i arbeidslivet.

Ta kontakt med oss

Kontakt oss for en uforpliktende samtale

Felter merket med * er påkrevet å fylle ut.

  Jeg kontakter dere som

  PrivatpersonBedrift