Møt våre fornøyde kunder

Våre karriererådgivere har hjulpet mange tusen ut i ny jobb. Her kan du lese hva noen av våre kunder sier om hjelpen de har fått. Er du på jakt etter jobb eller ønsker et karriereskifte? Da kan vi hjelpe deg. Les mer om våre tjenester og bestill den tjenesten som passer deg og ditt behov her

Placeholder Image

Alexander Smith

Jeg bestilte en rådgivningstime da jeg slet med å finne ut om jeg var kvalifisert nok til å ta en mastergrad, da ingen av skolene jeg kontaktet klarte å gi meg noe ordentlig svar. Hos Karrierehuset fikk jeg god og nyttig hjelp av karriererådgiver Heidi Hansen. Jeg fikk vite nøyaktig hva som trengtes av fag, og om jeg var kvalifisert eller ikke, da Heidi fant den som kunne gi meg de svarene. Heidi var veldig hyggelig, og tok seg tid til å sette seg inn i mine utfordringer samt stille meg de rette spørsmålene, slik at hun fikk all den informasjonen hun trengte. Så fulgte hun raskt opp og ga klar beskjed om når vi skulle snakke igjen. Heidi er lett å forholde seg til, samt stole på, og jeg kan anbefale henne for andre som ønsker hjelp knyttet til studievalg.

Pia Guzman

Pia Guzman

Jeg mottok karriererådgivning som del av sluttavtalen og fikk hjelp av karriererådgiver Mette Løyning til å lande ny jobb. Karriererådgivningen har vært viktig for meg i jobbsøkerprosessen spesielt da jeg hadde vært veldig lenge i samme stilling, og ikke har vært aktiv jobbsøker på mange år. Mette har hjulpet meg med å analysere og kartlegge mine kompetanseområder, samt sette ord på all den erfaringen jeg har opparbeidet meg. Underveis har vi også jobbet mye med i hvilke roller og bransjer som mine kompetanseområder kan passe inn. Mette har vært til stor hjelp, og vært en viktig sparringspartner for meg. Jeg anbefaler gjerne henne for andre som ønsker hjelp til jobbskiftet

Eva Anna Myhre

Jeg tok kontakt med Karrierehuset da jeg ønsket hjelp i forbindelse med valg av karriereløp. Her har jeg fått god hjelp av karrierecoach Espen Erfjell som er en fantastisk coach og var der for meg gjennom hele prosessen. Han delte sin erfaring og tanker rundt lignende saker, noe som hjalp meg mye. Han hjalp meg med å komme meg tilbake i kontakt med verdiene mine, finne ut hva jeg vil og få tilbake troen på min kompetanse og egenskaper. Espen er flink til å lytte og veilede gjennom emosjonelle prosesser. Han brukte den nødvendige tid jeg trengte for å prosessere følelser. Jeg følte meg trygg, sett og hørt. I tillegg var han flink til å minne meg på det som er viktig for meg og ikke la meg bli alt for lenge i hodet eller i mine følelser. Jeg har fått så mye nyttig informasjon, det er jeg veldig takknemlig for. Han har utstyrt meg godt denne gangen til å fullføre prosessen min og nå målene mine. Det var en verdifull opplevelse å jobbe med ham. I tillegg var det godt å bli kjent med ham. Jeg kan anbefale Espen og Karrierehuset på det varmeste!

Placeholder Image

Mondelez Norge AS

Da Mondelez Norge AS gjennomførte et stort nedbemanningsprosjekt våren 2016, valgte vi Karrierehuset som leverandør av omstillingsprogrammer til de berørte ansatte. Vi opplevde sterk faglig profesjonalitet og tilstedeværelse gjennom hele prosjektet. På grunn av omfanget i prosjektet var det kritisk for oss med konfidensialitet i planleggingsfasen og ansvarsfølelse i gjennomføringsfasen. Dette ble svært godt ivaretatt av alle ressursene vi hadde kontakt med i Karrierehuset. Prosjektet ble gjennomført på relativt kort tid og vi er takknemlige for den tilstedeværelse og faglige kompetanse Karrierehuset stilte med, noe som bidro til at de ansatte fikk et godt bilde av hva profesjonell veiledning kan bidra til i en jobbsøkerprosess.

Victoria Samsonova Jensen

Jeg hørte om Karrierehuset via min fagforening Samfunnsøkonomene og ville prøve en pakke fra dem. Sammen med Helen Sande har vi avklart behovet mitt for hvordan jeg skal “selge meg” i et intervju. Jeg var veldig fornøyd med samarbeidet vårt. Helen er en veldig hyggelig og meget profesjonell person. Hun var utrolig veldig flink til å gå rett på sak, oppmuntre og se hele problemet. Etter bare 4 timers med avklaring og intervjutrening var resultatet et vellykket jobbintervju som jeg ikke klarte å få før. Helen Sande anbefales for alle som trenger profesjonell hjelp med jobbsøking!

Yonne Tangelder

Med en utenlandsk utdanning fikk jeg inntrykk av at potensielle arbeidsgivere ofte var usikre på i hvilken grad den var like relevant og “god” som en tilsvarende norsk utdanning, og det var vanskelig for meg å finne en jobb. Lene var oppriktig interessert i meg som person og i min situasjon. Hun hjalp meg med å tydeliggjøre hva jeg kan og hvordan jeg “selger” dette inn til en potensiell arbeidsgiver. Det har også vært svært nyttig for meg med jobbintervjutrening, og jeg har blitt mye tryggere i den situasjonen. Jeg har videre hatt stor nytte av min nye CV, mine suksesshistorier og har kommet i gang med å sende åpne søknader. For tiden jobber jeg 100% i et vikariat. Tusen takk til Lene og til Karrierehuset! Jobbsøkerprosessen har blitt mye mer gøy og effektiv for meg og jeg fikk en ny “drive” og motivasjon.

Siv Kari Næbb Raake

“Jeg har opplevd Karrierehuset som profesjonelle og grundige i jobben med å få meg ut i jobb igjen, i et særdeles vanskelig jobbmarked. Kristin Wahl har vært en solid støttespiller og sparringspartner som har vært både kreativ og støttende med mange gode tips og råd til både CV, søknadsbrev og gjennomføring av jobbintervjuer. Takk for en flott tid, jeg fikk meg jobb til slutt:)”

Placeholder Image

Heidi Botheim

Jeg trengte hjelp til intervjutrening og har fått god hjelp av karriererådgiver Marius Eide. Underveis i prosessen har jeg fått mange gode tips av Marius, og han har hjulpet meg med å finne nye innfallsvinkler for å synliggjøre min kompetanse og egenskaper. Marius var svært oppmuntrende, og det var tydelig at han har god erfaring med dette. Veldig serviceinnstilt og fleksibel! Jeg gikk inn i intervjuet med ny giv og nytt mot, og klarte meg mye bedre enn jeg har gjort tidligere. Jeg føler at jeg nå står bedre rustet til å takle intervjusituasjonen fremover, og kan varmt anbefale Marius og Karrierehuset for andre som ønsker hjelp med intervjuforberedelsene.

 

Placeholder Image

Anonym

Jeg opplevde karriererådgiver Heidi Hansen som veldig hyggelig og trygg. Vi hadde gode samtaler sammen og hun var positiv og oppbyggende. Det gjorde det lettere for meg å se på min egne erfaringer på en positiv måte. I tillegg fikk jeg innblikk i hvilke posisjoner som passer personer med min arbeidsstil og kunnskap. Jeg opplevde henne også som ærlig og omsorgsfull.

Placeholder Image

Tone Sand - Nets AS

Vi har benyttet Karrierehuset i forbindelse med omstillingsprosesser. Karrierehuset oppfattes som en profesjonell støttespiller både i forhold til vår virksomhet, og ikke minst i forhold til den oppfølgingen og karriereveiledningen tidligere ansatte har fått.

Placeholder Image

Tobias Borgenhov

Etter et jobb bytte tok jeg kontakt med Karrierehuset for karriereveiledning. Målet var å få bedre innsikt i hvilken type stillinger og bedrifter mine ferdigheter og personlige egenskaper passer best, og hvilke knep jeg kunne ta for å endre på karriereveien og oppnå muligheten til å jobbe innen fagfeltet jeg brenner for.

Helen var rask på å kartlegge og utforme veiledning med innhold som svarte til mitt behov. Dette gjorde veiledningen konkret og rett på sak, i tillegg til rom for innspill Helen kom med som jeg selv ikke hadde tenkt på. Dette har resultert i at jeg står bedre i den nåværende stillingen, og jeg vet bedre hvilken strategi jeg skal ha for å nå komme dit jeg ønsker.

Helen trente meg også på intervjusituasjoner for potensielt nye stillinger og lærte meg nyttige kjennetegn på bedrifter og kulturer hvor jeg har størst sjanse for å lykkes og utvikle meg. Dette har gjort vurderingen av nye jobber og bedrifter enklere og mer treffsikkert

Reidar Thorvaldsen

Etter å ha jobbet 20 år i Afrika har jeg fått kjenne på hvor krevende det er å omstille seg til det norske arbeidsmarkedet. Før sommeren ble jeg nedbemannet og sto plutselig uten et arbeidsforhold. Karrierehuset og Kristin har hjulpet meg med å bygge min profesjonelle merkevare, spisse søknadsdokumenter og CV, og ikke minst vært en god støtte og gitt verdifulle råd og tips i forbindelse med intervjuer. Takket være hjelpen fra rådgiver Kristin har jeg landet en ny jobb som Økonomisjef. Hjelpen jeg mottok fra Karrierehuset har vært avgjørende og viktig for at jeg lyktes i jobbsøkerprosessen.

Fatima Dominguez

Fatima Dominguez

Karriererådgiver Mette Løyning har hjulpet meg med å finne drivkraft og motivasjon for å gå inn i jobbsøkerprosessen. Sammen har vi jobbet med å synliggjøre min kompetanse, styrker og hvilke ressurser jeg vil ta med inn hos en ny arbeidsgiver, samt hvordan LinkedIn kan brukes for nettverksbygging, faglig oppdatering og tips og research for å finne nye jobbmuligheter. Karriererådgivningen har vært veldig nyttig for meg, og det har vært fint å ha en sparringspartner underveis. Jeg er blitt mer bevisst på hvordan min erfaring og kompetanse kan brukes i forbindelse med karriereskiftet, og jeg er veldig takknemlig for å ha fått profesjonell veiledning

Placeholder Image

Anne Helene Berg

Da jeg ble berørt av en nedbemanning fikk jeg opplyst av arbeidsgiver at de ville dekke karriereveiledning, så da søkte jeg rett og slett på nettet og fant dere.

Jeg satte utrolig stor pris på hjelpen jeg fikk av Kristin, og hadde nok ikke fått den verdifulle erfaringen jeg fikk i min neste jobb hvis ikke du hadde sett at jeg var kvalifisert til det. Jeg så det nemlig ikke selv. Jeg har nå vært utrolig heldig og fått en ny fast heltidsstilling som jeg er godt fornøyd med.

Beathe Widding

Jeg bestilte karriererådgivning da jeg ønsket meg nye arbeidsoppgaver og større utfordringer. Karriererådgiver Helen Gaunt Sande har hjulpet med med å få struktur på jobbsøkerprosessen som igjen har ført til en rask vei ut i ny jobb. Hun har fungert som en fin sparringspartner og hjulpet meg med å lande drømmejobben. Jeg er strålende fornøyd med hjelpen fra Helen. Det er godt å vite at det finnes sånne livbøyere. Jeg anbefaler gjerne karriererådgiver Helen og Karrierehuset for andre som ønsker hjelp til jobbskiftet.

Nils Einar Eide

Jeg fikk en sluttpakke da min forrige arbeidsgiver måtte nedbemanne og valgte karrierhuset som min samarbeids partner. Til tross for at min kompetanse ofte har vært etterspurt opplevde jeg det som både utfordrende og ukomfortabelt å by på seg selv å selge seg inn i intervjuer. Karrierehuset og rådgiver Lene har hjulpet meg med å bli tryggere på meg selv, sette ord på mine kvalifikasjoner og egenskaper samt beskrive og presentere meg selv på en fremtredende måte. I dag har jeg landet drømmejobben og jeg er godt fornøyd med hjelpen jeg har fått. Jeg opplever hele prosessen fra A-Å som veldig god og kan anbefale Karrierehuset for alle som trenger hjelp til å komme seg videre ut i ny jobb etter å ha blitt nedbemannet

Silje Vigsnæs Bjørseth

Jeg bestilte karriererådgivning da jeg ønsket nye utfordringer, men var usikker på veien videre, og hva som ville passe for meg. Hos Karrierehuset har jeg fått god hjelp av karriererådgiver Trude Emaus. Hun har fungert som en veldig god sparringspartner, og har hjulpet meg med å stake ut retningen. Jeg har nå landet ny jobb, og det er kjempespennende og gøy. Jeg vil si tusen takk til Trude for god hjelp og veiledning, og kan varmt anbefale henne for andre som ønsker hjelp med karriereskiftet.

Gunnar Karlsen, Seniorkonsulent- omstilling i forsvaret

Vi har hatt et meget godt samarbeid med Karrierehuset ifbm. gjennomføringen av programmet. Deltakerne ble i tillegg til programmets 5 dager tilbudt individuell coaching med en av Karrierehusets dyktige medarbeidere.

Karrierehuset har intervjuet Gunnar Karlsen for å høre hans tanker om omstilling og ivaretakelse av de som må forlate organisasjonen
Les intervjuet her

Placeholder Image

Linn Olsen

Jeg kontaktet Karrierehuset for å få hjelp til studievalg etter flere erfaringer både innen reising, studier og forskjellige jobber etter videregående. Jeg var fortsatt usikker på hva jeg ville gjøre, hva som ville passe meg, og hva jeg kunne gjøre det bra som. Det var veldig lett å komme i kontakt med en studieveileder som passet meg, og jeg fikk den hjelpen jeg trengte. Jeg gjennomføre programmet og gjennomgikk en profilanalyse (DISC) for å kartlegge min personlige profil og min jobbprofil. Med hjelp av denne testen fikk jeg i samarbeid med en karriereveileder kartlagt mine personlige egenskaper og hvilke arbeidsmiljø og arbeidsforhold jeg ville fungere best i. Jeg hadde en veiledningstime før denne testen med karriereveileder, samt to oppfølgingstimer etter testen.

Etter å ha gjennomgått testen og veiledningstimene fikk jeg et mye klarere bilde av hva som ville passe for meg, og hvilke jobber jeg ville kunne trives i og ikke. Jeg har på bakgrunn av dette blitt sikrere på hvilken retning jeg vil gå, og er i stand til å føle meg sikrere på at det jeg velger vil passe meg i det store havet av studiemuligheter som finnes i dag! I tillegg var oppfølgingen jeg fikk av min veileder enestående.

Jeg vil anbefale en slik type veiledning på det sterkeste til alle som er usikre på hvilken studieretning de skal velge. Jeg vil uten tvil ta kontakt med Karrierehuset igjen hvis jeg skulle trenge hjelp til noe i forbindelse med jobb/karriere

Henrik Thoresen

Henrik Thoresen

Jeg bestilte karriererådgivning da jeg ønsket meg nye utfordringer i karrieren. Karriererådgiver Helen Gaunt Sande har hjulpet meg med å spisse CV og Linkedin profilen samt å synliggjøre min kompetanse, styrker, og hva jeg bør vektlegge overfor ny arbeidsgiver. Helen har en lidenskap for faget sitt, og har engasjert seg personlig i oppgaven med å få meg ut i ny jobb. Hun har et større engasjement, enn hva jeg hadde forventet meg på forhånd. Jeg har nå landet ny jobb, og er veldig fornøyd med Helen som karriererådgiver.

Leonid Andreev

Jeg kontaktet Karrierehuset via min fagforening Samfunnsøkonomene da jeg hadde behov for å bli tryggere under jobbintervjuet. Karriererådgiver Mette Løyning har hjulpet meg med nyttige innspill og råd til hvordan jeg presenterer meg selv og formidler mine styrker. Jeg satte veldig stor pris på hjelpen jeg fikk av Mette og opplever nå at jeg oftere stiller bedre forberedt til intervjuer.

Placeholder Image

Anonym

«Studieveiledningssamtalene med Helen hjalp meg med å navigere i jungelen av utallige yrkesmuligheter. Det var fint å ha en uavhengig sparringspartner som ikke prøvde å dytte meg i en bestemt retning, slik familie og venner har en tendens til, men heller få meg til å reflektere over hva som passer best for meg og mine egenskaper.»

Frida Ullerud

Jeg bestilte studieveiledning fordi det er utfordrende å vite hva man skal studere. Det er mange muligheter, og vanskelig å vite hva som er lurt å velge for fremtiden. Karriererådgiver Helen har hjulpet meg med å strukturere studievalget samt gjort meg mer bevisst på hvilken retning jeg bør velge. Jeg er svært fornøyd med samarbeidet med Helen og kan trygt anbefale studieveiledning hos Karrierehuset og rådgiver Helen Gaunt Sande.

 

Placeholder Image

Anonym siviløkonom

Helen har vært min karriererådgiver gjennom hele høsten 2022, og vært en veldig god sparringspartner for meg i hele jobbsøkerprosessen. Mine rådgivningstimer med Helen har vært preget av kompetansekartlegging, profilanalyse, hjelp til CV/søknader og karriereråd. Helen er kunnskapsrik, omgjengelig og ønsker det beste for alle hun jobber med. Ønsker også trekke frem Helens evne til å stille utfordrende spørsmål og få meg ut av komfortsonen, som igjen har ført til bedre og mer langsiktige karrierevalg. Dette er noe jeg vil ta med meg videre i ny jobb og min fremtidige yrkeskarriere. Jeg kan trygt anbefale Helen og Karrierehuset. Tusen takk for all hjelp!

Tina Olsson

Etter noen måneder i mammapermisjon hvor jeg fikk hverdagslivet litt på avstand innså jeg etterhvert at jeg var klar for et karriereskifte. Jeg har utdanning i kommunikasjon og er veldig glad for at jeg valgte en utdanning med bredde som byr på mange muligheter. Rådgiver Lene Ørbeck i Karrierehuset har bistått meg i å sette ord på hvem jeg er i en intervjusetting, noe som har vært lærerikt for meg. I dag har jeg fått en stilling innen innkjøp og prosjektkoordinering. Det å få hjelp og veiledning under søknadsprosessen har vært helt supert og Lene har fungert som fin støtte. Jeg kan trygt anbefale Lene til alle som trenger hjelp med karriereveiledning

Hedda Friis

Jeg bestilte karriereveiledning da jeg trengte hjelp til hva jeg skulle studere. I tillegg ønsket jeg hjelp til å avklare mine personlige fokusområder på skole og i jobb, for å utvikle meg mest mulig og i riktig retning. Med god hjelp av karriererådgiver Heidi Hansen landet jeg på et studie som jeg skal begynne på til høsten, og som jeg gleder meg veldig til. Det var egentlig ikke det studiet jeg hadde sett mest for meg, men jeg skjønte gjennom prosessen at det forhåpentligvis er det som vil passe meg best og vil gi meg flest muligheter. Det var fint å jobbe med Heidi. Hun gikk gjennom min profilanalyse nøye, og ble kjent med meg på kort tid. På den måten kom hun med gode råd og veiledning som var skreddersydd for meg. Jeg kan anbefale Karrierehuset og Heidi Hansen på det varmeste.

Erzsebet Fæster

I forbindelse med omstilling hos forrige arbeidsgiver mottok jeg karriererådgivning som en del av sluttavtalen for å sikre en rask vei ut i ny jobb. Jeg har vært mange år hos samme arbeidsgiver og ikke søkt jobb på lenge og var derfor usikker på min markedsverdi. Det var spesielt viktig for meg å få en bekreftelse på at min kompetanse på viktige områder fortsatt var attraktiv på arbeidsmarkedet. Karriererådgiver Mette Løyning har hjulpet med å få fornyet selvtillit og det å kunne stole på meg selv, og få frem mine styrker i både CV, søknad og intervjuer. I dag har jeg landet ny jobb og kan trygt anbefale Karrierehuset og rådgiver Mette til alle som har behov for hjelp med jobbsøkerprosessen.

 

Andreas Vøllestad

Hos Karrierehuset har jeg fått god hjelp av karriererådgiver Marius Eide med å spisse CV og søknadsbrev. Jeg har fått flere andregangsintervjuer etter at han hjalp meg, noe jeg er veldig takknemlig for. Marius viste stort engasjement gjennom hele prosessen, ga meg masse god feedback, utfordret meg og lærte meg å se og spille på mine sterke sider. Jeg kan varmt anbefale han og Karrierehuset til andre som ønsker hjelp med jobbskiftet.

Bettina Berg

Jeg tok kontakt med Karrierehuset høsten 2021 da jeg startet i høyere utdanning og ønsket å forbedre mine ferdigheter innenfor studieteknikk. Jeg meldte meg på kurs i studieteknikk med studierådgiver Heidi Hansen. Underveis i kurset har jeg opparbeidet meg kunnskap om hvordan man enklere kan sortere ut essensen innenfor de ulike emnene, samt hvordan sette opp gode planer knyttet til tidsbruk. Jeg har også fått god hjelp med ulike type hjelpemidler for å gjøre studiehverdagen lettere samt tips til å opprettholde motivasjonen. Jeg er veldig fornøyd med innholdet i kurset og kan anbefale kurset for alle som ønsker en enklere studiehverdag

Luis Vallés

I have only words of thanks for Karrierehuset, both Barbro Mosseng and Heidi Hansen. I wanted advice on how to work in Norway. Not only did I get that, but from the very beginning they recommended me which package to hire and Heidi helped me decisively in detecting my strengths and weaknesses. Through this analysis and thanks to a reflection exercise, I was able to better identify my abilities and needs, so that I grew both personally and professionally. I am Spanish and I would recommend Karrierehuset and especially Heidi Hansen to anyone who wants to know themselves better. In Karrierehuset I have found sincerity, honesty and guidance.

 

 

Thorbjørn Gilberg

Som en del av sluttpakken hos forrige arbeidsgiver fikk jeg støtte til karriererådgivning. I Karrierehuset har jeg fått god hjelp av karriererådgiver Kristin Wahl. Siden det er 13 år siden jeg sist søkt jobb sist, var det veldig fint å få profesjonell hjelp. Vi har jobbet underveis med CV, søknad, LinkedInprofil og ikke minst intervjutrening. Alt dette har gjort meg til en tryggere jobbsøker, og sørget for at jeg er mer bevisst på hvem jeg selv er som arbeidstaker. Å være jobbsøker handlet ikke kun om å finne en annen jobb, men også hva jeg ville med livet mitt. Underveis var jeg sikkert noe sårbar, men Kristin hadde alltid gode og positive kommentarer, og jeg så frem til alle møtene med henne. Å få hjelp av karriererådgiver var nytt for meg, og det har vært både hyggelig og nyttig. Jeg sitter igjen med en god opplevelse av Kristin som absolutt hadde forståelse for det hele menneske. Jeg føler at jeg har fått mye mer ut av prosessen enn jeg selv hadde tenkt, og vil anbefale Kristin og Karrierehuset på det varmeste”

Ragnhild Haugen

Jeg kom til Karrierehuset da det ble nedskjæringer på jobb.  Ved hjelp av både personprofilrapport, karriererådgivning og hjelp til å sette opp CV, samt gjennom samtaler hjalp Kristin meg til å se min egen kompetanse som bredere enn det som jeg har jobbet med i «alle år». Hun fikk meg til å forstå at jeg også er kvalifisert til andre type jobber som jeg selv ikke ville ha tenkt på engang. Jeg kan trygt anbefale Karrierehuset.

Jarl Andre Sjølie

Jarl Andre Sjølie

Jeg fikk karriereveiledning som en del av sluttavtalen og har fått veldig god hjelp av karriererådgiver Helen Gaunt Sande med jobbsøkerprosessen. Hos henne fikk jeg hjelp i alle leddene for å komme meg ut i jobb igjen. Jeg har arbeidet mye med ansettelser og utvelgelse av kandidater selv i tidligere jobber. Men Helen ga meg mye ny innsikt i hva som er viktig i dagens jobb landskap. Helen har vært en god sparringspartner og jeg er veldig takknemlig for den hjelpen jeg har fått av henne. Jeg anbefaler Helen og Karrierehuset på det sterkeste for alle som ønsker hjelp med å bli tryggere i jobbsøket.

 

Anja Kristiansen

Anja Kristiansen

Karriererådgiver Helen Gaunt Sande har hjulpet meg med å sette ting i perspektiv samt å belyse nye muligheter på arbeidsmarkedet. Vi har jobbet med hele jobbsøkerprosessen, og hun har vært en veldig viktig sparringspartner for meg underveis. Etter karriereveiledningen har jeg fått meg ny jobb i en ny bransje og er veldig fornøyd med det. Jeg anbefaler karriererådgiver Helen og Karrierehuset på det varmeste for alle som ønsker hjelp til karriere eller jobbskifte

Placeholder Image

Joackim Gunnerud

Tusen takk for den gode hjelpen og støtten i prosessen med å finne en ny jobb. Den gode oppfølgingen og de fine verktøyene dere har disponert underveis har vært til meget stor hjelp. Uten dette ville det nok ikke gått like fort å komme i nytt arbeid.Igjen en stor takk til Karrierehuset og deres medarbeider for å ha vært utrolig god støtte og hjelp underveis.

Johan Röjhammar

Jeg bestilte karrierepakken Basic med karriererådgiver Trude Emaus, da jeg hadde kjørt meg litt fast i forrige jobb, og var klar for nye karriereutfordringer. Underveis i møtene med Trude har jeg blitt mer bevisst på egen atferd, og hva jeg ønsker meg videre i karrieren. Jeg er veldig fornøyd med hjelpen jeg fått av Trude og kan anbefale Karrierehuset og karriererådgiver Trude Emaus til alle som ønsker hjelp med karriereretningen.

Anne-Tine Markset

Anne-Tine Markset

I forbindelse med nedbemanning hos forrige arbeidsgiver mottok jeg karriererådgivning som del av sluttavtalen og valgte Karrierehuset som min samarbeidspartner. Karriererådgiver Mette Løyning har vært til uvurderlig hjelp i jobbsøkerprosessen. Hun har gitt innsikt i hvordan type bransje, stilling, og arbeidshverdag som passer min kompetanse, erfaring og ønsker. Mette har fungert som en verdifull sparringspartner gjennom denne tiden, der hun har bevisstgjort mine styrker, utfordringer, og muligheter som arbeidstaker. Karriererådgivningen har ikke bare bidratt med å kartlegge de mulighetene som finnes i arbeidsmarkedet, men prosessen har også gitt meg en økt trygghet og tro på egne evner. Jeg er nå i ny jobb og er veldig takknemlig for hjelpen jeg har fått av Mette. Jeg anbefaler gjerne Karrierehuset og Mette Løyning til andre som har behov for hjelp til jobb eller karriereskifte.

Maria Sannerud

“Jeg tok kontakt med Karrierehuset da jeg lenge har vurdert å bytte bransje. Rådgiver Lene har hjulpet meg med å forplante nye tanker og gitt meg nye verktøy for å kartlegge mine interesseområder og egenskaper. Det er lettere å få en sparringspartner som har kunnskap om karrierebytte og som samtidig kan hjelpe til med å finne riktig studieretning for å få min drømmejobb. Underveis i prosessen har vi brukt verktøyet Persolog for å kartlegge min profil og mine personlige trekk, noe jeg opplever som veldig interessant og nyttig.Jeg er veldig fornøyd med veiledningen samt tips og råd jeg har fått av Karriehuset og Lene og sitter nå igjen med et konkret relativt konkret plan som jeg kan kombinere med et familieliv med små barn. Karrierehuset og Rådgiver Lene, vil jeg sterkt anbefale for de som ønsker å bytte karriere, søker jobb, funderer på utdanning eller ønsker hjelp med CV og søknaden sin.”

Diane Ninauve

Jeg bestilte studieveiledning da jeg trengte hjelp med å finne ut av hva jeg skulle studere og hva slags fremtidig jobb jeg ønsket å ha  Jeg fikk mye større forståelse på hva arbeidslivet går ut på, og hva slags type jobb som passer meg best, og ikke mist hvordan man kan finne seg jobb gjennom LinkedIn. Nå studerer jeg sivilingeniør i Havteknologi på Uib. Jeg følte jeg fikk et veldig godt samarbeid med karriererådgiver Helen Gaunt Sande. Hun fikk meg til å gjøre research for hva jeg kunne tenke meg å studere og finne fram mine interesser. Helen ga meg anbefalinger og innblikk på hva som var relevant eller ikke, og om det var mye konkurranse i de forskjellige yrkene. Jeg kan varmt anbefale Karrierehuset og Karriererådgiver Helen for andre som ønsker hjelp med studievalget.

Placeholder Image

Hanne Jerpseth

Jeg har vært i samme jobb i 20 år og trengte veiledning når det gjaldt mine muligheter på arbeidsmarkedet. Jeg fant fram til Karrierhuset på nettet og henvendte meg til dem på telefon. Jeg kom i kontakt med en imøtekommende person som stilte noen spørsmål om hva det gjaldt. Vedkommende ga beskjed om at hun ville ta kontakt da hun hadde funnet en passende veileder. Samme dag fikk jeg beskjed om at hun hadde funnet en egnet person som jeg kunne ha veiledning med. Jeg bestilte en pakke, Karrierepakke 1 som besto av samtaler og en persologtest. Vi gikk systematisk gjennom min yrkeserfaring og studier og jeg fikk konkrete tips om utforming av CV. Jeg fikk mange råd om hvordan jeg kunne hevde meg i et jobbintervju og i en jobbsøkingsprosess. Vi diskuterte også muligheter for videreutdanning. I samtalene stilte veileder mange spørsmål. Det var fokus på mine sterke sider når det gjaldt yrkeslivet og mine muligheter på arbeidsmarkedet. Jeg fikk tips om steder jeg kunne få oversikt over ledige jobber og organisasjoner jeg kunne kontakte direkte. I løpet av møtene var det mye dialog og vi kom sammen fram til aktuelle jobber jeg kunne søke på. Jeg fikk tilsendt mail underveis i prosessen med tips om aktuelle jobber. Alt i alt er jeg veldig fornøyd med Karrierehuset. Jeg er nå tryggere når det gjelder hvordan jeg kan bruke min kompetanse i møte med en jobbsøkingsprosess

Anne Kim Krakeli

Jeg bestilte karriererådgivning siden jeg har vært på endel intervjuer de siste årene som ikke har endt opp med jobb. Jeg har fått god hjelp av karriererådgiver Marius Eide. Vi har jobbet spesifikt med forberedelse, søknad og intervju til en stilling som litt tilfeldig ble utlyst på samme tidspunkt. Fikk tips til nytt oppsett av CV, egenpresentasjon og søknadstekst, med god veiledning til innhold og innspill og endringer underveis. For min del synes jeg at alt vi jobbet med før selve intervjutreningen var nyttig, nødvendig og relevant siden det er viktig at både CV, og søknadstekst er god for å komme på intervju. I tillegg har jeg heller ikke hatt noe egenpresentasjon til tidligere intervjuer og fint å få tips til hvordan man skriver søknad og forbereder egenpresentasjon tilpasset stillingen man søker på. Selv om det ble jobbet spesifikt i forhold til en stilling har jeg nå et grunnoppsett på søknad og egenpresentasjon jeg kan bruke videre. Den timen vi trente på intervju, fikk jeg gode tips til vanlige spørsmål man bør være forberedt på å få og som man må ha ha tenkt ut svar på forhånd, samt råd om hva man kan/bør svare på spørsmål jeg tidligere har syntes vært vanskelig å svare på. Jeg synes jeg har lært mye som jeg vil ha god nytte av i videre jobbsøking. Marius opplevdes som motiverende, kunnskapsrik, engasjert og presis /”to the point ” i tilbakemeldingene. I tillegg tilgjengelig, hyggelig og fleksibel på tidspunkt for timer, og på tilbudssiden med tanke på mulighet for å ta kontakt ved spørsmål. Jeg anbefaler Marius og Karrierehuset til alle som ønsker hjelp i forbindelse med jobbskiftet.

 

Emma Brenne

Jeg bestilte studieveiledning da jeg trengte hjelp med å finne ut av hva som kunne passet for meg å studere, samt hvilke muligheter jeg har for videre studier basert på allerede gjennomført bachelor i psykologi. Hos Karrierehuset har jeg fått god hjelp av karriererådgiver Heidi Hansen. Vi gikk nærmere inn på de spesifikke mulighetene jeg har for videre studier, samt hva slags jobber de ulike studiene fører til. Jeg har fått en bedre forståelse for selve søkeprosessen, og oppdaget at jeg hadde mange flere muligheter enn det jeg trodde. Underveis i prosessen har jeg også lært meg mye om meg selv og mine evner og egenskaper. Jeg opplevde Heidi som veldig hyggelig og behagelig å snakke med, og hun kunne svare på, og hjelpe meg med alt jeg trengte. I etterkant har jeg også stilt noen spørsmål via e-post, og Heidi er rask til å svare, og veldig hjelpsom og hyggelig. Jeg kan anbefale Heidi og Karrierehuset på det varmeste for andre som ønsker hjelp med studie og- eller karrierevalg.

Hanne Solgård-Øverlier

Hanne Solgård-Øverlier

I forbindelse med omstilling hos forrige arbeidsgiver mottok jeg støtte til karriererådgivning via Karrierehuset. Her har jeg fått god hjelp av karriererådgiver Trude Emaus til å kartlegge mine kompetanseområder, styrker og egenskaper. Underveis i prosessen har jeg blitt mer bevisst på hvor jeg vil videre i karrieren, og hva jeg kan gjøre for å oppnå mine karrieremål. Jeg er veldig fornøyd med å ha hatt Trude som karrierecoach og sparringspartner, og kan varmt anbefale henne for andre som trenger hjelp med karriereskiftet.

Ferdinand Eide Rode

Som en del av sluttavtalen mottok jeg, støtte til karriererådgivning. Karriererådgiver Espen Erfjell har hjulpet meg med å få hodet opp av sanden for å se muligheter. Gjennom gode og produktive samtaler med Espen, har jeg tilegnet jeg meg ny kunnskap om arbeidsmarkedet, samt fått gode tips og råd til å strukturere CV, søknad og LinkedIn-profil. Jeg har også fått gode råd i forhold til intervjusituasjonen. Underveis har jeg lært meg mye om meg selv som arbeidstaker samt i hvilke rolle og bransjer min kompetanse og bakgrunn kan passe inn. Jeg har også blitt mer bevisst på egne ønsker og kvaliteter. Samtalene med Espen har ført til at jeg har forandret fokus fra å søke på alt mulig i frykt for å ikke få noe, til å tørre å søke spisset. Espen var veldig imøtekommende, og en god lytter som var flink til å sette i gang de riktige prosessene i hodet på meg, og jeg kan varmt anbefale han og Karrierehuset for alle som ønsker hjelp med jobbskiftet.

Kasper Vejen

Kasper Vejen

Jeg tok kontakt med Karrierehuset og karriererådgiver Mette Løyning da karriererådgivning var inkludert som del av sluttavtalen hos forrige arbeidsgiver. Ettersom jeg har vært i samme stilling over lenger tid, har jeg ikke søkt jobb på mange år. Mettes kompetanse innen jobbsøkerprosessen samt hennes rolle som sparringspartner har derfor vært helt avgjørende for meg, for å få opp øyne i forhold til hvor min erfaring kan komme til nytte. Dette har vært spesielt viktig da også jobbmulighetene er veldig begrenset i mitt nærområde. Vi har jobbet mye med CV, søknad og Linkedin-profilen underveis i prosessen. Jeg er veldig fornøyd med innsatsen fra Mette og kan varmt anbefale henne for andre som ønsker hjelp med karriereskiftet.

Karoline Josefine Breivik

“Jeg fikk karriereveiledning fra min tidligere arbeidsgiver som en del av en sluttpakke og kontaktet Karrirerehuset. I møte med karriererådgiver Linda Trandum Terjesen ble det tydelig at jeg trengte mer utdanning og vi brukte analyse og støtteverktøy som gjorde meg bevisst på hvilken type studieretning jeg burde velge, noe som var veldig fint da jeg var veldig usikker på dette. Takket var Linda er jeg er nå godt i gang med studiene og er kjempefornøyd med det. For meg var det ekstra tungt og stå uten jobb og vite hva man skal gjøre videre spesielt siden jeg også har følt på mye motgang. Linda har virkelig hjulpet med å stake ut veien videre og jeg er veldig glad jeg fulgte hennes råd og startet på studie, då dette har gitt meg ordentlig mestringsfølelse og selvtillit. Hun har vært og er fremdeles en veldig viktig sparringspartner for meg og jeg gleder meg stort til å jobbe videre med henne. Jeg kan trygt anbefale Karrrierehuset og karriererådgiver Linda til alle som ønsker hjelp med karriere eller studieveiledning.”

Kari Grothe Karlsen

Jeg kontaktet Karrierehuset da jeg lenge har vært klar for nye utfordringer. Karriererådgiver Mette Løyning har hjulpet meg med å strukturere jobbsøkerprosessen samt spisse Linkedin profil CV og søknad tilpasset aktuelle stillinger. Mette har også vært en viktig sparringspartner for meg underveis i prosessen spesielt i forhold til intervjusituasjonen. Veldig godt å få noen andre til å se på dette med et kritisk og faglig blikk. I dag har jeg landet ny jobb og er veldig takknemlig for dialogen med Mette og hennes rolle som coach og sparringspartner. Jeg kan trygt anbefale Karrierehuset og rådgiver Mette Løyning for alle som har behov for et karriereskifte

Placeholder Image

Heidi Hadberg Olsen

I 2016 opplevde jeg som mange å stå med en sluttpakke, og sjekket opp flere leverandører, og endte opp med Karrierehuset. Fikk Marit som min kontaktperson, og som jobbsøkende og over 50 år var jeg usikker.

Men det jeg fikk av støtte og lærte av henne er bare helt topp, jeg kan ikke få fullrost henne høyt nok. Innen det hadde gått tre måneder stod jeg med ny kontrakt, dette hadde jeg aldri klart alene. Tusen tusen takk!

Anthony Kalinde

Etter en svært vanskelig periode med utbrenthet, var jeg i desperat behov for å finne ny retning i min karriere. Jeg trengte hjelp til å forstå mine egne motivasjoner, forbedre CV-en min, og bygge opp selvtilliten min igjen. Gjennom arbeidet med Karrierecoach Helen Gaunt Sande har jeg ikke bare forbedret min profesjonelle profil, men også fått en dypere forståelse for hva jeg virkelig ønsker og trenger i min karriere. Jeg føler meg nå godt forberedt for jobbsøkeprosessen, og nærmer meg potensielle arbeidsgivere med ekte selvtillit. Å jobbe med Helen var en utrolig positiv opplevelse. Hun er en dyktig veileder som kombinerer profesjonell ekspertise med ekte menneskelig forståelse. Helen har en unik evne til å se mennesker og deres behov, og hun har hjulpet meg med å se mine egne styrker og muligheter. Jeg ønsker å uttrykke min dype takknemlighet for Helen ved Karrierehuset, som har vært en uvurderlig støtte i min profesjonelle utvikling. Jeg anbefaler Helen og Karrierehuset på det sterkeste for alle som søker karriereveiledning eller trenger hjelp med å navigere i arbeidsmarkedet.

Camilla Worvik Orbraaten

Jeg har fått en bevisstgjøring om mine styrker og gode egenskaper, og Lene gjorde meg oppmerksom på mange egenskaper jeg ikke hadde tenkt over kunne ha relevans til ny jobb. Dette har hjulpet meg til å se ny egen verdi overfor en nytt type mulighetsområde og arbeidsgivere. Selvfølgelig veldig fint å få hjelp til den tekniske biten med CV og søknader, men særlig er det dette med bevisstgjøringen på det personlige som har vært veldig fint for meg å få med. Jeg fikk karriererådgivning som en del av en sluttpakke og er så glad for det. Jeg opplever Lene som profesjonell og dyktig og vil gjerne anbefale henne til andre.

Placeholder Image

Angelica Henriksson

Jeg er utrolig takknemlig for all hjelp jeg fikk når jeg var hos Anders.  Anders fikk meg til å gå inn i meg selv og vektla mine viktige kompetanser. Anders hjalp meg med å utvide mitt syn på ulike stillinger og støttet opp til å finne et nytt yrke. I tillegg til dette gjorde han meg tryggere til intervju. Etter at min CV fikk en real makeover og jeg fikk troen på jobb-intervju så kom jeg raskt i ny jobb, fikk faktisk den første jobben jeg søkte på etter hjelp fra Anders. Før reisen med Anders hadde jeg søkt over 50 stillinger siste året.  Anbefaler virkelig Anders til deg som har søkt på mange stillinger eller deg som blir usikker på jobbintervju.

Jan Henning Kleiv

Jan Henning Kleiv

I samtaler med karriereveileder og coach Espen Erfjell har jeg fått gode verktøy for å stake ut en autentisk kurs i min videre lederkarriere, og å ta bevisste valg mot en hverdag i balanse. Det har vært avgjørende å bli utfordret på eget tankesett, og jeg føler at jeg nå har kommet et godt stykke videre med å ta riktige valg» Jeg er veldig fornøyd med Espen som min sparringspartner, og jeg kan varmt anbefale han for andre som ønsker en karriereveileder og coach.”

 

Bjørn Huseby

Etter 44 år i arbeidslivet sto jeg for første gang i februar 2020 uten jobb. Som jobbsøkende over 60 år var jeg veldig usikker på situasjonen. For å komme tilbake i jobb fikk jeg hjelp av Karrierehuset og Kristin som min kontaktperson.Det jeg fikk av støtte og hjelp av Kristin for å komme tilbake i jobb har vært helt uvurderlig. Ikke bare har Kristin hjulpet en nybegynner med å sette opp CV og søknader men hun har også vært en god støtte i en vanskelig situasjon. Stor takk til Kristin og Karrierehuset for all hjelp og støtte.

Morten Hovland- POWER

Power har benyttet eksterne krefter som en del av omstillingen. I en slik prossess er det fint å kunne benytte en ekstern samarbeidspartner da det er tidsbesparende og mer effektivt. For de berørte er det også enklere at en ekstern leverandør er involvert da det ofte gir vedkommende en trygghet samtidig som det er enklere å få tillit til en ekstern rådgiver.

Vi har snakket med HR-leder Morten Hovland I POWER for å høre hans tanker om HR-rollen, omstilling og om det å tiltrekke seg og beholde talenter.
Her kan du lese intervjuet

Marit Holtan

Jeg brukte karriererådgiver Lene Ørbeck under svangerskapspermisjon for karrierebytte etter nesten 20 år i detaljhandel og 10 år av de som leder. Planen var å komme seg opp og fram innen detaljhandel, som distriktsleder eller regionleder, men etter barn nummer 2 var ikke det ikke så selvfølgelig lenger. Så hva skulle jeg gjøre nå?  Jeg hadde allerede en bachelor i Økonomi og Administrasjon som jeg ikke følte at jeg fikk fullt utbytte for. Jeg ønsket meg over i noe med flere muligheter innenfor økonomi og administrasjon. Og det var her Lene Ørbeck hjalp meg å se hva jeg kunne gjøre. Ved hjelp av Persolog test og veiledning har jeg nå fått jobb som forsikringsrådgiver i et stort selskap med mange muligheter innen forsikring, bank og pensjon. Tusen takk for hjelpen.

Placeholder Image

Henrik Lian

Som en del av sluttpakken fulgte det med karriereveiledning. Valget falt da på Karrierehuset og Kristin Wahl. Det å kunne ha en samtale- og sparrings partner i en slik periode, har vist seg å være veldig betydningsfull for min del. Man blir mere bevist på egen kompetanse, og alle mulighetene man har i forhold til nye stillinger og bransjer. Etter personprofiler, tett oppfølging og hjelp til å spisse CV og søknad, var jeg i ny jobb etter 3 måneder. Stor takk til Kristin for all hjelp og støtte.

Birger Skare

“Jeg havnet i en situasjon hvor jeg hadde behov for bistand til å komme meg videre i karrieren min. Etter å ha brukt litt tid på å sammenligne tilbud og tjenester, falt valget på et outplacement-program fra Karrierehuset. Fra første stund følte jeg stor imøtekommenhet og profesjonalitet fra Karrierehuset. Karriererådgiver Lene Ørbeck satte seg grundig inn i min situasjon og «så» meg som menneske.

I slike situasjoner er det lett å få negative tanker, og grave seg litt ned, men Lene fikk meg tidlig i prosessen til å tenke positivt og fremtidsrettet. Hun har fungert som en coach og sparringspartner for meg, og hennes innsats har vært helt avgjørende for at jeg hadde en god og effektiv jobbsøkerprosess, og kom meg raskt tilbake i arbeid. Jeg kan på det varmeste anbefale Karrierehuset for alle som har behov for karriererådgivning for å komme seg videre i arbeidslivet.”

 

Placeholder Image

Anonym

Jeg bestilte karriererådgivning for å få hjelp til å håndtere utfordringer i nåværende jobb. Karriererådgiver Marius Eide har hjulpet meg med å sortere tankene mine, og sørget for at jeg har fått en bedre arbeidshverdag. Marius var veldig imøtekommende, reflektert, og satte ting i perspektiv. Jeg kan varmt anbefale Marius og Karrierehuset for alle som trenger en karrierecoach og sparringspartner.

Placeholder Image

Jostein Mjønerud

Jeg vil sterkt anbefale Karrierehuset for deg som ønsker støtte og hjelp i forbindelse med jobbsøking. Jeg ble møtt på en meget vennlig og god måte da jeg henvendte meg til Karrierehuset og fikk raskt time med en trygg og positiv karriereveileder. Jeg møtte en faglig meget flink person som også hadde meget god oversikt over jobbmarkedet. Samtidig opplevde jeg at hun oppriktig brydde seg om meg som person og min videre jobbkarriere. Jeg likte dette! Konkret har veilederen hjulpet meg med selve CV-en og tilpasset søkerdokumentene etter type jobbannonser. Etterhvert ble jeg mer selvgående på dette området, men fikk veilederen til å kvalitetssikre/være en kritisk venn. Den ansatte i Karrierehuset fant jobber hun syntes var relevante å søke på og sendt dette til meg. Veilederen har vært en god støtte, en som har motivert meg i en ofte lang søkeprosess og vært svært engasjert i at jeg skulle få meg ny jobb. Det har vært flott! Jeg kan anbefale Karrierehuset på det varmeste!

Placeholder Image

Alexander Smith

Jeg bestilte en rådgivningstime da jeg slet med å finne ut om jeg var kvalifisert nok til å ta en mastergrad, da ingen av skolene jeg kontaktet klarte å gi meg noe ordentlig svar. Hos Karrierehuset fikk jeg god og nyttig hjelp av karriererådgiver Heidi Hansen. Jeg fikk vite nøyaktig hva som trengtes av fag, og om jeg var kvalifisert eller ikke, da Heidi fant den som kunne gi meg de svarene. Heidi var veldig hyggelig, og tok seg tid til å sette seg inn i mine utfordringer samt stille meg de rette spørsmålene, slik at hun fikk all den informasjonen hun trengte. Så fulgte hun raskt opp og ga klar beskjed om når vi skulle snakke igjen. Heidi er lett å forholde seg til, samt stole på, og jeg kan anbefale henne for andre som ønsker hjelp knyttet til studievalg.

Hanne Vestøl

I 2019 var jeg i fast jobb, men trivdes ikke, og ønsket å “bytte beite”. Utfordringen var at jeg ikke visste hvilken type stilling jeg burde søke for å trives bedre. Jeg oppsøkte Hanne Paulsrud i Karrierehuset, for å få hjelp til å sortere tankene, og sette retning. Det viste seg å være den beste investeringen jeg kunne ha gjort! Vi hadde kun tre timer, og jeg er imponert over hvor effektive de var, og hvor mye jeg fikk ut av dem. Hanne satte i gang tankeprosessen hos meg allerede før første time (via mail), og de ulike metodene hun brukte i timene fikk meg til å forstå hvilke verdier som er viktigst for meg, både privat og på jobb. Dermed var det lettere å sette ny retning, og ikke minst ha disse verdiene med meg inn i søkeprosesser og intervjuer. Jeg er nå i ny jobb, og trives bedre enn på mange år!

Linda Rose

Jeg har hatt gleden av å ha Helen som min karrierecoach i 3 måneder gjennom Karrierehuset, og det har vært en oppdagelsesreise av meg selv og mine styrker, og hvor veien kan gå videre. Helen har vært en viktig sparringspartner for meg i tankespennet rundt hvor neste karrieresteg går, og hun har hjulpet meg med å sortere tanker og frustrasjon. Hun har utfordret meg til å se muligheter samt satt fokus på hva jeg vil være for hvem.

Jeg anbefaler Helen på det sterkeste – alle som får mulighet til å jobbe med Helen som coach er heldige. At hun i tillegg kommer med et vidt nettverk og erfaring fra flere bransjer er selvsagt bonus, men Helen i seg selv og hennes kompetanse på karriereutvikling og mentaltrening er «priceless

 

Petter Ask Haakonsrud

Jeg opplevde plutselig å stå uten jobb i et vanskelig marked og oppsøkte Karrierehuset for å få hjelp. Rådgiver Lene Ørbeck har hjulpet meg med å få på plass søknad og CV og vi har brukt mye tid sammen på intervjutrening

Jeg har hatt stor glede av hele prosessen i alt fra kompetanse kartleggingen frem til ny jobb kom på plass og kontrakten ble signert. Hjelpen jeg har fått av Karrierehuset og rådgiver Lene har vært uvurderlig.

I dag har jeg fått drømmejobben og jeg hadde aldri klart det uten nødvendig hjelp
Tusen takk for god hjelp og støtte i en krevende tid

Dorthe Schjødt

Dorthe Schjødt

Jeg tok kontakt med Karrierehuset for karriereveiledning i forbindelse med flytting fra Danmark til Norge og mitt søk etter ny jobb. Etter 15 år i samme bedrift trengte CV-en og LinkedIn-profilen min en oppfriskning og samtidig hadde jeg et ønske om å bli utfordret på profilen min i forhold til å se nye jobbmuligheter. Jeg trengte sparring for å finne veien i rekrutterings verdenen og finne ut ‘den norske måten’ å gjøre det på. Hele prosessen har vært fantastisk og ekstremt profesjonell. Kvalifisert hjelp har vært tilgjengelig fra flere forskjellige personer i Karrierehuset og jeg er takknemlig for den vennligheten, jeg har blitt møtt med. Jeg setter stor pris på tilnærmingen til meg som person. Jeg har lært mye om, hva andre ser i jobbprofilen min og hvordan erfaring kan brukes i mange ulike bransjer. Jeg setter pris på måten flere i Karrierehuset har åpnet nettverket sitt for meg og fattet interesse for min situasjon og oppgaven. Linda Terjesen har vært unik og er en solid stein å støtte seg på, når det underveis i prosessen ikke alltid er lett å se mulighetene selv. Følelsen av, at noen andre har en sterk tro på at alt ordner seg, gjorde en stor forskjell for meg og hjalp meg å nå målet mitt. Linda har en positiv og energisk tilnærming til oppgaven og er en person, jeg alltid vil ønske ha med på laget mitt, når det virkelig betyr noe.

Tone Leknes

Jeg fikk karriereveiledning som en del av sluttpakken og har fått veldig god hjelp av karriererådgiver Marius Eide med jobbsøkerprosessen. Jeg trengte hjelp med veien videre, karrierevalg, kompetansekartlegging, søknader og rydde opp i CV-en min. Marius var en god sparringspartner og motivator, som pushet meg i riktig retning. Han gav meg de rette verktøyene å tipset meg hvordan man brukte de. Nå er jeg mye tryggere og mye bedre rustet. Tommelen opp for Marius og Karrierehuset. Jeg fikk masse verdifull hjelp og jeg anbefaler de på det sterkeste for alle som ønsker hjelp med å bli tryggere i jobbsøkerprosessen.

Placeholder Image

Marianne Andresen

Jeg fikk veldig god hjelp av Karrierehuset og Marit da jeg ønsket meg ny jobb. Ikke bare til å skrive søknad og CV, men også intervjutrening, som igjen gjorde at  jeg fikk selvtillit og ro da jeg skulle på intervju. For meg var dette avgjørende og jeg fikk kjapt ny jobb.

Solveig Roggenbihl

I forbindelse med nedbemanning hos forrige arbeidsgiver mottok jeg støtte til karriererådgivning for å få hjelp til å sortere alt som kokte i hodet mitt, og finne litt ut av veien videre. I Karrierehuset har jeg fått god hjelp av karriererådgiver Espen Erfjell til å rette blikket fremover. Espen er en veldig god og tydelig karrierecoach, og jeg har underveis hatt gode samtaler med han for å synliggjøre min kompetanse, og komme meg videre i prosessen. Jeg er veldig fornøyd med Espen og, kan varmt anbefale han for andre som trenger en sparringspartner og har behov å få hjelp til jobbskiftet.

Placeholder Image

Aurora Grøholt Larød

Jeg bestilte studieveiledning da jeg ønsket hjelp til å finne ut av hva jeg burde studere. Underveis i prosessen har det blitt tydelig for meg hvor min profil passer inn med tanke på ulike yrker og hva som kreves i ulike yrkesroller. Å få hjelp av en studieveileder har vært veldig nyttig, da det er veldig mange valgmuligheter der ute, og det som oftest ikke er lett å finne ut av studieretningen på egen hånd. Jeg har nå landet studievalget, og er veldig fornøyd med hjelpen jeg har fått av karriererådgiver og coach Mette Løyning.

Tove Abrahamsen

Jeg hadde nylig avsluttet et arbeidsforhold uten å ha en ny jobb å gå til. Det var det modigste og mest riktige valget jeg hadde tatt så langt i karrieren min, samtidig som fremtiden var usikker. Jeg tok derfor kontakt med Karrierehuset og Espen Erfjell. Sammen kartla vi min kompetanse og mine styrker. Vi trente på intervjuer og drodlet rundt caseoppgaver. Espen utstyrte meg med en solid dose selvtillit og tro på at jeg kom til å lykkes med å lande drømmejobben. Gjennom gode samtaler lærte jeg masse om meg selv og hva jeg ønsker videre i min karriere. Jeg kan virkelig anbefale Espen som en varm og raus karriereveileder, med evne til å både lytte og gi konstruktive råd.

Khizer Ahmed

“Lene has been a trusted advisor over the three month period where we have discussed many attributes, skills and plans on how to be most effective in the job search process. She has great coaching ability and someone that I will highly recommend to whoever is active in the job market”

Oda Kristine Borgerud

Oda K. Borgerud

Jeg har fått god hjelp av karriererådgiver Mette Løyning, da jeg fikk karriererådgivning som en del av sluttavtalen hos forrige arbeidsgiver. Mette har vært en god sparringspartner og hjulpet meg med å finne ut i hvilke bransjer og roller min kompetanse kan brukes. Underveis har vi blant annet jobbet med min Linkedin profil og CV, og jeg har stor glede av profilanalyseverktøyet Persolog. Jeg har nå fått meg ny jobb, og setter stor pris på all hjelp jeg har fått fra Mette, og kan varmt anbefale henne for andre som ønsker hjelp på veien til ny jobb.

Siri Bjørnsen, HR Manager-Codan forsikring

Det å kunne tilby karriereveiledning via Karrierehuset har blitt udelt positivt mottatt av berørte medarbeidere. Det er mange følelser i spill, uansett bakgrunn for at et ansettelsesforhold avsluttes. Å møte noen utenfor organisasjonen som kan bistå med å sortere følelser, tanker og refleksjoner parallelt som man får hjelp til å heve blikket og se nye muligheter i arbeidsmarkedet, har blitt verdsatt.

Karrierehuset har snakket med HR Manager Siri Bjørnsen for å høre hennes tanker om omstilling og ivaretakelse av de som må forlate selskapet.
Les intervjuet her

Placeholder Image

Martin Borg - BackeGruppen

«Jeg er veldig fornøyd med kurset, og synes dere gjorde det lett forståelig og håndgripelig. Fine eksempler, gode analyser og nyttige metoder.»

Bjørn Hagen

Jeg kontaktet Karrierehuset da jeg fikk karriereveiledning fra min tidligere arbeidsgiver som en del av en sluttpakke. Det første vi gikk i gang med var en kompetansekartlegging av meg og mine ferdigheter. Her brukte vi verktøyet Persolog. Dette hadde jeg mye glede av da det var en fin bevisstgjøring av meg og resultatet stemte veldig godt med hvordan jeg oppfatter meg selv. Min rådgiver Lene har gitt meg mange gode råd underveis for å planlegge å starte opp egen virksomhet. Nå er jeg i full gang med egen business. I prosessen har jeg også skaffet meg nye nyttige kontakter, som jeg kan takke henne for. Lene er forståelsesfull og lett å prate med, og det er viktig for å forstå hverandre og hvordan jeg er som person. Jeg er veldig takknemlig for den hjelpen jeg har fått av Lene og kan anbefale Karrierehuset for alle som ønsker hjelp med karriereveiledning

Cato Solberg

“Jeg tok kontakt med Karrierehuset da jeg ønsket hjelp til å lande drømmejobben. Her har jeg fått god hjelp av karriererådgiver Anders. Vi har jobbet med CV, søknad og intervjutrening. Anders har fungert som en god samtalepartner og jeg har fått gode innspill underveis i prosessen. Jeg har også blitt tryggere på meg selv samt blitt mer bevisst på hvordan min bakgrunn kan passe inn i fremtidige roller.
Jeg har hatt stor glede av hele prosessen og kan anbefale Karrierehuset på det varmeste!”
Jan Olav Løyning

Jan Olav Løyning

Karriererådgiver Helen Gaunt Sande har hjulpet meg å stake ut videre karrierevei da jeg etter mange år som toppidrettsutøver har vært mindre aktiv i næringslivet . Vi har jobbet mye med hvor min kompetanse og bakgrunn kan passe inn, og jeg har underveis i prosessen blitt utfordret på hva jeg vil, noe som er viktig for å komme litt ut av komfortsonen. I dag har jeg landet ny jobb er og veldig fornøyd med Karrierehuset og rådgiver Helen.

Henrik Lawrence Keeler

Jeg ønsket meg et karrierebytte, men syntes det var vanskelig å få oversikt over mine egne ferdigheter og muligheter. Derfor kontaktet jeg Karrierehuset. Der fikk jeg god hjelp av Hanne Paulsrud til å kartlegge min egen situasjon, personlighet, hvilke arbeidssituasjoner jeg trives i og konkrete strategier for veien videre. Å bytte jobb er ikke gjort på en dag, men jeg opplevde at jeg fikk gode verktøy, bedre selvtillit og mer innsikt i arbeidsmarkedet og forskjellige ansettelsesprosesser. Nå synes jeg det er mye mer spennende og motiverende å jobbe videre mot det karrierebyttet jeg ønsker meg

Placeholder Image

GPC Torgil Stålberg

Etter DISC-kurset har min kollega blitt mer bevisst på hvordan andre responderer på hans atferd og kommunikasjon. Han har nå tilpasset seg slik at kommunikasjonen mellom ham og de andre ansatte er mer hensiktsmessig. Han fikk kartlagt hvilke atferdstrekk han har.
Resultatet av kurset var langt over forventet. Alle medarbeiderne gir nå tilbakemeldinger på at det nå er mye enklere å samarbeide.

Placeholder Image

Anonym

Mette var svært dyktig til å sette seg inn i min situasjon, og forstå hvilken form for oppfølging jeg til enhver tid hadde mest behov for. Hun er meget kunnskapsrik og har god oversikt over ulike muligheter. Alltid støttende og empatisk, men også realitetsorientert, og ga meg utfordringer på det nivået jeg trengte. Hun hjalp meg til å bli mer bevisst på hva jeg brenner for, i hvilken type virksomhet jeg vil kunne trives og hvordan jeg kan bruke mine styrker på best mulig måte. I tillegg fikk jeg større bevissthet rundt hva jeg ikke ønsker i en jobb, og hvilke forhold jeg bør legge vekt på i valg av jobb. Jeg fikk mange gode innspill og konkrete tips av Mette underveis, spesielt i forbindelse med jobbintervjuer. Det hele endte med at jeg nå starter i ny jobb med noe jeg er engasjert i. Jeg satte stor pris på å diskutere karrieremuligheter og videre veivalg med Mette og kan anbefale henne på det varmeste.

Kathrine Bjørnevoll

Jeg fikk karriererådgivning som del av en sluttpakke og innså fort at jeg trengte hjelp til hele jobbsøkerprosessen, da jeg aldri har vært i en slik situasjon før. Hos Karrierehuset har jeg fått veldig god hjelp av karriererådgiver Trude Emaus. Hun er et fantastisk menneske å treffe på når jeg stod å egentlig ikke trodde helt på meg selv, og hvor selvtilliten min var sterkt svekket. Trude var forståelsesfull og klarte å se i meg det jeg da ikke klarte selv. Jeg fikk god hjelp til å bygge opp en god CV og LinkedIn profil, og Trude var en utrolig god støtte og samtalepartner gjennom både intervjuer og i forhold til ulike jobbtilbud. Hun var tilgjengelig og betryggende å ha i en slik kritisk situasjon, og hjalp meg å finne tilbake til den sanne meg. Jeg har bare godt å si om hele Karrierehuset og Trude! Tusen takk for utrolig god hjelp. Nå sitter jeg igjen med en kjempe jobb som jeg gleder meg veldig til! Og skulle jeg søke ny jobb i fremtiden har jeg alle verktøyene med meg. Takk!

Kasper Vejen

Kasper Vejen

Jeg tok kontakt med Karrierehuset og karriererådgiver Mette Løyning da karriererådgivning var inkludert som del av sluttavtalen hos forrige arbeidsgiver. Ettersom jeg har vært i samme stilling over lenger tid, har jeg ikke søkt jobb på mange år. Mettes kompetanse innen jobbsøkerprosessen samt hennes rolle som sparringspartner har derfor vært helt avgjørende for meg, for å få opp øyne i forhold til hvor min erfaring kan komme til nytte. Dette har vært spesielt viktig da også jobbmulighetene er veldig begrenset i mitt nærområde. Vi har jobbet mye med CV, søknad og Linkedin-profilen underveis i prosessen. Jeg er veldig fornøyd med innsatsen fra Mette og kan varmt anbefale henne for andre som ønsker hjelp med karriereskiftet.

Solveig Roggenbihl

I forbindelse med nedbemanning hos forrige arbeidsgiver mottok jeg støtte til karriererådgivning for å få hjelp til å sortere alt som kokte i hodet mitt, og finne litt ut av veien videre. I Karrierehuset har jeg fått god hjelp av karriererådgiver Espen Erfjell til å rette blikket fremover. Espen er en veldig god og tydelig karrierecoach, og jeg har underveis hatt gode samtaler med han for å synliggjøre min kompetanse, og komme meg videre i prosessen. Jeg er veldig fornøyd med Espen og, kan varmt anbefale han for andre som trenger en sparringspartner og har behov å få hjelp til jobbskiftet.

Hanne Solgård-Øverlier

Hanne Solgård-Øverlier

I forbindelse med omstilling hos forrige arbeidsgiver mottok jeg støtte til karriererådgivning via Karrierehuset. Her har jeg fått god hjelp av karriererådgiver Trude Emaus til å kartlegge mine kompetanseområder, styrker og egenskaper. Underveis i prosessen har jeg blitt mer bevisst på hvor jeg vil videre i karrieren, og hva jeg kan gjøre for å oppnå mine karrieremål. Jeg er veldig fornøyd med å ha hatt Trude som karrierecoach og sparringspartner, og kan varmt anbefale henne for andre som trenger hjelp med karriereskiftet.

Jan Henning Kleiv

Jan Henning Kleiv

I samtaler med karriereveileder og coach Espen Erfjell har jeg fått gode verktøy for å stake ut en autentisk kurs i min videre lederkarriere, og å ta bevisste valg mot en hverdag i balanse. Det har vært avgjørende å bli utfordret på eget tankesett, og jeg føler at jeg nå har kommet et godt stykke videre med å ta riktige valg» Jeg er veldig fornøyd med Espen som min sparringspartner, og jeg kan varmt anbefale han for andre som ønsker en karriereveileder og coach.”

 

Oda Kristine Borgerud

Oda K. Borgerud

Jeg har fått god hjelp av karriererådgiver Mette Løyning, da jeg fikk karriererådgivning som en del av sluttavtalen hos forrige arbeidsgiver. Mette har vært en god sparringspartner og hjulpet meg med å finne ut i hvilke bransjer og roller min kompetanse kan brukes. Underveis har vi blant annet jobbet med min Linkedin profil og CV, og jeg har stor glede av profilanalyseverktøyet Persolog. Jeg har nå fått meg ny jobb, og setter stor pris på all hjelp jeg har fått fra Mette, og kan varmt anbefale henne for andre som ønsker hjelp på veien til ny jobb.

Placeholder Image

Anonym

Mette var svært dyktig til å sette seg inn i min situasjon, og forstå hvilken form for oppfølging jeg til enhver tid hadde mest behov for. Hun er meget kunnskapsrik og har god oversikt over ulike muligheter. Alltid støttende og empatisk, men også realitetsorientert, og ga meg utfordringer på det nivået jeg trengte. Hun hjalp meg til å bli mer bevisst på hva jeg brenner for, i hvilken type virksomhet jeg vil kunne trives og hvordan jeg kan bruke mine styrker på best mulig måte. I tillegg fikk jeg større bevissthet rundt hva jeg ikke ønsker i en jobb, og hvilke forhold jeg bør legge vekt på i valg av jobb. Jeg fikk mange gode innspill og konkrete tips av Mette underveis, spesielt i forbindelse med jobbintervjuer. Det hele endte med at jeg nå starter i ny jobb med noe jeg er engasjert i. Jeg satte stor pris på å diskutere karrieremuligheter og videre veivalg med Mette og kan anbefale henne på det varmeste.
Henrik Thoresen

Henrik Thoresen

Jeg bestilte karriererådgivning da jeg ønsket meg nye utfordringer i karrieren. Karriererådgiver Helen Gaunt Sande har hjulpet meg med å spisse CV og Linkedin profilen samt å synliggjøre min kompetanse, styrker, og hva jeg bør vektlegge overfor ny arbeidsgiver. Helen har en lidenskap for faget sitt, og har engasjert seg personlig i oppgaven med å få meg ut i ny jobb. Hun har et større engasjement, enn hva jeg hadde forventet meg på forhånd. Jeg har nå landet ny jobb, og er veldig fornøyd med Helen som karriererådgiver.

Jarl Andre Sjølie

Jarl Andre Sjølie

Jeg fikk karriereveiledning som en del av sluttavtalen og har fått veldig god hjelp av karriererådgiver Helen Gaunt Sande med jobbsøkerprosessen. Hos henne fikk jeg hjelp i alle leddene for å komme meg ut i jobb igjen. Jeg har arbeidet mye med ansettelser og utvelgelse av kandidater selv i tidligere jobber. Men Helen ga meg mye ny innsikt i hva som er viktig i dagens jobb landskap. Helen har vært en god sparringspartner og jeg er veldig takknemlig for den hjelpen jeg har fått av henne. Jeg anbefaler Helen og Karrierehuset på det sterkeste for alle som ønsker hjelp med å bli tryggere i jobbsøket.

 

Placeholder Image

Anonym siviløkonom

Helen har vært min karriererådgiver gjennom hele høsten 2022, og vært en veldig god sparringspartner for meg i hele jobbsøkerprosessen. Mine rådgivningstimer med Helen har vært preget av kompetansekartlegging, profilanalyse, hjelp til CV/søknader og karriereråd. Helen er kunnskapsrik, omgjengelig og ønsker det beste for alle hun jobber med. Ønsker også trekke frem Helens evne til å stille utfordrende spørsmål og få meg ut av komfortsonen, som igjen har ført til bedre og mer langsiktige karrierevalg. Dette er noe jeg vil ta med meg videre i ny jobb og min fremtidige yrkeskarriere. Jeg kan trygt anbefale Helen og Karrierehuset. Tusen takk for all hjelp!

Dorthe Schjødt

Dorthe Schjødt

Jeg tok kontakt med Karrierehuset for karriereveiledning i forbindelse med flytting fra Danmark til Norge og mitt søk etter ny jobb. Etter 15 år i samme bedrift trengte CV-en og LinkedIn-profilen min en oppfriskning og samtidig hadde jeg et ønske om å bli utfordret på profilen min i forhold til å se nye jobbmuligheter. Jeg trengte sparring for å finne veien i rekrutterings verdenen og finne ut ‘den norske måten’ å gjøre det på. Hele prosessen har vært fantastisk og ekstremt profesjonell. Kvalifisert hjelp har vært tilgjengelig fra flere forskjellige personer i Karrierehuset og jeg er takknemlig for den vennligheten, jeg har blitt møtt med. Jeg setter stor pris på tilnærmingen til meg som person. Jeg har lært mye om, hva andre ser i jobbprofilen min og hvordan erfaring kan brukes i mange ulike bransjer. Jeg setter pris på måten flere i Karrierehuset har åpnet nettverket sitt for meg og fattet interesse for min situasjon og oppgaven. Linda Terjesen har vært unik og er en solid stein å støtte seg på, når det underveis i prosessen ikke alltid er lett å se mulighetene selv. Følelsen av, at noen andre har en sterk tro på at alt ordner seg, gjorde en stor forskjell for meg og hjalp meg å nå målet mitt. Linda har en positiv og energisk tilnærming til oppgaven og er en person, jeg alltid vil ønske ha med på laget mitt, når det virkelig betyr noe.

Andreas Vøllestad

Hos Karrierehuset har jeg fått god hjelp av karriererådgiver Marius Eide med å spisse CV og søknadsbrev. Jeg har fått flere andregangsintervjuer etter at han hjalp meg, noe jeg er veldig takknemlig for. Marius viste stort engasjement gjennom hele prosessen, ga meg masse god feedback, utfordret meg og lærte meg å se og spille på mine sterke sider. Jeg kan varmt anbefale han og Karrierehuset til andre som ønsker hjelp med jobbskiftet.

Pia Guzman

Pia Guzman

Jeg mottok karriererådgivning som del av sluttavtalen og fikk hjelp av karriererådgiver Mette Løyning til å lande ny jobb. Karriererådgivningen har vært viktig for meg i jobbsøkerprosessen spesielt da jeg hadde vært veldig lenge i samme stilling, og ikke har vært aktiv jobbsøker på mange år. Mette har hjulpet meg med å analysere og kartlegge mine kompetanseområder, samt sette ord på all den erfaringen jeg har opparbeidet meg. Underveis har vi også jobbet mye med i hvilke roller og bransjer som mine kompetanseområder kan passe inn. Mette har vært til stor hjelp, og vært en viktig sparringspartner for meg. Jeg anbefaler gjerne henne for andre som ønsker hjelp til jobbskiftet

Fatima Dominguez

Fatima Dominguez

Karriererådgiver Mette Løyning har hjulpet meg med å finne drivkraft og motivasjon for å gå inn i jobbsøkerprosessen. Sammen har vi jobbet med å synliggjøre min kompetanse, styrker og hvilke ressurser jeg vil ta med inn hos en ny arbeidsgiver, samt hvordan LinkedIn kan brukes for nettverksbygging, faglig oppdatering og tips og research for å finne nye jobbmuligheter. Karriererådgivningen har vært veldig nyttig for meg, og det har vært fint å ha en sparringspartner underveis. Jeg er blitt mer bevisst på hvordan min erfaring og kompetanse kan brukes i forbindelse med karriereskiftet, og jeg er veldig takknemlig for å ha fått profesjonell veiledning

Jan Olav Løyning

Jan Olav Løyning

Karriererådgiver Helen Gaunt Sande har hjulpet meg å stake ut videre karrierevei da jeg etter mange år som toppidrettsutøver har vært mindre aktiv i næringslivet . Vi har jobbet mye med hvor min kompetanse og bakgrunn kan passe inn, og jeg har underveis i prosessen blitt utfordret på hva jeg vil, noe som er viktig for å komme litt ut av komfortsonen. I dag har jeg landet ny jobb er og veldig fornøyd med Karrierehuset og rådgiver Helen.

Johan Röjhammar

Jeg bestilte karrierepakken Basic med karriererådgiver Trude Emaus, da jeg hadde kjørt meg litt fast i forrige jobb, og var klar for nye karriereutfordringer. Underveis i møtene med Trude har jeg blitt mer bevisst på egen atferd, og hva jeg ønsker meg videre i karrieren. Jeg er veldig fornøyd med hjelpen jeg fått av Trude og kan anbefale Karrierehuset og karriererådgiver Trude Emaus til alle som ønsker hjelp med karriereretningen.

Beathe Widding

Jeg bestilte karriererådgivning da jeg ønsket meg nye arbeidsoppgaver og større utfordringer. Karriererådgiver Helen Gaunt Sande har hjulpet med med å få struktur på jobbsøkerprosessen som igjen har ført til en rask vei ut i ny jobb. Hun har fungert som en fin sparringspartner og hjulpet meg med å lande drømmejobben. Jeg er strålende fornøyd med hjelpen fra Helen. Det er godt å vite at det finnes sånne livbøyere. Jeg anbefaler gjerne karriererådgiver Helen og Karrierehuset for andre som ønsker hjelp til jobbskiftet.

Anne-Tine Markset

Anne-Tine Markset

I forbindelse med nedbemanning hos forrige arbeidsgiver mottok jeg karriererådgivning som del av sluttavtalen og valgte Karrierehuset som min samarbeidspartner. Karriererådgiver Mette Løyning har vært til uvurderlig hjelp i jobbsøkerprosessen. Hun har gitt innsikt i hvordan type bransje, stilling, og arbeidshverdag som passer min kompetanse, erfaring og ønsker. Mette har fungert som en verdifull sparringspartner gjennom denne tiden, der hun har bevisstgjort mine styrker, utfordringer, og muligheter som arbeidstaker. Karriererådgivningen har ikke bare bidratt med å kartlegge de mulighetene som finnes i arbeidsmarkedet, men prosessen har også gitt meg en økt trygghet og tro på egne evner. Jeg er nå i ny jobb og er veldig takknemlig for hjelpen jeg har fått av Mette. Jeg anbefaler gjerne Karrierehuset og Mette Løyning til andre som har behov for hjelp til jobb eller karriereskifte.

Erzsebet Fæster

I forbindelse med omstilling hos forrige arbeidsgiver mottok jeg karriererådgivning som en del av sluttavtalen for å sikre en rask vei ut i ny jobb. Jeg har vært mange år hos samme arbeidsgiver og ikke søkt jobb på lenge og var derfor usikker på min markedsverdi. Det var spesielt viktig for meg å få en bekreftelse på at min kompetanse på viktige områder fortsatt var attraktiv på arbeidsmarkedet. Karriererådgiver Mette Løyning har hjulpet med å få fornyet selvtillit og det å kunne stole på meg selv, og få frem mine styrker i både CV, søknad og intervjuer. I dag har jeg landet ny jobb og kan trygt anbefale Karrierehuset og rådgiver Mette til alle som har behov for hjelp med jobbsøkerprosessen.

 

Kari Grothe Karlsen

Jeg kontaktet Karrierehuset da jeg lenge har vært klar for nye utfordringer. Karriererådgiver Mette Løyning har hjulpet meg med å strukturere jobbsøkerprosessen samt spisse Linkedin profil CV og søknad tilpasset aktuelle stillinger. Mette har også vært en viktig sparringspartner for meg underveis i prosessen spesielt i forhold til intervjusituasjonen. Veldig godt å få noen andre til å se på dette med et kritisk og faglig blikk. I dag har jeg landet ny jobb og er veldig takknemlig for dialogen med Mette og hennes rolle som coach og sparringspartner. Jeg kan trygt anbefale Karrierehuset og rådgiver Mette Løyning for alle som har behov for et karriereskifte

Anja Kristiansen

Anja Kristiansen

Karriererådgiver Helen Gaunt Sande har hjulpet meg med å sette ting i perspektiv samt å belyse nye muligheter på arbeidsmarkedet. Vi har jobbet med hele jobbsøkerprosessen, og hun har vært en veldig viktig sparringspartner for meg underveis. Etter karriereveiledningen har jeg fått meg ny jobb i en ny bransje og er veldig fornøyd med det. Jeg anbefaler karriererådgiver Helen og Karrierehuset på det varmeste for alle som ønsker hjelp til karriere eller jobbskifte

Thorbjørn Gilberg

Som en del av sluttpakken hos forrige arbeidsgiver fikk jeg støtte til karriererådgivning. I Karrierehuset har jeg fått god hjelp av karriererådgiver Kristin Wahl. Siden det er 13 år siden jeg sist søkt jobb sist, var det veldig fint å få profesjonell hjelp. Vi har jobbet underveis med CV, søknad, LinkedInprofil og ikke minst intervjutrening. Alt dette har gjort meg til en tryggere jobbsøker, og sørget for at jeg er mer bevisst på hvem jeg selv er som arbeidstaker. Å være jobbsøker handlet ikke kun om å finne en annen jobb, men også hva jeg ville med livet mitt. Underveis var jeg sikkert noe sårbar, men Kristin hadde alltid gode og positive kommentarer, og jeg så frem til alle møtene med henne. Å få hjelp av karriererådgiver var nytt for meg, og det har vært både hyggelig og nyttig. Jeg sitter igjen med en god opplevelse av Kristin som absolutt hadde forståelse for det hele menneske. Jeg føler at jeg har fått mye mer ut av prosessen enn jeg selv hadde tenkt, og vil anbefale Kristin og Karrierehuset på det varmeste”

Diane Ninauve

Jeg bestilte studieveiledning da jeg trengte hjelp med å finne ut av hva jeg skulle studere og hva slags fremtidig jobb jeg ønsket å ha  Jeg fikk mye større forståelse på hva arbeidslivet går ut på, og hva slags type jobb som passer meg best, og ikke mist hvordan man kan finne seg jobb gjennom LinkedIn. Nå studerer jeg sivilingeniør i Havteknologi på Uib. Jeg følte jeg fikk et veldig godt samarbeid med karriererådgiver Helen Gaunt Sande. Hun fikk meg til å gjøre research for hva jeg kunne tenke meg å studere og finne fram mine interesser. Helen ga meg anbefalinger og innblikk på hva som var relevant eller ikke, og om det var mye konkurranse i de forskjellige yrkene. Jeg kan varmt anbefale Karrierehuset og Karriererådgiver Helen for andre som ønsker hjelp med studievalget.

Anthony Kalinde

Etter en svært vanskelig periode med utbrenthet, var jeg i desperat behov for å finne ny retning i min karriere. Jeg trengte hjelp til å forstå mine egne motivasjoner, forbedre CV-en min, og bygge opp selvtilliten min igjen. Gjennom arbeidet med Karrierecoach Helen Gaunt Sande har jeg ikke bare forbedret min profesjonelle profil, men også fått en dypere forståelse for hva jeg virkelig ønsker og trenger i min karriere. Jeg føler meg nå godt forberedt for jobbsøkeprosessen, og nærmer meg potensielle arbeidsgivere med ekte selvtillit. Å jobbe med Helen var en utrolig positiv opplevelse. Hun er en dyktig veileder som kombinerer profesjonell ekspertise med ekte menneskelig forståelse. Helen har en unik evne til å se mennesker og deres behov, og hun har hjulpet meg med å se mine egne styrker og muligheter. Jeg ønsker å uttrykke min dype takknemlighet for Helen ved Karrierehuset, som har vært en uvurderlig støtte i min profesjonelle utvikling. Jeg anbefaler Helen og Karrierehuset på det sterkeste for alle som søker karriereveiledning eller trenger hjelp med å navigere i arbeidsmarkedet.

Tone Leknes

Jeg fikk karriereveiledning som en del av sluttpakken og har fått veldig god hjelp av karriererådgiver Marius Eide med jobbsøkerprosessen. Jeg trengte hjelp med veien videre, karrierevalg, kompetansekartlegging, søknader og rydde opp i CV-en min. Marius var en god sparringspartner og motivator, som pushet meg i riktig retning. Han gav meg de rette verktøyene å tipset meg hvordan man brukte de. Nå er jeg mye tryggere og mye bedre rustet. Tommelen opp for Marius og Karrierehuset. Jeg fikk masse verdifull hjelp og jeg anbefaler de på det sterkeste for alle som ønsker hjelp med å bli tryggere i jobbsøkerprosessen.

Tove Abrahamsen

Jeg hadde nylig avsluttet et arbeidsforhold uten å ha en ny jobb å gå til. Det var det modigste og mest riktige valget jeg hadde tatt så langt i karrieren min, samtidig som fremtiden var usikker. Jeg tok derfor kontakt med Karrierehuset og Espen Erfjell. Sammen kartla vi min kompetanse og mine styrker. Vi trente på intervjuer og drodlet rundt caseoppgaver. Espen utstyrte meg med en solid dose selvtillit og tro på at jeg kom til å lykkes med å lande drømmejobben. Gjennom gode samtaler lærte jeg masse om meg selv og hva jeg ønsker videre i min karriere. Jeg kan virkelig anbefale Espen som en varm og raus karriereveileder, med evne til å både lytte og gi konstruktive råd.

Hedda Friis

Jeg bestilte karriereveiledning da jeg trengte hjelp til hva jeg skulle studere. I tillegg ønsket jeg hjelp til å avklare mine personlige fokusområder på skole og i jobb, for å utvikle meg mest mulig og i riktig retning. Med god hjelp av karriererådgiver Heidi Hansen landet jeg på et studie som jeg skal begynne på til høsten, og som jeg gleder meg veldig til. Det var egentlig ikke det studiet jeg hadde sett mest for meg, men jeg skjønte gjennom prosessen at det forhåpentligvis er det som vil passe meg best og vil gi meg flest muligheter. Det var fint å jobbe med Heidi. Hun gikk gjennom min profilanalyse nøye, og ble kjent med meg på kort tid. På den måten kom hun med gode råd og veiledning som var skreddersydd for meg. Jeg kan anbefale Karrierehuset og Heidi Hansen på det varmeste.

Placeholder Image

Anonym

Jeg opplevde karriererådgiver Heidi Hansen som veldig hyggelig og trygg. Vi hadde gode samtaler sammen og hun var positiv og oppbyggende. Det gjorde det lettere for meg å se på min egne erfaringer på en positiv måte. I tillegg fikk jeg innblikk i hvilke posisjoner som passer personer med min arbeidsstil og kunnskap. Jeg opplevde henne også som ærlig og omsorgsfull.

Placeholder Image

Alexander Smith

Jeg bestilte en rådgivningstime da jeg slet med å finne ut om jeg var kvalifisert nok til å ta en mastergrad, da ingen av skolene jeg kontaktet klarte å gi meg noe ordentlig svar. Hos Karrierehuset fikk jeg god og nyttig hjelp av karriererådgiver Heidi Hansen. Jeg fikk vite nøyaktig hva som trengtes av fag, og om jeg var kvalifisert eller ikke, da Heidi fant den som kunne gi meg de svarene. Heidi var veldig hyggelig, og tok seg tid til å sette seg inn i mine utfordringer samt stille meg de rette spørsmålene, slik at hun fikk all den informasjonen hun trengte. Så fulgte hun raskt opp og ga klar beskjed om når vi skulle snakke igjen. Heidi er lett å forholde seg til, samt stole på, og jeg kan anbefale henne for andre som ønsker hjelp knyttet til studievalg.

Emma Brenne

Jeg bestilte studieveiledning da jeg trengte hjelp med å finne ut av hva som kunne passet for meg å studere, samt hvilke muligheter jeg har for videre studier basert på allerede gjennomført bachelor i psykologi. Hos Karrierehuset har jeg fått god hjelp av karriererådgiver Heidi Hansen. Vi gikk nærmere inn på de spesifikke mulighetene jeg har for videre studier, samt hva slags jobber de ulike studiene fører til. Jeg har fått en bedre forståelse for selve søkeprosessen, og oppdaget at jeg hadde mange flere muligheter enn det jeg trodde. Underveis i prosessen har jeg også lært meg mye om meg selv og mine evner og egenskaper. Jeg opplevde Heidi som veldig hyggelig og behagelig å snakke med, og hun kunne svare på, og hjelpe meg med alt jeg trengte. I etterkant har jeg også stilt noen spørsmål via e-post, og Heidi er rask til å svare, og veldig hjelpsom og hyggelig. Jeg kan anbefale Heidi og Karrierehuset på det varmeste for andre som ønsker hjelp med studie og- eller karrierevalg.

Placeholder Image

Alexander Smith

Jeg bestilte en rådgivningstime da jeg slet med å finne ut om jeg var kvalifisert nok til å ta en mastergrad, da ingen av skolene jeg kontaktet klarte å gi meg noe ordentlig svar. Hos Karrierehuset fikk jeg god og nyttig hjelp av karriererådgiver Heidi Hansen. Jeg fikk vite nøyaktig hva som trengtes av fag, og om jeg var kvalifisert eller ikke, da Heidi fant den som kunne gi meg de svarene. Heidi var veldig hyggelig, og tok seg tid til å sette seg inn i mine utfordringer samt stille meg de rette spørsmålene, slik at hun fikk all den informasjonen hun trengte. Så fulgte hun raskt opp og ga klar beskjed om når vi skulle snakke igjen. Heidi er lett å forholde seg til, samt stole på, og jeg kan anbefale henne for andre som ønsker hjelp knyttet til studievalg.

Leonid Andreev

Jeg kontaktet Karrierehuset via min fagforening Samfunnsøkonomene da jeg hadde behov for å bli tryggere under jobbintervjuet. Karriererådgiver Mette Løyning har hjulpet meg med nyttige innspill og råd til hvordan jeg presenterer meg selv og formidler mine styrker. Jeg satte veldig stor pris på hjelpen jeg fikk av Mette og opplever nå at jeg oftere stiller bedre forberedt til intervjuer.

Luis Vallés

I have only words of thanks for Karrierehuset, both Barbro Mosseng and Heidi Hansen. I wanted advice on how to work in Norway. Not only did I get that, but from the very beginning they recommended me which package to hire and Heidi helped me decisively in detecting my strengths and weaknesses. Through this analysis and thanks to a reflection exercise, I was able to better identify my abilities and needs, so that I grew both personally and professionally. I am Spanish and I would recommend Karrierehuset and especially Heidi Hansen to anyone who wants to know themselves better. In Karrierehuset I have found sincerity, honesty and guidance.

 

 

Kathrine Bjørnevoll

Jeg fikk karriererådgivning som del av en sluttpakke og innså fort at jeg trengte hjelp til hele jobbsøkerprosessen, da jeg aldri har vært i en slik situasjon før. Hos Karrierehuset har jeg fått veldig god hjelp av karriererådgiver Trude Emaus. Hun er et fantastisk menneske å treffe på når jeg stod å egentlig ikke trodde helt på meg selv, og hvor selvtilliten min var sterkt svekket. Trude var forståelsesfull og klarte å se i meg det jeg da ikke klarte selv. Jeg fikk god hjelp til å bygge opp en god CV og LinkedIn profil, og Trude var en utrolig god støtte og samtalepartner gjennom både intervjuer og i forhold til ulike jobbtilbud. Hun var tilgjengelig og betryggende å ha i en slik kritisk situasjon, og hjalp meg å finne tilbake til den sanne meg. Jeg har bare godt å si om hele Karrierehuset og Trude! Tusen takk for utrolig god hjelp. Nå sitter jeg igjen med en kjempe jobb som jeg gleder meg veldig til! Og skulle jeg søke ny jobb i fremtiden har jeg alle verktøyene med meg. Takk!

Placeholder Image

Heidi Botheim

Jeg trengte hjelp til intervjutrening og har fått god hjelp av karriererådgiver Marius Eide. Underveis i prosessen har jeg fått mange gode tips av Marius, og han har hjulpet meg med å finne nye innfallsvinkler for å synliggjøre min kompetanse og egenskaper. Marius var svært oppmuntrende, og det var tydelig at han har god erfaring med dette. Veldig serviceinnstilt og fleksibel! Jeg gikk inn i intervjuet med ny giv og nytt mot, og klarte meg mye bedre enn jeg har gjort tidligere. Jeg føler at jeg nå står bedre rustet til å takle intervjusituasjonen fremover, og kan varmt anbefale Marius og Karrierehuset for andre som ønsker hjelp med intervjuforberedelsene.

 

Ferdinand Eide Rode

Som en del av sluttavtalen mottok jeg, støtte til karriererådgivning. Karriererådgiver Espen Erfjell har hjulpet meg med å få hodet opp av sanden for å se muligheter. Gjennom gode og produktive samtaler med Espen, har jeg tilegnet jeg meg ny kunnskap om arbeidsmarkedet, samt fått gode tips og råd til å strukturere CV, søknad og LinkedIn-profil. Jeg har også fått gode råd i forhold til intervjusituasjonen. Underveis har jeg lært meg mye om meg selv som arbeidstaker samt i hvilke rolle og bransjer min kompetanse og bakgrunn kan passe inn. Jeg har også blitt mer bevisst på egne ønsker og kvaliteter. Samtalene med Espen har ført til at jeg har forandret fokus fra å søke på alt mulig i frykt for å ikke få noe, til å tørre å søke spisset. Espen var veldig imøtekommende, og en god lytter som var flink til å sette i gang de riktige prosessene i hodet på meg, og jeg kan varmt anbefale han og Karrierehuset for alle som ønsker hjelp med jobbskiftet.

Anne Kim Krakeli

Jeg bestilte karriererådgivning siden jeg har vært på endel intervjuer de siste årene som ikke har endt opp med jobb. Jeg har fått god hjelp av karriererådgiver Marius Eide. Vi har jobbet spesifikt med forberedelse, søknad og intervju til en stilling som litt tilfeldig ble utlyst på samme tidspunkt. Fikk tips til nytt oppsett av CV, egenpresentasjon og søknadstekst, med god veiledning til innhold og innspill og endringer underveis. For min del synes jeg at alt vi jobbet med før selve intervjutreningen var nyttig, nødvendig og relevant siden det er viktig at både CV, og søknadstekst er god for å komme på intervju. I tillegg har jeg heller ikke hatt noe egenpresentasjon til tidligere intervjuer og fint å få tips til hvordan man skriver søknad og forbereder egenpresentasjon tilpasset stillingen man søker på. Selv om det ble jobbet spesifikt i forhold til en stilling har jeg nå et grunnoppsett på søknad og egenpresentasjon jeg kan bruke videre. Den timen vi trente på intervju, fikk jeg gode tips til vanlige spørsmål man bør være forberedt på å få og som man må ha ha tenkt ut svar på forhånd, samt råd om hva man kan/bør svare på spørsmål jeg tidligere har syntes vært vanskelig å svare på. Jeg synes jeg har lært mye som jeg vil ha god nytte av i videre jobbsøking. Marius opplevdes som motiverende, kunnskapsrik, engasjert og presis /”to the point ” i tilbakemeldingene. I tillegg tilgjengelig, hyggelig og fleksibel på tidspunkt for timer, og på tilbudssiden med tanke på mulighet for å ta kontakt ved spørsmål. Jeg anbefaler Marius og Karrierehuset til alle som ønsker hjelp i forbindelse med jobbskiftet.

 

Eva Anna Myhre

Jeg tok kontakt med Karrierehuset da jeg ønsket hjelp i forbindelse med valg av karriereløp. Her har jeg fått god hjelp av karrierecoach Espen Erfjell som er en fantastisk coach og var der for meg gjennom hele prosessen. Han delte sin erfaring og tanker rundt lignende saker, noe som hjalp meg mye. Han hjalp meg med å komme meg tilbake i kontakt med verdiene mine, finne ut hva jeg vil og få tilbake troen på min kompetanse og egenskaper. Espen er flink til å lytte og veilede gjennom emosjonelle prosesser. Han brukte den nødvendige tid jeg trengte for å prosessere følelser. Jeg følte meg trygg, sett og hørt. I tillegg var han flink til å minne meg på det som er viktig for meg og ikke la meg bli alt for lenge i hodet eller i mine følelser. Jeg har fått så mye nyttig informasjon, det er jeg veldig takknemlig for. Han har utstyrt meg godt denne gangen til å fullføre prosessen min og nå målene mine. Det var en verdifull opplevelse å jobbe med ham. I tillegg var det godt å bli kjent med ham. Jeg kan anbefale Espen og Karrierehuset på det varmeste!

Silje Vigsnæs Bjørseth

Jeg bestilte karriererådgivning da jeg ønsket nye utfordringer, men var usikker på veien videre, og hva som ville passe for meg. Hos Karrierehuset har jeg fått god hjelp av karriererådgiver Trude Emaus. Hun har fungert som en veldig god sparringspartner, og har hjulpet meg med å stake ut retningen. Jeg har nå landet ny jobb, og det er kjempespennende og gøy. Jeg vil si tusen takk til Trude for god hjelp og veiledning, og kan varmt anbefale henne for andre som ønsker hjelp med karriereskiftet.

Placeholder Image

Anonym

Jeg bestilte karriererådgivning for å få hjelp til å håndtere utfordringer i nåværende jobb. Karriererådgiver Marius Eide har hjulpet meg med å sortere tankene mine, og sørget for at jeg har fått en bedre arbeidshverdag. Marius var veldig imøtekommende, reflektert, og satte ting i perspektiv. Jeg kan varmt anbefale Marius og Karrierehuset for alle som trenger en karrierecoach og sparringspartner.

Placeholder Image

Aurora Grøholt Larød

Jeg bestilte studieveiledning da jeg ønsket hjelp til å finne ut av hva jeg burde studere. Underveis i prosessen har det blitt tydelig for meg hvor min profil passer inn med tanke på ulike yrker og hva som kreves i ulike yrkesroller. Å få hjelp av en studieveileder har vært veldig nyttig, da det er veldig mange valgmuligheter der ute, og det som oftest ikke er lett å finne ut av studieretningen på egen hånd. Jeg har nå landet studievalget, og er veldig fornøyd med hjelpen jeg har fått av karriererådgiver og coach Mette Løyning.

Placeholder Image

Martin Borg - BackeGruppen

«Jeg er veldig fornøyd med kurset, og synes dere gjorde det lett forståelig og håndgripelig. Fine eksempler, gode analyser og nyttige metoder.»

Victoria Samsonova Jensen

Jeg hørte om Karrierehuset via min fagforening Samfunnsøkonomene og ville prøve en pakke fra dem. Sammen med Helen Sande har vi avklart behovet mitt for hvordan jeg skal “selge meg” i et intervju. Jeg var veldig fornøyd med samarbeidet vårt. Helen er en veldig hyggelig og meget profesjonell person. Hun var utrolig veldig flink til å gå rett på sak, oppmuntre og se hele problemet. Etter bare 4 timers med avklaring og intervjutrening var resultatet et vellykket jobbintervju som jeg ikke klarte å få før. Helen Sande anbefales for alle som trenger profesjonell hjelp med jobbsøking!

Placeholder Image

Linn Olsen

Jeg kontaktet Karrierehuset for å få hjelp til studievalg etter flere erfaringer både innen reising, studier og forskjellige jobber etter videregående. Jeg var fortsatt usikker på hva jeg ville gjøre, hva som ville passe meg, og hva jeg kunne gjøre det bra som. Det var veldig lett å komme i kontakt med en studieveileder som passet meg, og jeg fikk den hjelpen jeg trengte. Jeg gjennomføre programmet og gjennomgikk en profilanalyse (DISC) for å kartlegge min personlige profil og min jobbprofil. Med hjelp av denne testen fikk jeg i samarbeid med en karriereveileder kartlagt mine personlige egenskaper og hvilke arbeidsmiljø og arbeidsforhold jeg ville fungere best i. Jeg hadde en veiledningstime før denne testen med karriereveileder, samt to oppfølgingstimer etter testen.

Etter å ha gjennomgått testen og veiledningstimene fikk jeg et mye klarere bilde av hva som ville passe for meg, og hvilke jobber jeg ville kunne trives i og ikke. Jeg har på bakgrunn av dette blitt sikrere på hvilken retning jeg vil gå, og er i stand til å føle meg sikrere på at det jeg velger vil passe meg i det store havet av studiemuligheter som finnes i dag! I tillegg var oppfølgingen jeg fikk av min veileder enestående.

Jeg vil anbefale en slik type veiledning på det sterkeste til alle som er usikre på hvilken studieretning de skal velge. Jeg vil uten tvil ta kontakt med Karrierehuset igjen hvis jeg skulle trenge hjelp til noe i forbindelse med jobb/karriere

Placeholder Image

Jostein Mjønerud

Jeg vil sterkt anbefale Karrierehuset for deg som ønsker støtte og hjelp i forbindelse med jobbsøking. Jeg ble møtt på en meget vennlig og god måte da jeg henvendte meg til Karrierehuset og fikk raskt time med en trygg og positiv karriereveileder. Jeg møtte en faglig meget flink person som også hadde meget god oversikt over jobbmarkedet. Samtidig opplevde jeg at hun oppriktig brydde seg om meg som person og min videre jobbkarriere. Jeg likte dette! Konkret har veilederen hjulpet meg med selve CV-en og tilpasset søkerdokumentene etter type jobbannonser. Etterhvert ble jeg mer selvgående på dette området, men fikk veilederen til å kvalitetssikre/være en kritisk venn. Den ansatte i Karrierehuset fant jobber hun syntes var relevante å søke på og sendt dette til meg. Veilederen har vært en god støtte, en som har motivert meg i en ofte lang søkeprosess og vært svært engasjert i at jeg skulle få meg ny jobb. Det har vært flott! Jeg kan anbefale Karrierehuset på det varmeste!

Placeholder Image

Joackim Gunnerud

Tusen takk for den gode hjelpen og støtten i prosessen med å finne en ny jobb. Den gode oppfølgingen og de fine verktøyene dere har disponert underveis har vært til meget stor hjelp. Uten dette ville det nok ikke gått like fort å komme i nytt arbeid.Igjen en stor takk til Karrierehuset og deres medarbeider for å ha vært utrolig god støtte og hjelp underveis.

Placeholder Image

Heidi Hadberg Olsen

I 2016 opplevde jeg som mange å stå med en sluttpakke, og sjekket opp flere leverandører, og endte opp med Karrierehuset. Fikk Marit som min kontaktperson, og som jobbsøkende og over 50 år var jeg usikker.

Men det jeg fikk av støtte og lærte av henne er bare helt topp, jeg kan ikke få fullrost henne høyt nok. Innen det hadde gått tre måneder stod jeg med ny kontrakt, dette hadde jeg aldri klart alene. Tusen tusen takk!

Placeholder Image

Marianne Andresen

Jeg fikk veldig god hjelp av Karrierehuset og Marit da jeg ønsket meg ny jobb. Ikke bare til å skrive søknad og CV, men også intervjutrening, som igjen gjorde at  jeg fikk selvtillit og ro da jeg skulle på intervju. For meg var dette avgjørende og jeg fikk kjapt ny jobb.

Placeholder Image

Anne Helene Berg

Da jeg ble berørt av en nedbemanning fikk jeg opplyst av arbeidsgiver at de ville dekke karriereveiledning, så da søkte jeg rett og slett på nettet og fant dere.

Jeg satte utrolig stor pris på hjelpen jeg fikk av Kristin, og hadde nok ikke fått den verdifulle erfaringen jeg fikk i min neste jobb hvis ikke du hadde sett at jeg var kvalifisert til det. Jeg så det nemlig ikke selv. Jeg har nå vært utrolig heldig og fått en ny fast heltidsstilling som jeg er godt fornøyd med.

Bjørn Huseby

Etter 44 år i arbeidslivet sto jeg for første gang i februar 2020 uten jobb. Som jobbsøkende over 60 år var jeg veldig usikker på situasjonen. For å komme tilbake i jobb fikk jeg hjelp av Karrierehuset og Kristin som min kontaktperson.Det jeg fikk av støtte og hjelp av Kristin for å komme tilbake i jobb har vært helt uvurderlig. Ikke bare har Kristin hjulpet en nybegynner med å sette opp CV og søknader men hun har også vært en god støtte i en vanskelig situasjon. Stor takk til Kristin og Karrierehuset for all hjelp og støtte.

Placeholder Image

Mondelez Norge AS

Da Mondelez Norge AS gjennomførte et stort nedbemanningsprosjekt våren 2016, valgte vi Karrierehuset som leverandør av omstillingsprogrammer til de berørte ansatte. Vi opplevde sterk faglig profesjonalitet og tilstedeværelse gjennom hele prosjektet. På grunn av omfanget i prosjektet var det kritisk for oss med konfidensialitet i planleggingsfasen og ansvarsfølelse i gjennomføringsfasen. Dette ble svært godt ivaretatt av alle ressursene vi hadde kontakt med i Karrierehuset. Prosjektet ble gjennomført på relativt kort tid og vi er takknemlige for den tilstedeværelse og faglige kompetanse Karrierehuset stilte med, noe som bidro til at de ansatte fikk et godt bilde av hva profesjonell veiledning kan bidra til i en jobbsøkerprosess.

Placeholder Image

Angelica Henriksson

Jeg er utrolig takknemlig for all hjelp jeg fikk når jeg var hos Anders.  Anders fikk meg til å gå inn i meg selv og vektla mine viktige kompetanser. Anders hjalp meg med å utvide mitt syn på ulike stillinger og støttet opp til å finne et nytt yrke. I tillegg til dette gjorde han meg tryggere til intervju. Etter at min CV fikk en real makeover og jeg fikk troen på jobb-intervju så kom jeg raskt i ny jobb, fikk faktisk den første jobben jeg søkte på etter hjelp fra Anders. Før reisen med Anders hadde jeg søkt over 50 stillinger siste året.  Anbefaler virkelig Anders til deg som har søkt på mange stillinger eller deg som blir usikker på jobbintervju.

Placeholder Image

Tone Sand - Nets AS

Vi har benyttet Karrierehuset i forbindelse med omstillingsprosesser. Karrierehuset oppfattes som en profesjonell støttespiller både i forhold til vår virksomhet, og ikke minst i forhold til den oppfølgingen og karriereveiledningen tidligere ansatte har fått.

Placeholder Image

GPC Torgil Stålberg

Etter DISC-kurset har min kollega blitt mer bevisst på hvordan andre responderer på hans atferd og kommunikasjon. Han har nå tilpasset seg slik at kommunikasjonen mellom ham og de andre ansatte er mer hensiktsmessig. Han fikk kartlagt hvilke atferdstrekk han har.
Resultatet av kurset var langt over forventet. Alle medarbeiderne gir nå tilbakemeldinger på at det nå er mye enklere å samarbeide.

Maria Sannerud

“Jeg tok kontakt med Karrierehuset da jeg lenge har vurdert å bytte bransje. Rådgiver Lene har hjulpet meg med å forplante nye tanker og gitt meg nye verktøy for å kartlegge mine interesseområder og egenskaper. Det er lettere å få en sparringspartner som har kunnskap om karrierebytte og som samtidig kan hjelpe til med å finne riktig studieretning for å få min drømmejobb. Underveis i prosessen har vi brukt verktøyet Persolog for å kartlegge min profil og mine personlige trekk, noe jeg opplever som veldig interessant og nyttig.Jeg er veldig fornøyd med veiledningen samt tips og råd jeg har fått av Karriehuset og Lene og sitter nå igjen med et konkret relativt konkret plan som jeg kan kombinere med et familieliv med små barn. Karrierehuset og Rådgiver Lene, vil jeg sterkt anbefale for de som ønsker å bytte karriere, søker jobb, funderer på utdanning eller ønsker hjelp med CV og søknaden sin.”

Nils Einar Eide

Jeg fikk en sluttpakke da min forrige arbeidsgiver måtte nedbemanne og valgte karrierhuset som min samarbeids partner. Til tross for at min kompetanse ofte har vært etterspurt opplevde jeg det som både utfordrende og ukomfortabelt å by på seg selv å selge seg inn i intervjuer. Karrierehuset og rådgiver Lene har hjulpet meg med å bli tryggere på meg selv, sette ord på mine kvalifikasjoner og egenskaper samt beskrive og presentere meg selv på en fremtredende måte. I dag har jeg landet drømmejobben og jeg er godt fornøyd med hjelpen jeg har fått. Jeg opplever hele prosessen fra A-Å som veldig god og kan anbefale Karrierehuset for alle som trenger hjelp til å komme seg videre ut i ny jobb etter å ha blitt nedbemannet

Placeholder Image

Hanne Jerpseth

Jeg har vært i samme jobb i 20 år og trengte veiledning når det gjaldt mine muligheter på arbeidsmarkedet. Jeg fant fram til Karrierhuset på nettet og henvendte meg til dem på telefon. Jeg kom i kontakt med en imøtekommende person som stilte noen spørsmål om hva det gjaldt. Vedkommende ga beskjed om at hun ville ta kontakt da hun hadde funnet en passende veileder. Samme dag fikk jeg beskjed om at hun hadde funnet en egnet person som jeg kunne ha veiledning med. Jeg bestilte en pakke, Karrierepakke 1 som besto av samtaler og en persologtest. Vi gikk systematisk gjennom min yrkeserfaring og studier og jeg fikk konkrete tips om utforming av CV. Jeg fikk mange råd om hvordan jeg kunne hevde meg i et jobbintervju og i en jobbsøkingsprosess. Vi diskuterte også muligheter for videreutdanning. I samtalene stilte veileder mange spørsmål. Det var fokus på mine sterke sider når det gjaldt yrkeslivet og mine muligheter på arbeidsmarkedet. Jeg fikk tips om steder jeg kunne få oversikt over ledige jobber og organisasjoner jeg kunne kontakte direkte. I løpet av møtene var det mye dialog og vi kom sammen fram til aktuelle jobber jeg kunne søke på. Jeg fikk tilsendt mail underveis i prosessen med tips om aktuelle jobber. Alt i alt er jeg veldig fornøyd med Karrierehuset. Jeg er nå tryggere når det gjelder hvordan jeg kan bruke min kompetanse i møte med en jobbsøkingsprosess

Reidar Thorvaldsen

Etter å ha jobbet 20 år i Afrika har jeg fått kjenne på hvor krevende det er å omstille seg til det norske arbeidsmarkedet. Før sommeren ble jeg nedbemannet og sto plutselig uten et arbeidsforhold. Karrierehuset og Kristin har hjulpet meg med å bygge min profesjonelle merkevare, spisse søknadsdokumenter og CV, og ikke minst vært en god støtte og gitt verdifulle råd og tips i forbindelse med intervjuer. Takket være hjelpen fra rådgiver Kristin har jeg landet en ny jobb som Økonomisjef. Hjelpen jeg mottok fra Karrierehuset har vært avgjørende og viktig for at jeg lyktes i jobbsøkerprosessen.

Yonne Tangelder

Med en utenlandsk utdanning fikk jeg inntrykk av at potensielle arbeidsgivere ofte var usikre på i hvilken grad den var like relevant og “god” som en tilsvarende norsk utdanning, og det var vanskelig for meg å finne en jobb. Lene var oppriktig interessert i meg som person og i min situasjon. Hun hjalp meg med å tydeliggjøre hva jeg kan og hvordan jeg “selger” dette inn til en potensiell arbeidsgiver. Det har også vært svært nyttig for meg med jobbintervjutrening, og jeg har blitt mye tryggere i den situasjonen. Jeg har videre hatt stor nytte av min nye CV, mine suksesshistorier og har kommet i gang med å sende åpne søknader. For tiden jobber jeg 100% i et vikariat. Tusen takk til Lene og til Karrierehuset! Jobbsøkerprosessen har blitt mye mer gøy og effektiv for meg og jeg fikk en ny “drive” og motivasjon.

Hanne Vestøl

I 2019 var jeg i fast jobb, men trivdes ikke, og ønsket å “bytte beite”. Utfordringen var at jeg ikke visste hvilken type stilling jeg burde søke for å trives bedre. Jeg oppsøkte Hanne Paulsrud i Karrierehuset, for å få hjelp til å sortere tankene, og sette retning. Det viste seg å være den beste investeringen jeg kunne ha gjort! Vi hadde kun tre timer, og jeg er imponert over hvor effektive de var, og hvor mye jeg fikk ut av dem. Hanne satte i gang tankeprosessen hos meg allerede før første time (via mail), og de ulike metodene hun brukte i timene fikk meg til å forstå hvilke verdier som er viktigst for meg, både privat og på jobb. Dermed var det lettere å sette ny retning, og ikke minst ha disse verdiene med meg inn i søkeprosesser og intervjuer. Jeg er nå i ny jobb, og trives bedre enn på mange år!

Bjørn Hagen

Jeg kontaktet Karrierehuset da jeg fikk karriereveiledning fra min tidligere arbeidsgiver som en del av en sluttpakke. Det første vi gikk i gang med var en kompetansekartlegging av meg og mine ferdigheter. Her brukte vi verktøyet Persolog. Dette hadde jeg mye glede av da det var en fin bevisstgjøring av meg og resultatet stemte veldig godt med hvordan jeg oppfatter meg selv. Min rådgiver Lene har gitt meg mange gode råd underveis for å planlegge å starte opp egen virksomhet. Nå er jeg i full gang med egen business. I prosessen har jeg også skaffet meg nye nyttige kontakter, som jeg kan takke henne for. Lene er forståelsesfull og lett å prate med, og det er viktig for å forstå hverandre og hvordan jeg er som person. Jeg er veldig takknemlig for den hjelpen jeg har fått av Lene og kan anbefale Karrierehuset for alle som ønsker hjelp med karriereveiledning

Karoline Josefine Breivik

“Jeg fikk karriereveiledning fra min tidligere arbeidsgiver som en del av en sluttpakke og kontaktet Karrirerehuset. I møte med karriererådgiver Linda Trandum Terjesen ble det tydelig at jeg trengte mer utdanning og vi brukte analyse og støtteverktøy som gjorde meg bevisst på hvilken type studieretning jeg burde velge, noe som var veldig fint da jeg var veldig usikker på dette. Takket var Linda er jeg er nå godt i gang med studiene og er kjempefornøyd med det. For meg var det ekstra tungt og stå uten jobb og vite hva man skal gjøre videre spesielt siden jeg også har følt på mye motgang. Linda har virkelig hjulpet med å stake ut veien videre og jeg er veldig glad jeg fulgte hennes råd og startet på studie, då dette har gitt meg ordentlig mestringsfølelse og selvtillit. Hun har vært og er fremdeles en veldig viktig sparringspartner for meg og jeg gleder meg stort til å jobbe videre med henne. Jeg kan trygt anbefale Karrrierehuset og karriererådgiver Linda til alle som ønsker hjelp med karriere eller studieveiledning.”

Frida Ullerud

Jeg bestilte studieveiledning fordi det er utfordrende å vite hva man skal studere. Det er mange muligheter, og vanskelig å vite hva som er lurt å velge for fremtiden. Karriererådgiver Helen har hjulpet meg med å strukturere studievalget samt gjort meg mer bevisst på hvilken retning jeg bør velge. Jeg er svært fornøyd med samarbeidet med Helen og kan trygt anbefale studieveiledning hos Karrierehuset og rådgiver Helen Gaunt Sande.

 

Bettina Berg

Jeg tok kontakt med Karrierehuset høsten 2021 da jeg startet i høyere utdanning og ønsket å forbedre mine ferdigheter innenfor studieteknikk. Jeg meldte meg på kurs i studieteknikk med studierådgiver Heidi Hansen. Underveis i kurset har jeg opparbeidet meg kunnskap om hvordan man enklere kan sortere ut essensen innenfor de ulike emnene, samt hvordan sette opp gode planer knyttet til tidsbruk. Jeg har også fått god hjelp med ulike type hjelpemidler for å gjøre studiehverdagen lettere samt tips til å opprettholde motivasjonen. Jeg er veldig fornøyd med innholdet i kurset og kan anbefale kurset for alle som ønsker en enklere studiehverdag
Placeholder Image

Anonym

«Studieveiledningssamtalene med Helen hjalp meg med å navigere i jungelen av utallige yrkesmuligheter. Det var fint å ha en uavhengig sparringspartner som ikke prøvde å dytte meg i en bestemt retning, slik familie og venner har en tendens til, men heller få meg til å reflektere over hva som passer best for meg og mine egenskaper.»

Birger Skare

“Jeg havnet i en situasjon hvor jeg hadde behov for bistand til å komme meg videre i karrieren min. Etter å ha brukt litt tid på å sammenligne tilbud og tjenester, falt valget på et outplacement-program fra Karrierehuset. Fra første stund følte jeg stor imøtekommenhet og profesjonalitet fra Karrierehuset. Karriererådgiver Lene Ørbeck satte seg grundig inn i min situasjon og «så» meg som menneske.

I slike situasjoner er det lett å få negative tanker, og grave seg litt ned, men Lene fikk meg tidlig i prosessen til å tenke positivt og fremtidsrettet. Hun har fungert som en coach og sparringspartner for meg, og hennes innsats har vært helt avgjørende for at jeg hadde en god og effektiv jobbsøkerprosess, og kom meg raskt tilbake i arbeid. Jeg kan på det varmeste anbefale Karrierehuset for alle som har behov for karriererådgivning for å komme seg videre i arbeidslivet.”

 

Siv Kari Næbb Raake

“Jeg har opplevd Karrierehuset som profesjonelle og grundige i jobben med å få meg ut i jobb igjen, i et særdeles vanskelig jobbmarked. Kristin Wahl har vært en solid støttespiller og sparringspartner som har vært både kreativ og støttende med mange gode tips og råd til både CV, søknadsbrev og gjennomføring av jobbintervjuer. Takk for en flott tid, jeg fikk meg jobb til slutt:)”

Cato Solberg

“Jeg tok kontakt med Karrierehuset da jeg ønsket hjelp til å lande drømmejobben. Her har jeg fått god hjelp av karriererådgiver Anders. Vi har jobbet med CV, søknad og intervjutrening. Anders har fungert som en god samtalepartner og jeg har fått gode innspill underveis i prosessen. Jeg har også blitt tryggere på meg selv samt blitt mer bevisst på hvordan min bakgrunn kan passe inn i fremtidige roller.
Jeg har hatt stor glede av hele prosessen og kan anbefale Karrierehuset på det varmeste!”

Khizer Ahmed

“Lene has been a trusted advisor over the three month period where we have discussed many attributes, skills and plans on how to be most effective in the job search process. She has great coaching ability and someone that I will highly recommend to whoever is active in the job market”

Linda Rose

Jeg har hatt gleden av å ha Helen som min karrierecoach i 3 måneder gjennom Karrierehuset, og det har vært en oppdagelsesreise av meg selv og mine styrker, og hvor veien kan gå videre. Helen har vært en viktig sparringspartner for meg i tankespennet rundt hvor neste karrieresteg går, og hun har hjulpet meg med å sortere tanker og frustrasjon. Hun har utfordret meg til å se muligheter samt satt fokus på hva jeg vil være for hvem.

Jeg anbefaler Helen på det sterkeste – alle som får mulighet til å jobbe med Helen som coach er heldige. At hun i tillegg kommer med et vidt nettverk og erfaring fra flere bransjer er selvsagt bonus, men Helen i seg selv og hennes kompetanse på karriereutvikling og mentaltrening er «priceless

 

Marit Holtan

Jeg brukte karriererådgiver Lene Ørbeck under svangerskapspermisjon for karrierebytte etter nesten 20 år i detaljhandel og 10 år av de som leder. Planen var å komme seg opp og fram innen detaljhandel, som distriktsleder eller regionleder, men etter barn nummer 2 var ikke det ikke så selvfølgelig lenger. Så hva skulle jeg gjøre nå?  Jeg hadde allerede en bachelor i Økonomi og Administrasjon som jeg ikke følte at jeg fikk fullt utbytte for. Jeg ønsket meg over i noe med flere muligheter innenfor økonomi og administrasjon. Og det var her Lene Ørbeck hjalp meg å se hva jeg kunne gjøre. Ved hjelp av Persolog test og veiledning har jeg nå fått jobb som forsikringsrådgiver i et stort selskap med mange muligheter innen forsikring, bank og pensjon. Tusen takk for hjelpen.

Camilla Worvik Orbraaten

Jeg har fått en bevisstgjøring om mine styrker og gode egenskaper, og Lene gjorde meg oppmerksom på mange egenskaper jeg ikke hadde tenkt over kunne ha relevans til ny jobb. Dette har hjulpet meg til å se ny egen verdi overfor en nytt type mulighetsområde og arbeidsgivere. Selvfølgelig veldig fint å få hjelp til den tekniske biten med CV og søknader, men særlig er det dette med bevisstgjøringen på det personlige som har vært veldig fint for meg å få med. Jeg fikk karriererådgivning som en del av en sluttpakke og er så glad for det. Jeg opplever Lene som profesjonell og dyktig og vil gjerne anbefale henne til andre.

Placeholder Image

Henrik Lian

Som en del av sluttpakken fulgte det med karriereveiledning. Valget falt da på Karrierehuset og Kristin Wahl. Det å kunne ha en samtale- og sparrings partner i en slik periode, har vist seg å være veldig betydningsfull for min del. Man blir mere bevist på egen kompetanse, og alle mulighetene man har i forhold til nye stillinger og bransjer. Etter personprofiler, tett oppfølging og hjelp til å spisse CV og søknad, var jeg i ny jobb etter 3 måneder. Stor takk til Kristin for all hjelp og støtte.

Morten Hovland- POWER

Power har benyttet eksterne krefter som en del av omstillingen. I en slik prossess er det fint å kunne benytte en ekstern samarbeidspartner da det er tidsbesparende og mer effektivt. For de berørte er det også enklere at en ekstern leverandør er involvert da det ofte gir vedkommende en trygghet samtidig som det er enklere å få tillit til en ekstern rådgiver.

Vi har snakket med HR-leder Morten Hovland I POWER for å høre hans tanker om HR-rollen, omstilling og om det å tiltrekke seg og beholde talenter.
Her kan du lese intervjuet

Siri Bjørnsen, HR Manager-Codan forsikring

Det å kunne tilby karriereveiledning via Karrierehuset har blitt udelt positivt mottatt av berørte medarbeidere. Det er mange følelser i spill, uansett bakgrunn for at et ansettelsesforhold avsluttes. Å møte noen utenfor organisasjonen som kan bistå med å sortere følelser, tanker og refleksjoner parallelt som man får hjelp til å heve blikket og se nye muligheter i arbeidsmarkedet, har blitt verdsatt.

Karrierehuset har snakket med HR Manager Siri Bjørnsen for å høre hennes tanker om omstilling og ivaretakelse av de som må forlate selskapet.
Les intervjuet her

Gunnar Karlsen, Seniorkonsulent- omstilling i forsvaret

Vi har hatt et meget godt samarbeid med Karrierehuset ifbm. gjennomføringen av programmet. Deltakerne ble i tillegg til programmets 5 dager tilbudt individuell coaching med en av Karrierehusets dyktige medarbeidere.

Karrierehuset har intervjuet Gunnar Karlsen for å høre hans tanker om omstilling og ivaretakelse av de som må forlate organisasjonen
Les intervjuet her

Ragnhild Haugen

Jeg kom til Karrierehuset da det ble nedskjæringer på jobb.  Ved hjelp av både personprofilrapport, karriererådgivning og hjelp til å sette opp CV, samt gjennom samtaler hjalp Kristin meg til å se min egen kompetanse som bredere enn det som jeg har jobbet med i «alle år». Hun fikk meg til å forstå at jeg også er kvalifisert til andre type jobber som jeg selv ikke ville ha tenkt på engang. Jeg kan trygt anbefale Karrierehuset.

Tina Olsson

Etter noen måneder i mammapermisjon hvor jeg fikk hverdagslivet litt på avstand innså jeg etterhvert at jeg var klar for et karriereskifte. Jeg har utdanning i kommunikasjon og er veldig glad for at jeg valgte en utdanning med bredde som byr på mange muligheter. Rådgiver Lene Ørbeck i Karrierehuset har bistått meg i å sette ord på hvem jeg er i en intervjusetting, noe som har vært lærerikt for meg. I dag har jeg fått en stilling innen innkjøp og prosjektkoordinering. Det å få hjelp og veiledning under søknadsprosessen har vært helt supert og Lene har fungert som fin støtte. Jeg kan trygt anbefale Lene til alle som trenger hjelp med karriereveiledning

Placeholder Image

Tobias Borgenhov

Etter et jobb bytte tok jeg kontakt med Karrierehuset for karriereveiledning. Målet var å få bedre innsikt i hvilken type stillinger og bedrifter mine ferdigheter og personlige egenskaper passer best, og hvilke knep jeg kunne ta for å endre på karriereveien og oppnå muligheten til å jobbe innen fagfeltet jeg brenner for.

Helen var rask på å kartlegge og utforme veiledning med innhold som svarte til mitt behov. Dette gjorde veiledningen konkret og rett på sak, i tillegg til rom for innspill Helen kom med som jeg selv ikke hadde tenkt på. Dette har resultert i at jeg står bedre i den nåværende stillingen, og jeg vet bedre hvilken strategi jeg skal ha for å nå komme dit jeg ønsker.

Helen trente meg også på intervjusituasjoner for potensielt nye stillinger og lærte meg nyttige kjennetegn på bedrifter og kulturer hvor jeg har størst sjanse for å lykkes og utvikle meg. Dette har gjort vurderingen av nye jobber og bedrifter enklere og mer treffsikkert

Petter Ask Haakonsrud

Jeg opplevde plutselig å stå uten jobb i et vanskelig marked og oppsøkte Karrierehuset for å få hjelp. Rådgiver Lene Ørbeck har hjulpet meg med å få på plass søknad og CV og vi har brukt mye tid sammen på intervjutrening

Jeg har hatt stor glede av hele prosessen i alt fra kompetanse kartleggingen frem til ny jobb kom på plass og kontrakten ble signert. Hjelpen jeg har fått av Karrierehuset og rådgiver Lene har vært uvurderlig.

I dag har jeg fått drømmejobben og jeg hadde aldri klart det uten nødvendig hjelp
Tusen takk for god hjelp og støtte i en krevende tid

Henrik Lawrence Keeler

Jeg ønsket meg et karrierebytte, men syntes det var vanskelig å få oversikt over mine egne ferdigheter og muligheter. Derfor kontaktet jeg Karrierehuset. Der fikk jeg god hjelp av Hanne Paulsrud til å kartlegge min egen situasjon, personlighet, hvilke arbeidssituasjoner jeg trives i og konkrete strategier for veien videre. Å bytte jobb er ikke gjort på en dag, men jeg opplevde at jeg fikk gode verktøy, bedre selvtillit og mer innsikt i arbeidsmarkedet og forskjellige ansettelsesprosesser. Nå synes jeg det er mye mer spennende og motiverende å jobbe videre mot det karrierebyttet jeg ønsker meg

Kontakt oss for en uforpliktende samtale

Felter merket med * er påkrevet å fylle ut.

    Jeg kontakter dere som

    PrivatpersonBedrift