Gratis karrieresamtale

Gratis karrieresamtale med en av våre sertifiserte rådgivere betyr at du vil få konkrete råd i tillegg til anbefaling av hvilke av våre tjenester som vil passe for deg og din situasjon uansett om du er på jobbjakt, eller er usikker på studievalget.

Gratis karrieresamtale

Få råd og veiledning fra sertifisert karriererådgiver

I Karrierehuset har vi hjulpet tusenvis av mennesker med å komme seg raskt ut i ny jobb eller med å finne studieretningen.Vår ekspertise på arbeidsmarkedet, spisskompetanse på kompetansekartlegging, rådgivning, jobbsøkerverktøy og intervjutrening med bruk av atferds-analyseverktøyet Persolog® gjennom hele prosessen, sikrer en rask og dedikert leveranse som resulterer i en prosess preget av profesjonalitet, innsikt og kvalitet.Vårt solide nettverk av allianser og partnerskap i rekrutteringsbransjen og næringslivet sikrer en raskere vei ut i arbeidslivet.

Vi tilbyr gratis karrieresamtale

Vi tilbyr gratis karrieresamtale

Vi tilbyr en gratis, effektiv karrieresamtale med en av våre sertifiserte karriererådgivere.
Du får konkrete råd, og anbefalinger på hvilke tjenester som vil passe for deg og din situasjon.

Bestill din karrieresamtale her

Møt en av våre karriererådgivere Espen eller Marius for en gratis karrieresamtale

Hva blir ditt neste skritt i karrieren? Ofte er dette utfordrende å finne ut av på egen hånd, og da vil en karrierecoach kunne hjelpe deg. Bestill en gratis karrieresamtale med Espen eller Marius her

Espen Erfjell
Espen ErfjellKarriererådgiver
Espen er utdannet NLP Coach og Business Coach, og er sertifisert gjennom Den Norske Coachforening (DNCF), det høyeste sertifiseringskravet i Norge. I tillegg er Espen sertifisert i analyseverktøyet Persolog. Han har flere års erfaring som karriereveileder i eget selskap, og har jobbet som coach for gründere og ledere. Espen er opptatt av det unike hos hver enkelt og hjelper kandidater med å identifisere egne behov og ta gode valg.
Marius Eide
Marius EideKarriererådgiver
Marius er sertifisert i analyseverktøyet Persolog og har kompetanse i ulike veiledningsmetoder som for eksempel GROW og Motiverende samtale. Marius coacher deg gjerne innen intervjutrening, presentasjon og samhandling med fokus på selvledelse.Marius møter deg med både optimisme og positiv energi, og evner å forstå og omsette din kompetanse til fordel for både deg og en fremtidig arbeidsgiver.

Velg en karrierepakke som passer inn på ditt behov

Våre karrierepakker passer både for deg som har klare ambisjoner og vet hvor du vil, så vel som for deg som ikke er sikker på hva du ønsker enda. Velg pakken som som passer best inn til ditt behov, enten du er på jakt etter ny jobb eller ønsker å gjøre et karriere eller bransjebytte.

Basic
7.600,-

Vurderer du en karriereendring? På bakgrunn av din kompetanse, interesser, ferdigheter og profilanalysen Persolog® gir vi konkrete råd om din nåværende og fremtidige karriere. Fokuset i Basic er å gjøre deg bevisst din kompetanse, dine unike styrker og derigjennom åpne mulighetsrommet ditt. Dette for å fremme aktive og veloverveide valg for din karriere.

Bestill Basic

Plus
16.000,-

Denne tjenesten er for deg som ønsker å sikre en rask vei ut i nytt arbeidsforhold. Kanskje du har søkt jobb en stund uten hell, eller trenger en sparringspartner for å ta aktive og veloverveide valg for din karriere? Vi bistår deg med jobbsøkerstrategien for å raskt nå dine karrieremål.

Bestill Plus

Premium
24.000,-

Tjenesten for deg som ønsker støtte gjennom hele jobbsøkerprosessen. Våre rådgivere skreddersyr en prosess som inneholder de viktigste elementene i jobbsøkerprosessen – fra kompetansekartlegging, profesjonalisering av jobbsøkerdokumenter, til intervjutrening og forhandling med ny arbeidsgiver.

Bestill Premium

Hva kan en karriererådgiver hjelpe meg med?

Rådgiveren vil være din personlige sparringspartner og coach, og hjelpe deg med å se dine muligheter på arbeidsmarkedet. Sammen med deg kartlegger vi roller og bransjer hvor du kan passe inn basert på din kompetanse og erfaring. Ser du for eksempel deg om etter ny jobb i forbindelse med at du er berørt av nedbemanning, er det ofte mye følelser involvert når man blir rammet. Disse følelsene kan ofte ta overhånd og påvirke jobbsøket. Her er noen eksempler på hva du vil kunne få hjelp med underveis i prosessen.

  • Din rådgiver vil hjelpe deg med å få frem din personlige merkevare gjennom optimalisering av CV, søknad og Linkedin profil
  • Du vil få tips til hvordan du kan synliggjøre deg for rekrutterere og ledere som skal ansette.
  • Du vil få innspill og veiledning til hvordan du kan unngå de vanligste feilene ved jobbsøket som igjen vil spare deg for mye tid og frustrasjon.
  • Din rådgiver kan hjelpe deg med å opprettholde motivasjon og optimisme i ditt jobbsøk som  gjenspeiler seg både i forbindelse med nettverksbyggingen og underveis i intervjuer.

La våre karrierecoacher hjelpe deg

I Karrierehuset har vi ekspertise på arbeidsmarkedet, spisskompetanse på kompetansekartlegging, rådgivning, jobbsøkerverktøy og intervjutrening. Våre karriereveiledere levererer profesjonell karriererådgivning og har hjulpet tusenvis av mennesker med å komme seg ut i nye jobber. Med bruk av atferds-analyseverktøyet Persolog® gjennom hele prosessen, sikrer vi deg en rask og dedikert leveranse som resulterer i en prosess preget av profesjonalitet, innsikt og kvalitet. Vårt solide nettverk av allianser og partnerskap i rekrutteringsbransjen og næringslivet sikrer en raskere vei ut i arbeidslivet. Trenger du hjelp med å kartlegge egen kompetanse, hjelp til CV, søknad eller intervjuet? Våre sertifiserte karriererådgivere kan hjelpe deg. Les mer om våre tjenester og bestill en av våre karrierepakker.

Møt noen av våre fornøyde kunder

Anja Kristiansen
Anja Kristiansen

Karriererådgiver Helen Gaunt Sande har hjulpet meg med å sette ting i perspektiv samt å belyse nye muligheter på arbeidsmarkedet. Vi har jobbet med hele jobbsøkerprosessen, og hun har vært en veldig viktig sparringspartner for meg underveis. Etter karriereveiledningen har jeg fått meg ny jobb i en ny bransje og er veldig fornøyd med det. Jeg anbefaler karriererådgiver Helen og Karrierehuset på det varmeste for alle som ønsker hjelp til karriere eller jobbskifte

Henrik Thoresen
Henrik Thoresen

Jeg bestilte karriererådgivning da jeg ønsket meg nye utfordringer i karrieren. Karriererådgiver Helen Gaunt Sande har hjulpet meg med å spisse CV og Linkedin profilen samt å synliggjøre min kompetanse, styrker, og hva jeg bør vektlegge overfor ny arbeidsgiver. Helen har en lidenskap for faget sitt, og har engasjert seg personlig i oppgaven med å få meg ut i ny jobb. Hun har et større engasjement, enn hva jeg hadde forventet meg på forhånd. Jeg har nå landet ny jobb, og er veldig fornøyd med Helen som karriererådgiver

Kari Grothe Karlsen
Kari Grothe Karlsen

"Jeg kontaktet Karrierehuset da jeg lenge har vært klar for nye utfordringer. Karriererådgiver Mette Løyning har hjulpet meg med å strukturere jobbsøkerprosessen samt spisse Linkedin profil CV og søknad tilpasset aktuelle stillinger. Mette har også vært en viktig sparringspartner for meg underveis i prosessen spesielt i forhold til intervjusituasjonen. Veldig godt å få noen andre til å se på dette med et kritisk og faglig blikk. I dag har jeg landet ny jobb og er veldig takknemlig for dialogen med Mette og hennes rolle som coach og sparringspartner. Jeg kan trygt anbefale Karrierehuset og rådgiver Mette Løyning for alle som har behov for et karriereskifte"

Johjan Röjhammar
Johan Röjhammar

Jeg bestilte karrierepakken Basic med karriererådgiver Trude Emaus, da jeg hadde kjørt meg litt fast i forrige jobb, og var klar for nye karriereutfordringer. Underveis i møtene med Trude har jeg blitt mer bevisst på egen atferd, og hva jeg ønsker meg videre i karrieren. Jeg er veldig fornøyd med hjelpen jeg fått av Trude og kan anbefale Karrierehuset og karriererådgiver Trude Emaus til alle som ønsker hjelp med karriereretningen.

Beathe Widding
Beathe Widding

Jeg bestilte karriererådgivning da jeg ønsket meg nye arbeidsoppgaver og større utfordringer. Karriererådgiver Helen Gaunt Sande har hjulpet med med å få struktur på jobbsøkerprosessen som igjen har ført til en rask vei ut i ny jobb. Hun har fungert som en fin sparringspartner og hjulpet meg med å lande drømmejobben. Jeg er strålende fornøyd med hjelpen fra Helen. Det er godt å vite at det finnes sånne livbøyere. Jeg anbefaler gjerne karriererådgiver Helen og Karrierehuset for andre som ønsker hjelp til jobbskiftet.

Jan Olav Løyning
Jan Olav Løyning

Karriererådgiver Helen Gaunt Sande har hjulpet meg å stake ut videre karrierevei da jeg etter mange år som toppidrettsutøver har vært mindre aktiv i næringslivet . Vi har jobbet mye med hvor min kompetanse og bakgrunn kan passe inn, og jeg har underveis i prosessen blitt utfordret på hva jeg vil, noe som er viktig for å komme litt ut av komfortsonen. I dag har jeg landet ny jobb er og veldig fornøyd med Karrierehuset og rådgiver Helen.

Kontakt oss for en uforpliktende samtale

Felter merket med * er påkrevet å fylle ut.

    Jeg kontakter dere som

    PrivatpersonBedrift