Karriererådgiver Trude Emaus

I Karrierehuset har vi mange dyktige karriererådgivere med ekspertise på arbeidsmarkedet, spisskompetanse på kompetansekartlegging, rådgivning, jobbsøkerverktøy og intervjutrening. En av de er Trude Emaus. Her kan du lese mer om hennes bakgrunn og erfaringer fra mange år innen karriererådgivning og coaching.

Karriererådgiver Trude Emaus er opptatt av at vi alle er unike

Trude er utdannet siviløkonom med en master i økonomistyring fra universitetet i Bodø og har i tillegg tatt etterutdanning i selvledelse og coaching på BI. Siden 2001 har hun i ulike roller jobbet med forretningsutvikling, prosessledelse og coaching av gründere og ledere. Hun har vært både daglig leder, HR-leder og forretnings-utvikler, og har også startet og drevet egen bedrift. I sin rolle som coach og prosessveileder for gründere og ledere, har hun bred erfaring fra mange ulike bransjer. Prosessledelse via digitale verktøy er en av Trudes spisskompetanser, og hun kan derfor jobbe med kunder over hele landet. Trude er sertifisert Master-trener i persolog® personprofil og sertifisert i verktøyet persolog® Resiliens. Hun liker prosesser der ideer blir til handling, og er opptatt av at vi alle er unike og må finne vår egen vei basert på egne visjoner og mål. Hun evner å tilpasse seg kundenes ståsted og gir råd og veiledning basert på dette. Trude er også en av våre kursholdere i Karrierehuset.

Vi ruster deg for å lande ny jobb eller hjelper deg med det viktige studievalget.
Bestill en time med Trude eller velg mellom  våre karrierepakker

Bestill time med Trude Emaus

Møt noen av Trudes fornøyde kunder

Trude liker prosesser der ideer blir til handling, og er opptatt av at vi alle er unike og må finne vår egen vei basert på egne visjoner og mål. Hun evner å tilpasse seg kundenes ståsted og gir råd og veiledning basert på dette. Her ser du noen av flere fornøyde kunder Trude har hjulpet videre i karrieren.

Kathrine Bjørnevoll
Kathrine Bjørnevoll

Jeg fikk karriererådgivning som del av en sluttpakke og innså fort at jeg trengte hjelp til hele jobbsøkerprosessen, da jeg aldri har vært i en slik situasjon før. Hos Karrierehuset har jeg fått veldig god hjelp av karriererådgiver Trude Emaus. Hun er et fantastisk menneske å treffe på når jeg stod å egentlig ikke trodde helt på meg selv, og hvor selvtilliten min var sterkt svekket. Trude var forståelsesfull og klarte å se i meg det jeg da ikke klarte selv. Jeg fikk god hjelp til å bygge opp en god CV og LinkedIn profil, og Trude var en utrolig god støtte og samtalepartner gjennom både intervjuer og i forhold til ulike jobbtilbud. Hun var tilgjengelig og betryggende å ha i en slik kritisk situasjon, og hjalp meg å finne tilbake til den sanne meg. Jeg har bare godt å si om hele Karrierehuset og Trude! Tusen takk for utrolig god hjelp. Nå sitter jeg igjen med en kjempe jobb som jeg gleder meg veldig til! Og skulle jeg søke ny jobb i fremtiden har jeg alle verktøyene med meg. Takk!

Johan Röjhammar
Johan Röjhammar

Jeg bestilte karrierepakken Basic med karriererådgiver Trude Emaus, da jeg hadde kjørt meg litt fast i forrige jobb, og var klar for nye karriereutfordringer. Underveis i møtene med Trude har jeg blitt mer bevisst på egen atferd, og hva jeg ønsker meg videre i karrieren. Jeg er veldig fornøyd med hjelpen jeg fått av Trude og kan anbefale Karrierehuset og karriererådgiver Trude Emaus til alle som ønsker hjelp med karriereretningen.

Hanne Solgård-Øverlier
Hanne Solgård-Øverlier

I forbindelse med omstilling hos forrige arbeidsgiver mottok jeg støtte til karriererådgivning via Karrierehuset. Her har jeg fått god hjelp av karriererådgiver Trude Emaus til å kartlegge mine kompetanseområder, styrker og egenskaper. Underveis i prosessen har jeg blitt mer bevisst på hvor jeg vil videre i karrieren, og hva jeg kan gjøre for å oppnå mine karrieremål. Jeg er veldig fornøyd med å ha hatt Trude som karrierecoach og sparringspartner, og kan varmt anbefale henne for andre som trenger hjelp med karriereskiftet.

Silje Vigsnæs Bjørseth
Silje Vigsnæs Bjørseth

Jeg bestilte karriererådgivning da jeg ønsket nye utfordringer, men var usikker på veien videre, og hva som ville passe for meg. Hos Karrierehuset har jeg fått god hjelp av karriererådgiver Trude Emaus. Hun har fungert som en veldig god sparringspartner, og har hjulpet meg med å stake ut retningen. Jeg har nå landet ny jobb, og det er kjempespennende og gøy. Jeg vil si tusen takk til Trude for god hjelp og veiledning, og kan varmt anbefale henne for andre som ønsker hjelp med karriereskiftet.

Trudes karriereråd og jobbsøkertips

I Karrierehuset er vi opptatt av å dele vår kunnskap ved å gi deg som jobbsøker tips og råd i forbindelse med jobbsøkerprosessen. Her finner du artiklene som Trude har skrevet.

3 nivåer av resiliens

Resiliens kan analyseres og vurderes ikke bare på individnivå, men også på team- og organisasjonsnivå. De siste årene har temaet resiliens i økende grad fått offentlig fokus. På den ene siden i forhold til barn og unge, og på den andre siden tar temaet stadig større plass også i forhold til voksne og organisasjoner. I denne artikkelen vil vi introdusere deg for 3 nivåer av resiliens.

Hva skal jeg bli når jeg blir stor?

Akkurat nå står mange unge mennesker på terskelen til livet, ferdig med en utdannelse og i ferd med å velge retning og søke på jobber. For mange en litt skummel situasjon. Karriererådgiver Trude Emaus var nylig tilstede under karrieredagen på Høgskolen i Innlandet der studentene fikk en mulighet til å knytte kontakt med aktører fra arbeidsmarkedet samt få innblikk i ulike fagområder. Her kan du lese hennes refleksjoner fra møte med studentene.

Hjelp dine ansatte til å bli mer motstandsdyktig

Hjelp dine ansatte til å bli mer motstandsdyktig og håndtere motgang og krise på en bedre måte! Din motstandskraft; eller indre styrke og robusthet, vil være avgjørende for hvordan du håndterer store endringer i livet. Under pandemien har dette vært et hett tema. En fersk undersøkelse fra Folkehelseinstittutet viser at andelen mennesker som sliter med psykiske lidelser har økt betydelig i tiden med hjemmekontor og nedstengning. Karrierehuset samarbeider med Persolog Norge som nå lanserer persolog®Resiliens. I dette innlegget deler Daglig Leder i Persolog Norge, Trude Emaus sine refleksjoner rundt resiliens i arbeidslivet.

Trude Emaus: Karriererådgiver & Coach

Er DU midt i en jobbsøkerprosess eller mistrives av en eller annen grunn i din nåværende jobb? La oss hjelpe deg videre på din karrierevei. Vi har satt sammen tre ulike karrierepakker som våre kunder oppnår svært gode resultater med. Les mer om våre karrierepakker.

Trude Emaus
Trude EmausKarriererådgiver& Coach

Generelt sett tror jeg ikke vi har bevisste nok tanker om hvem vi er og hvilken personlighet vi har! Derfor starter jeg nesten alltid en karriererådgivningsprosess med en atferdsanalyse, og en gjennomgang av hvem du er, hvilke arbeidsoppgaver er det som inspirere og motiverer deg og hvilke arbeidsoppgaver bruker du mer energi på å gjennomføre.

Trude Emaus Karriererådgiver i Karrierehuset

Bestill time med Trude

Kontakt oss for en uforpliktende samtale

Felter merket med * er påkrevet å fylle ut.

    Jeg kontakter dere som

    PrivatpersonBedrift

    Go to Top