Vi tilbyr et rikt utvalg av kurs innenfor atferd og kommunikasjon, lederskap, teamutvikling og karriereveiledning. Våre kurs blir skreddersydd til din bedrift og dine ansattes arbeidsoppgaver og kan gjennomføres digitalt eller fysisk, og gjerne i kombinasjon med individuell rådgivning.

Våre kurs gjennomføres av erfarne rådgivere, og tar form som workshop eller individuell coaching. Formålet med kursene er å gi effektive verktøy for å håndtere ulike situasjoner i arbeidslivet, og fokuset ligger på å gi deltakeren praktiske råd og veiledning. Kursene kan gjennomføres digitalt eller fysisk. Pris avhenger av antall deltakere. Ta kontakt med oss for mer informasjon og tilbud.

Kurs vi tilbyr

Atferd og kommunikasjon

Kurset er basert på hvordan skape nære og tillitsbaserte relasjoner til kunder og medarbeidere.

Les mer

Møteledelse

Kurset henvender seg til ledere og medarbeidere som vil øke effektiviteten ved hjelp av enkle grep.

Les mer

Presentasjonsteknikk

Et kurs i presentasjonsteknikk gjør deg og dine medarbeidere bedre og tryggere i presentasjoner.

Les mer

Lederutvikling

Et viktig mål i lederutvikling er å gjøre sosiale og relasjonelle ferdigheter bedre ved å skape en god forståelse for egen og andres adferd.

Les mer

Teamutvikling

Kurset tar for seg samhandling og gir et tydeligere bilde av hvordan gruppen jobber sammen samt de ulike rollene teammedlemmene gjerne tar i ulike situasjoner.

Les mer

Jobbsøkerkurs

Kurset gir deltagerne en positiv inngang til jobbsøkerprosessen og ruster deltakerne til å sikre en god og rask overgang til et nytt arbeidsforhold.

Les mer

Praktisk studieteknikk

Kurset gir deg tips og veiledning til gode studieteknikker som ofte kan være redningen for å opprettholde motivasjon og komme seg gjennom et langt studium med stort pensum.

Les mer

Time management

Kurset retter seg mot både ledere og medarbeidere som opplever at mange baller i luften gjør dagene uoversiktlige.

Les mer

Kontakt oss for en uforpliktende samtale

Felter merket med * er påkrevet å fylle ut.

    Jeg kontakter dere som

    PrivatpersonBedrift