Personvernerklæring

Personvernerklæring

For Karrierehuset er ditt personvern viktig og vi behandler personopplysninger i henhold til den til enhver tid gjeldende personvernlovgivning, herunder EUs personvernforordning (GDPR). Denne personvernerklæringen inneholder blant annet informasjon om hvordan Karrierehuset behandler dine personopplysninger og hvilke rettigheter du har.

Denne personvernerklæringen gjelder for personopplysninger som blir behandlet av Karrierehuset i forbindelse med behandling av kunder, utsending av nyhetsbrev, invitasjon til eventer mm.

Behandlingsansvarlig

Karrierehuset AS er behandlingsansvarlig for dine personopplysninger. Kontaktinformasjonen til Karrierehuset er:

Behandling av personopplysninger

Når du registrerer deg som mottaker av nyhetsbrev via vår nettside må du oppgi fornavn, etternavn, telefon og e-post. Disse personopplysningene vil bli brukt til utsendelse av vårt nyhetsbrev.

Når du er kunde hos oss registrerer vi fornavn, etternavn, adresse, telefonnummer, e-postadresse og eventuell annen relevant informasjon i forhold til ditt kundeforhold hos oss.

Behandlingsgrunnlaget er Karrierehusets berettigede interesse i å sende informasjon og markedsføringshenvendelser til kunder for å informere om nyheter og våre produkter.

Dine rettigheter

Du har rett til å kreve innsyn, retting eller sletting av personopplysningene vi lagrer om deg. Du kan lese mer om disse rettighetene www.datatilsynet.no.

Dersom vårt behandlingsgrunnlag er begrunnet i ditt samtykke, kan du når du måtte ønske trekke dette tilbake ved å kontakte Karrierehuset på e-post på post@karrierehuset.no

Deling av personopplysninger

Karrierehuset vil kun dele dine personopplysninger med tredjeparter dersom disse leverer tjenester innen tekniske løsninger. Karrierehuset har inngått databehandleravtale med slike samarbeidspartnere for å sikre at dine personopplysninger ikke kan brukes for andre formål enn dette.

Dine personopplysninger vil ikke bli utlevert til andre dersom vi ikke har et lovlig grunnlag for det. Grunnlaget kan være at du har samtykket til det, at utleveringen er nødvendig for å oppfylle din kundeavtale med oss eller fordi vi etter lov er pålagt til å utlevere informasjon.

Sletting av personopplysninger

Personopplysninger vil kun bli lagret så lenge det er nødvendig for å oppfylle formålet med behandlingen.

Du kan til enhver tid trekke tilbake et samtykke. Vi vil da slette dine personopplysninger umiddelbart. Hvis behandlingsgrunnlaget er vår berettigede interesse, vil personopplysningene bli slettet når slik berettiget interesse ikke lenger foreligger.

Mottakere av våre nyhetsbrev kan til enhver tid gi beskjed om at ytterligere utsendelser ikke ønskes mottatt. Det er et avmeldingsskjema nederst i nyhetsbrevet som reserverer deg mot fremtidige utsendelser. Ved avmelding vil alle dine personopplysninger bli slettet fra vårt system.

Kontakt oss for en uforpliktende samtale

Felter merket med * er påkrevet å fylle ut.

Jeg kontakter dere som

PrivatpersonBedrift