I Karrierehuset har vi mange dyktige karriererådgivere med ekspertise på arbeidsmarkedet, spisskompetanse på kompetansekartlegging, rådgivning, jobbsøkerverktøy og intervjutrening. En av de er Mette Løyning. Her kan du lese mer om hennes bakgrunn og erfaringer fra mange år innen karriererådgivning og coaching.

Karriererådgiver Mette Løyning har fokus på det unike ved den enkelte

Mette har 6 års erfaring som karriererådgiver og over 16 års erfaring fra å jobbe som både HR-leder og rekrutterer. Hun har også bidratt til å gi kandidater gode verktøy, økt motivasjon og selvtillit på vei inn i ny jobb. Mette er opptatt av å skape tillit og eierskap, ha fokus på det unike ved den enkelte, lytte og bidra til å skape motivasjon og tro på egne muligheter. I tidligere roller som HR-leder og rekrutterer har hun også hatt ansvar for omstilling, lederrådgivning, opplæring, og etablering av rutiner og retningslinjer. Mette har gjennom mange år i ulike organisasjoner i endring opparbeidet seg god erfaring med å ha ansvar for endringsprosesser på både individ- og organisasjonsnivå. Mette har også høyskoleutdanning i karriereveiledning samt kompetanse i blant annet coaching, Motiverende Intervju og Supported Employment. I tillegg har Mette en Cand.mag-grad bestående av fagretningene kommunikasjon, ledelse, organisasjonspsykologi og sosiologi.

Bestill time med Mette

Vi ruster deg for å lande ny jobb eller hjelper deg med det viktige studievalget.
Bestill en time med Mette eller velg mellom våre karrierepakker.

Bestill time med Mette Løyning

Møt noen av Mettes fornøyde kunder

Mette har flere års erfaring som karriererådgiver og over 16 års erfaring fra å jobbe som både HR-leder og rekrutterer. Hun har også bidratt til å gi kandidater gode verktøy, økt motivasjon og selvtillit på vei inn i ny jobb. Her ser du noen av flere fornøyde kunder Mette har hjulpet videre i karrieren.

Erzsebet Fæster
Erzsebet Fæster

I forbindelse med omstilling hos forrige arbeidsgiver mottok jeg karriererådgivning som en del av sluttavtalen for å sikre en rask vei ut i ny jobb. Jeg har vært mange år hos samme arbeidsgiver og ikke søkt jobb på lenge og var derfor usikker på min markedsverdi. Det var spesielt viktig for meg å få en bekreftelse på at min kompetanse på viktige områder fortsatt var attraktiv på arbeidsmarkedet. Karriererådgiver Mette Løyning har hjulpet med å få fornyet selvtillit og det å kunne stole på meg selv, og få frem mine styrker i både CV, søknad og intervjuer. I dag har jeg landet ny jobb og kan trygt anbefale Karrierehuset og rådgiver Mette til alle som har behov for hjelp med jobbsøkerprosessen.

Kasper Vejen
Kasper Vejen

Jeg tok kontakt med Karrierehuset og karriererådgiver Mette Løyning da karriererådgivning var inkludert som del av sluttavtalen hos forrige arbeidsgiver. Ettersom jeg har vært i samme stilling over lenger tid, har jeg ikke søkt jobb på mange år. Mettes kompetanse innen jobbsøkerprosessen samt hennes rolle som sparringspartner har derfor vært helt avgjørende for meg, for å få opp øyne i forhold til hvor min erfaring kan komme til nytte. Dette har vært spesielt viktig da også jobbmulighetene er veldig begrenset i mitt nærområde. Vi har jobbet mye med CV, søknad og Linkedin-profilen underveis i prosessen. Jeg er veldig fornøyd med innsatsen fra Mette og kan varmt anbefale henne for andre som ønsker hjelp med karriereskiftet.

Oda Borgerud
Oda Kristine Borgerud

Jeg har fått god hjelp av karriererådgiver Mette Løyning, da jeg fikk karriererådgivning som en del av sluttavtalen hos forrige arbeidsgiver. Mette har vært en god sparringspartner og hjulpet meg med å finne ut i hvilke bransjer og roller min kompetanse kan brukes. Underveis har vi blant annet jobbet med min Linkedin profil og CV, og jeg har stor glede av profilanalyseverktøyet Persolog. Jeg har nå fått meg ny jobb, og setter stor pris på all hjelp jeg har fått fra Mette, og kan varmt anbefale henne for andre som ønsker hjelp på veien til ny jobb.

Fatima Dominguez
Fatima Dominguez

Karriererådgiver Mette Løyning har hjulpet meg med å finne drivkraft og motivasjon for å gå inn i jobbsøkerprosessen. Sammen har vi jobbet med å synliggjøre min kompetanse, styrker og hvilke ressurser jeg vil ta med inn hos en ny arbeidsgiver, samt hvordan LinkedIn kan brukes for nettverksbygging, faglig oppdatering og tips og research for å finne nye jobbmuligheter. Karriererådgivningen har vært veldig nyttig for meg, og det har vært fint å ha en sparringspartner underveis. Jeg er blitt mer bevisst på hvordan min erfaring og kompetanse kan brukes i forbindelse med karriereskiftet, og jeg er veldig takknemlig for å ha fått profesjonell veiledning

Leonid Andreev
Leonid Andreev

Jeg kontaktet Karrierehuset via min fagforening Samfunnsøkonomene da jeg hadde behov for å bli tryggere under jobbintervjuet. Karriererådgiver Mette Løyning har hjulpet meg med nyttige innspill og råd til hvordan jeg presenterer meg selv og formidler mine styrker. Jeg satte veldig stor pris på hjelpen jeg fikk av Mette og opplever nå at jeg oftere stiller bedre forberedt til intervjuer.

Pia Guzman
Pia Guzman

Jeg mottok karriererådgivning som del av sluttavtalen og fikk hjelp av karriererådgiver Mette Løyning til å lande ny jobb. Karriererådgivningen har vært viktig for meg i jobbsøkerprosessen spesielt da jeg hadde vært veldig lenge i samme stilling, og ikke har vært aktiv jobbsøker på mange år. Mette har hjulpet meg med å analysere og kartlegge mine kompetanseområder, samt sette ord på all den erfaringen jeg har opparbeidet meg. Underveis har vi også jobbet mye med i hvilke roller og bransjer som mine kompetanseområder kan passe inn. Mette har vært til stor hjelp, og vært en viktig sparringspartner for meg. Jeg anbefaler gjerne henne for andre som ønsker hjelp til jobbskiftet

Kristin Aarre
Kristin Aarre

Jobben jeg hadde skulle flyttes til en annen kant av landet og jeg måtte på jobbjakt. Hadde svært liten erfaring i å søke jobb. Dette var litt skremmende for en over 50, tanker som «hva kan jeg egentlig, og hva kan en som meg brukes til?» kom veldig fort. Karriererådgiver Mette Løyning fikk jeg anbefalt fra en venninne som hadde vært i samme situasjon som jeg stod i. Valget av Mette angrer jeg ikke på. Hun hjalp meg med alt fra CV, søknadstekst, intervjutrening og ble en uvurderlig sparringspartner. Hun fikk meg til å reflektere over hva som var viktig for meg, hva som var mine styrker og svakheter og bli bevisst disse på en helt annen måte enn jeg hadde vært tidligere. Mette er en veldig behagelig person å være rundt, hun er utrolig dyktig i jobben sin. Jeg ble veldig godt og tett fulgt opp hele veien. Før det var gått tre måneder fikk jeg jobben jeg har i dag. Det var Mette som fant utlysningen til denne jobben, som har vist seg å være midt i blinken for meg. Jeg turte å ta steget over i en annen bransje mye takket være Mette, og denne jobben viste seg å være midt i blinken for meg. Kan varmt anbefale Karrierehuset og ikke minst Mette.

previous arrow
next arrow

Mettes karriereråd og jobbsøkertips

I Karrierehuset er vi opptatt av å dele vår kunnskap ved å gi deg som jobbsøker tips og råd i forbindelse med jobbsøkerprosessen. Her finner du artiklene som Mette har skrevet.

Arbeidsmarkedet 2024

Hva skal jeg satse på? Hvor er det mest behov? Hva er det arbeidsgiverne ser [...]

Hvordan reagerer DU på å miste jobben?

Svært mange opplever å miste jobben i løpet av karrieren, men hvordan vi reagerer på [...]

Mette Løyning: Karriererådgiver & Coach

Er DU midt i en jobbsøkerprosess eller mistrives av en eller annen grunn i din nåværende jobb? La oss hjelpe deg videre på din karrierevei. Vi har satt sammen tre ulike karrierepakker som våre kunder oppnår svært gode resultater med. Les mer om våre karrierepakker.

Mette Løyning

Karriererådgiver& Coach

Det kan ofte være utfordrende å tenke ut av boksen og sette ord på den overførbare kompetansen selv. Da er det nyttig å få hjelp av en sparringspartner som stiller spørsmål, ser muligheter og hjelper til med å sette ord på verdien av din kompetanse.

Mette Løyning Karriererådgiver i Karrierehuset

Bestill time med Mette

Kontakt oss for en uforpliktende samtale

Felter merket med * er påkrevet å fylle ut.

    Jeg kontakter dere som

    PrivatpersonBedrift