I Karrierehuset har vi mange dyktige karriererådgivere med ekspertise på arbeidsmarkedet, spisskompetanse på kompetansekartlegging, rådgivning, jobbsøkerverktøy og intervjutrening. En av de er Helen Gaunt Sande. Her kan du lese mer om hennes bakgrunn og erfaringer fra mange år innen karriererådgivning og coaching.

Helen Gaunt Sande

Karriererådgiver Helen Gaunt Sande vil få frem viktigheten av våre valg

Helen har mange års erfaring som karriererådgiver og coach. Hun kan vise til svært gode resultater fra sitt arbeid med å løfte og fremme ledertalenter i ulike selskaper, i tillegg til det å hjelpe mennesker som har falt utenfor arbeidslivet tilbake ut i arbeid. I forhold til utdanning så har Helen i tillegg til en Cand.Mag grad tatt videreutdannelse som NLP Master Coach, Helse Coach og Business Coach. Som karriererådgiver baserer hun veiledningen på MI-teknikker og Kjernekvadranten. Helen er sertifisert i analyseverktøyet Persolog. Helen har erfaring som gründer samt fra en rekke roller bl.a. Citigate Dewe Rogerson i London, Statsministerens kontor, Innovasjon Norge, Flying Pigs Consulting og Futurestep. Helen har både en mental og praktisk tilnærming og brenner for å få frem viktigheten av våre valg; suksess er nemlig summen av alle de små valgene vi tar hver eneste dag. Helen tilbyr coaching/veiledning både på engelsk som norsk da hun er britisk og tospråklig.

Bestill time med Helen

Vi ruster deg for å lande ny jobb eller hjelper deg med det viktige studievalget.
Bestill en time med Helen eller velg mellom våre karrierepakker.

Bestill time med Helen Gaunt Sande

Møt noen av Helens fornøyde kunder

Mette har flere års erfaring som karriererådgiver og over 16 års erfaring fra å jobbe som både HR-leder og rekrutterer. Hun har også bidratt til å gi kandidater gode verktøy, økt motivasjon og selvtillit på vei inn i ny jobb. Her ser du noen av flere fornøyde kunder Helen har hjulpet videre i karrieren.

Anja Kristiansen
Anja Kristiansen

Karriererådgiver Helen Gaunt Sande har hjulpet meg med å sette ting i perspektiv samt å belyse nye muligheter på arbeidsmarkedet. Vi har jobbet med hele jobbsøkerprosessen, og hun har vært en veldig viktig sparringspartner for meg underveis. Etter karriereveiledningen har jeg fått meg ny jobb i en ny bransje og er veldig fornøyd med det. Jeg anbefaler karriererådgiver Helen og Karrierehuset på det varmeste for alle som ønsker hjelp til karriere eller jobbskifte

Anthony Kalinde
Anthony Kalinde

Etter en svært vanskelig periode med utbrenthet, var jeg i desperat behov for å finne ny retning i min karriere. Jeg trengte hjelp til å forstå mine egne motivasjoner, forbedre CV-en min, og bygge opp selvtilliten min igjen. Gjennom arbeidet med Karrierecoach Helen Gaunt Sande har jeg ikke bare forbedret min profesjonelle profil, men også fått en dypere forståelse for hva jeg virkelig ønsker og trenger i min karriere. Jeg føler meg nå godt forberedt for jobbsøkeprosessen, og nærmer meg potensielle arbeidsgivere med ekte selvtillit. Å jobbe med Helen var en utrolig positiv opplevelse. Hun er en dyktig veileder som kombinerer profesjonell ekspertise med ekte menneskelig forståelse. Helen har en unik evne til å se mennesker og deres behov, og hun har hjulpet meg med å se mine egne styrker og muligheter. Jeg ønsker å uttrykke min dype takknemlighet for Helen ved Karrierehuset, som har vært en uvurderlig støtte i min profesjonelle utvikling. Jeg anbefaler Helen og Karrierehuset på det sterkeste for alle som søker karriereveiledning eller trenger hjelp med å navigere i arbeidsmarkedet.

Henrik Thoresen
Henrik Thoresen

Jeg bestilte karriererådgivning da jeg ønsket meg nye utfordringer i karrieren. Karriererådgiver Helen Gaunt Sande har hjulpet meg med å spisse CV og Linkedin profilen samt å synliggjøre min kompetanse, styrker, og hva jeg bør vektlegge overfor ny arbeidsgiver. Helen har en lidenskap for faget sitt, og har engasjert seg personlig i oppgaven med å få meg ut i ny jobb. Hun har et større engasjement, enn hva jeg hadde forventet meg på forhånd. Jeg har nå landet ny jobb, og er veldig fornøyd med Helen som karriererådgiver

Diane Ninauve
Diane Ninauve

Jeg bestilte studieveiledning da jeg trengte hjelp med å finne ut av hva jeg skulle studere og hva slags fremtidig jobb jeg ønsket å ha Jeg fikk mye større forståelse på hva arbeidslivet går ut på, og hva slags type jobb som passer meg best, og ikke mist hvordan man kan finne seg jobb gjennom LinkedIn. Nå studerer jeg sivilingeniør i Havteknologi på Uib. Jeg følte jeg fikk et veldig godt samarbeid med karriererådgiver Helen Gaunt Sande. Hun fikk meg til å gjøre research for hva jeg kunne tenke meg å studere og finne fram mine interesser. Helen ga meg anbefalinger og innblikk på hva som var relevant eller ikke, og om det var mye konkurranse i de forskjellige yrkene. Jeg kan varmt anbefale Karrierehuset og Karriererådgiver Helen for andre som ønsker hjelp med studievalget.

Beathe Widding
Beathe Widding

Jeg bestilte karriererådgivning da jeg ønsket meg nye arbeidsoppgaver og større utfordringer. Karriererådgiver Helen Gaunt Sande har hjulpet med med å få struktur på jobbsøkerprosessen som igjen har ført til en rask vei ut i ny jobb. Hun har fungert som en fin sparringspartner og hjulpet meg med å lande drømmejobben. Jeg er strålende fornøyd med hjelpen fra Helen. Det er godt å vite at det finnes sånne livbøyere. Jeg anbefaler gjerne karriererådgiver Helen og Karrierehuset for andre som ønsker hjelp til jobbskiftet.

Jan Olav Løyning
Jan Olav Løyning

Karriererådgiver Helen Gaunt Sande har hjulpet meg å stake ut videre karrierevei da jeg etter mange år som toppidrettsutøver har vært mindre aktiv i næringslivet . Vi har jobbet mye med hvor min kompetanse og bakgrunn kan passe inn, og jeg har underveis i prosessen blitt utfordret på hva jeg vil, noe som er viktig for å komme litt ut av komfortsonen. I dag har jeg landet ny jobb er og veldig fornøyd med Karrierehuset og rådgiver Helen.

Linda Rose
Linda Rose

eg har hatt gleden av å ha Helen som min karrierecoach i 3 måneder gjennom Karrierehuset, og det har vært en oppdagelsesreise av meg selv og mine styrker, og hvor veien kan gå videre. Helen har vært en viktig sparringspartner for meg i tankespennet rundt hvor neste karrieresteg går, og hun har hjulpet meg med å sortere tanker og frustrasjon. Hun har utfordret meg til å se muligheter samt satt fokus på hva jeg vil være for hvem. Jeg anbefaler Helen på det sterkeste – alle som får mulighet til å jobbe med Helen som coach er heldige. At hun i tillegg kommer med et vidt nettverk og erfaring fra flere bransjer er selvsagt bonus, men Helen i seg selv og hennes kompetanse på karriereutvikling og mentaltrening er «priceless

Jan Andre Sjølie
Jan Andre Sjølie

Jeg fikk karriereveiledning som en del av sluttavtalen og har fått veldig god hjelp av karriererådgiver Helen Gaunt Sande med jobbsøkerprosessen. Hos henne fikk jeg hjelp i alle leddene for å komme meg ut i jobb igjen. Jeg har arbeidet mye med ansettelser og utvelgelse av kandidater selv i tidligere jobber. Men Helen ga meg mye ny innsikt i hva som er viktig i dagens jobb landskap. Helen har vært en god sparringspartner og jeg er veldig takknemlig for den hjelpen jeg har fått av henne. Jeg anbefaler Helen og Karrierehuset på det sterkeste for alle som ønsker hjelp med å bli tryggere i jobbsøket.

Frida Ullerud
Frida Ullerud

Jeg bestilte studieveiledning fordi det er utfordrende å vite hva man skal studere. Det er mange muligheter, og vanskelig å vite hva som er lurt å velge for fremtiden. Karriererådgiver Helen har hjulpet meg med å strukturere studievalget samt gjort meg mer bevisst på hvilken retning jeg bør velge. Jeg er svært fornøyd med samarbeidet med Helen og kan trygt anbefale studieveiledning hos Karrierehuset og rådgiver Helen Gaunt Sande.

Victoria Samsonova Jensen
Victoria Samsonova Jensen

Jeg hørte om Karrierehuset via min fagforening Samfunnsøkonomene og ville prøve en pakke fra dem. Sammen med Helen Sande har vi avklart behovet mitt for hvordan jeg skal “selge meg” i et intervju. Jeg var veldig fornøyd med samarbeidet vårt. Helen er en veldig hyggelig og meget profesjonell person. Hun var utrolig veldig flink til å gå rett på sak, oppmuntre og se hele problemet. Etter bare 4 timers med avklaring og intervjutrening var resultatet et vellykket jobbintervju som jeg ikke klarte å få før. Helen Sande anbefales for alle som trenger profesjonell hjelp med jobbsøking!

Paul Harrison
Paul Harrison

Helen was my main cheerleader throughout the job search, enthusiastically providing encouragement and building up my confidence throughout. She acted as a trusted advisor and was able to connect me with a strong network of people who gave up their time to help guide me towards a job that was a perfect match with my area of expertise. I would highly recommend Helen and Karrierehuset to anyone looking for additional support and expert advice relating to their next career move.

Monas Skaaraas
Mona Skaaraas

Jeg trengte hjelp til å sortere tanker og ønsker om veien videre, samt hjelp til å utarbeide cv og søknadsskriving. Samtalene med karriererådgiver Helen Gaunt Sande hjelpte meg til å se mine styrker og å fokusere på disse i jobbsøkingen. Jeg ble modigere og søkte på jobber jeg kanskje ikke ville turt å søke på tidligere. Jeg ble også mer klar over hva jeg vil og hva jeg ikke vil jobbe med fremover. Helen er positiv, engasjert og ikke redd for å tenke utenfor boksen. Hun har et genuint ønske om å lokke frem det beste i deg og løfte deg oppover. Det er så viktig å ha noen som heier på deg i en slik situasjon!

João Roberto Massoco Jr
João Roberto Massoco Jr

As I moved to Norway around 2 years ago and I was working almost my entire career for a global company headquartered in the US and Belgium, I was looking for a new job opportunity in a well-established company based either in Norway or in the Nordic countries and contacted Karrierehuset and careercoach Helen Gaunt Sande. To my good surprise, in less than 2 months I was able not only to get invites for lots of interviews, but I was able to get at least 3 firm / concrete good offers. Helen’s support was crucial in many aspects helping me to better understand myself, such as my weaknesses and strength and supporting me to understand Norwegian job market and to crafting tailored CVs and cover letters for applications. On top of that, Helen provided me with great support to define what should be the best company according to my skills and personal/professional life. She was also a great sparring and essential with some “bring me up” calls.

previous arrow
next arrow

Helens karriereråd og jobbsøkertips

I Karrierehuset er vi opptatt av å dele vår kunnskap ved å gi deg som jobbsøker tips og råd i forbindelse med jobbsøkerprosessen. Her finner du artiklene som Helen har skrevet.

Karriereåret 2024 – tid til refleksjon

Nå som vi nærmer oss juleferien og slutten på året anbefaler vi alle å sette [...]

Ditt mindset – en viktig suksessfaktor

Det er ikke uvanlig å kjenne på motgang når en plutselig mister jobben, men skal [...]

Følelsen av arbeidsglede gir ekte lykkefølelser

Skillet mellom jobb og fritid glir mer og mer over i hverandre. Det å kjenne [...]

Helen Gaunt Sande: Karriererådgiver & Coach

Er DU midt i en jobbsøkerprosess eller mistrives av en eller annen grunn i din nåværende jobb? La oss hjelpe deg videre på din karrierevei. Vi har satt sammen tre ulike karrierepakker som våre kunder oppnår svært gode resultater med. Les mer om våre karrierepakker.

Helen Gaunt Sande

Helen Gaunt Sande

Karriererådgiver & Coach

“Endring kan være vondt, men til tider er det uungåelig. Vi bør minne oss selv på at gullklokkens tid er over for lengst, og det er vanlig med både et jobb- og karriereskifte. Du bør spørre deg selv; er jeg like engasjert og sulten som tidligere, og er jeg flink til å holde meg oppdatert på trender og teknologi i rollen min? Det er bedre å heller være ærlig med seg selv nå enn å vente for lenge.”

Helen Gaunt Sande Karriererådgiver i Karrierehuset

Bestill time med Helen

Kontakt oss for en uforpliktende samtale

Felter merket med * er påkrevet å fylle ut.

    Jeg kontakter dere som

    PrivatpersonBedrift