I Karrierehuset har vi mange dyktige karriererådgivere med ekspertise på arbeidsmarkedet, spisskompetanse på kompetansekartlegging, rådgivning, jobbsøkerverktøy og intervjutrening. En av de er Heidi Hansen. Her kan du lese mer om hennes bakgrunn og erfaringer fra mange år innen karriererådgivning og coaching.

Heidi Hansen

Karriererådgiver Heidi Hansen har bred erfaring innen karriereveiledning

Heidi er utdannet med Bachelor i sosialt arbeid og har videreutdanning med Master i karriereveiledning, fra Høgskolen i Innlandet. Hun har gjennom sin yrkeskarriere lang og bred erfaring med rådgivning knyttet til mestring av overganger og endringsprosesser, individbasert og gruppebasert. Heidis faglige tyngde ligger innenfor kommunikasjon, bevisstgjøring rundt egen situasjon og har fokus på verktøy som kan bidra til å styrke individets/gruppens egenkraft til en aktiv handlende innstilling til egen framtid. Videre har hun bred kompetanse innen utdanningssektoren med bakgrunn i sin stilling som karriereveileder i ett av landets største universitet. Gjennom sin erfaring som karriereveileder har hun tilegnet seg solid kunnskap innenfor studiemestring, overganger og valg av utdanning. Heidi er sertifisert i analyseverktøyet Persolog og har kompetanse i ulike veiledningsmetoder som for eksempel LØFT og Marte Meo veiledning.

Bestill time med Heidi

Vi ruster deg for å lande ny jobb eller hjelper deg med det viktige studievalget.
Bestill en time med Mette eller velg mellom våre karrierepakker.

Bestill time med Heidi Hansen

Møt noen av Heidis fornøyde kunder

Mette har flere års erfaring som karriererådgiver og over 16 års erfaring fra å jobbe som både HR-leder og rekrutterer. Hun har også bidratt til å gi kandidater gode verktøy, økt motivasjon og selvtillit på vei inn i ny jobb. Her ser du noen av flere fornøyde kunder Heidi har hjulpet videre i karrieren.

Siri Rosmer
Siri Rosmer

Som en del av en sluttpakke fra min arbeidsgiver fikk jeg karriereveiledning fra Karrierehuset. Karriererådgiver Heidi Hansen har hjulpet meg å bli mer bevisst på min egen kompetanse og alle mulighetene jeg har til å søke stillinger mye bredere enn jeg hadde tenkt selv. Jeg har fått mange gode verktøy i «jobbsøkerkassen» fra Heidi og Karrierehuset som jeg er veldig takknemlig for. Det har vært en luksus å ha en objektiv sparringspartner i denne prosessen, som samtidig har heiet og vært oppriktig engasjert i min prosess Jeg vil virkelig anbefale Heidi til alle som ønsker seg nye utfordringer i arbeidslivet. Det har vært meget verdifullt for meg som nå har fått en ny jobb og ny vei i karrieren min som jeg gleder meg til å ta fatt på.

Hedda Friis
Hedda Friis

Jeg bestilte karriereveiledning da jeg trengte hjelp til hva jeg skulle studere. I tillegg ønsket jeg hjelp til å avklare mine personlige fokusområder på skole og i jobb, for å utvikle meg mest mulig og i riktig retning. Med god hjelp av karriererådgiver Heidi Hansen landet jeg på et studie som jeg skal begynne på til høsten, og som jeg gleder meg veldig til. Det var egentlig ikke det studiet jeg hadde sett mest for meg, men jeg skjønte gjennom prosessen at det forhåpentligvis er det som vil passe meg best og vil gi meg flest muligheter. Det var fint å jobbe med Heidi. Hun gikk gjennom min profilanalyse nøye, og ble kjent med meg på kort tid. På den måten kom hun med gode råd og veiledning som var skreddersydd for meg. Jeg kan anbefale Karrierehuset og Heidi Hansen på det varmeste.

Luis Valle´s
Luis Valle`s

I have only words of thanks for Karrierehuset, both Barbro Mosseng and Heidi Hansen. I wanted advice on how to work in Norway. Not only did I get that, but from the very beginning they recommended me which package to hire and Heidi helped me decisively in detecting my strengths and weaknesses. Through this analysis and thanks to a reflection exercise, I was able to better identify my abilities and needs, so that I grew both personally and professionally. I am Spanish and I would recommend Karrierehuset and especially Heidi Hansen to anyone who wants to know themselves better. In Karrierehuset I have found sincerity, honesty and guidance.

Emma Brenne
Emma Brenne

Jeg bestilte studieveiledning da jeg trengte hjelp med å finne ut av hva som kunne passet for meg å studere, samt hvilke muligheter jeg har for videre studier basert på allerede gjennomført bachelor i psykologi. Hos Karrierehuset har jeg fått god hjelp av karriererådgiver Heidi Hansen. Vi gikk nærmere inn på de spesifikke mulighetene jeg har for videre studier, samt hva slags jobber de ulike studiene fører til. Jeg har fått en bedre forståelse for selve søkeprosessen, og oppdaget at jeg hadde mange flere muligheter enn det jeg trodde. Underveis i prosessen har jeg også lært meg mye om meg selv og mine evner og egenskaper. Jeg opplevde Heidi som veldig hyggelig og behagelig å snakke med, og hun kunne svare på, og hjelpe meg med alt jeg trengte. I etterkant har jeg også stilt noen spørsmål via e-post, og Heidi er rask til å svare, og veldig hjelpsom og hyggelig. Jeg kan anbefale Heidi og Karrierehuset på det varmeste for andre som ønsker hjelp med studie og- eller karrierevalg.

Bettina Berg
Bettina Berg

Jeg tok kontakt med Karrierehuset høsten 2021 da jeg startet i høyere utdanning og ønsket å forbedre mine ferdigheter innenfor studieteknikk. Jeg meldte meg på kurs i studieteknikk med studierådgiver Heidi Hansen. Underveis i kurset har jeg opparbeidet meg kunnskap om hvordan man enklere kan sortere ut essensen innenfor de ulike emnene, samt hvordan sette opp gode planer knyttet til tidsbruk. Jeg har også fått god hjelp med ulike type hjelpemidler for å gjøre studiehverdagen lettere samt tips til å opprettholde motivasjonen. Jeg er veldig fornøyd med innholdet i kurset og kan anbefale kurset for alle som ønsker en enklere studiehverdag

previous arrow
next arrow

Heidis karriereråd og jobbsøkertips

I Karrierehuset er vi opptatt av å dele vår kunnskap ved å gi deg som jobbsøker tips og råd i forbindelse med jobbsøkerprosessen. Her finner du artiklene som Heidi har skrevet.

Sett studievalget på agendaen i påsken

Vi nærmer oss søknadsfristen for å velge studier via samordna opptak 15. april. For mange [...]

Dine soft skills kan være nøkkelen til suksess

Nøkkelen til suksess i dagens og i fremtidens arbeidsmarked vil jeg påstå er myke ferdigheter, [...]

Jobbsøkerens møte med AI

Mange er bekymret for hvordan arbeidshverdagen påvirkes av AI, og hvordan fremtidens arbeidsmarked vil se [...]

Heidis 5 tips til det viktige studievalget

Vi nærmer oss søknadsfristen for å velge studier via samordna opptak 15. april. For mange [...]

Heidi Hansen: Karriererådgiver & Coach

Er DU midt i en jobbsøkerprosess eller mistrives av en eller annen grunn i din nåværende jobb? La oss hjelpe deg videre på din karrierevei. Vi har satt sammen tre ulike karrierepakker som våre kunder oppnår svært gode resultater med. Les mer om våre karrierepakker.

Heidi Hansen

Mette Løyning

Karriererådgiver & Coach

Det at kandidaten føler seg styrket og sikrere på seg selv er en suksess i seg selv, fordi gjennom rådgivningen har kandidater fått verktøy til å beskrive kompetansen og styrkene sine, og at de har reflektert rundt det.

Heidi Hansen Karriererådgiver i Karrierehuset

Bestill time med Heidi

Kontakt oss for en uforpliktende samtale

Felter merket med * er påkrevet å fylle ut.

    Jeg kontakter dere som

    PrivatpersonBedrift