Et kurs i presentasjonsteknikk gjør deg og dine medarbeidere både bedre og tryggere i presentasjoner. I kurset tar vi utgangspunkt i reelle situasjoner og presentasjoner dine medarbeiderne holder i sin arbeidshverdag. For mer informasjon om kurset, ta kontakt med oss på post@karrierehuset.no eller telefon 23003350

Innhold i kurset

Kurset kan inneholde praktisk trening, workshop, forelesning, videoopptak og evaluering og går normalt over 8 timer. Vi skreddersyr gjerne kurs etter bedriftenes ønsker og behov.

Kurset tar for seg følgende områder:

 • Retningslinjer for bedre kommunikasjon
 • Kommunikasjonsteknikk og -forståelse
 • Personlig opptreden og stemmebehandling
 • Kroppsspråk, gester og holdninger
 • Kontakt med gruppen
 • Autoritet
 • Målstyring/målgruppeanalyse: Hva vil jeg med innlegget mitt?
 • Manusteknikk
 • Tekniske hjelpemidler
 • Argumentasjonsteknikk
 • Hvordan takle innvendinger?

Workshop eller individuell coaching

Våre kurs gjennomføres av erfarne rådgivere, og tar form som workshop eller individuell coaching. Formålet med kursene er å gi effektive verktøy for å håndtere ulike situasjoner i arbeidslivet, og fokuset ligger på å gi deltakeren praktiske råd og veiledning. Kurset kan gjennomføres digitalt eller fysisk, og pris avhenger av antall deltakere. Ta kontakt med oss for mer informasjon og tilbud.

Vi tilbyr gratis karrieresamtale

Vi tilbyr en gratis, effektiv karrieresamtale med en av våre sertifiserte karriererådgivere. Du får konkrete råd, og anbefalinger på hvilke tjenester som vil passe for deg og din situasjon.
Bestill gratis karrieresamtale
Heidi Hansen

Om kursholderen

Heidi er utdannet med Bachelor i sosialt arbeid og har videreutdanning med Master i karriereveiledning, fra Høgskolen i Innlandet. Hun har gjennom sin yrkeskarriere lang og bred erfaring med rådgivning knyttet til mestring av overganger og endringsprosesser, individbasert og gruppebasert. Heidis faglige tyngde ligger innenfor kommunikasjon, bevisstgjøring rundt egen situasjon og har fokus på verktøy som kan bidra til å styrke individets/gruppens egenkraft. Videre har hun bred kompetanse innen utdanningssektoren med bakgrunn i sin stilling som karriereveileder i ett av landets største universitet. Gjennom sin erfaring som karriererådgiver har hun tilegnet seg solid kunnskap innenfor studiemestring, overganger og valg av utdanning. Heidi har bred erfaring med presentasjonsteknikk fra både privat og offentlig sektor og får svært gode tilbakemeldinger fra sine kunder. Heidi er sertifisert i analyseverktøyet Persolog og har kompetanse i ulike veiledningsmetoder som for eksempel LØFT og Marte Meo veiledning.

Kontakt oss for en uforpliktende samtale

Felter merket med * er påkrevet å fylle ut.

  Jeg kontakter dere som

  PrivatpersonBedrift