I Karrierehuset har vi mange dyktige karriererådgivere med ekspertise på arbeidsmarkedet, spisskompetanse på kompetansekartlegging, rådgivning, jobbsøkerverktøy og intervjutrening. En av de er Marius Eide. Her kan du lese mer om hans bakgrunn og erfaringer fra mange år innen coaching.

Karriererådgiver Marius Eide kan vise til svært gode resultater

Marius har lang erfaring innenfor kursvirksomhet, opplæring, utvikling av mennesker, og kan vise til svært gode resultater i jobben som karriererådgiver. Han har 4 års erfaring som leder med verdifull erfaring innen rekruttering samt over 20 års erfaring innen salg og markedsføring med høy spisskompetanse innen relasjonsbygging, kundeoppfølging og kommunikasjon. Marius møter deg med både optimisme og positiv energi, og evner å forstå og omsette din kompetanse til fordel for både deg og en fremtidig arbeidsgiver. Han har god erfaring med bevisstgjøring og kartlegging av kjernekompetanse, og brenner for utvikling og trening av ferdigheter. Marius er sertifisert i analyseverktøyet Persolog og har kompetanse i ulike veiledningsmetoder som for eksempel GROW og Motiverende samtale.Marius coacher deg gjerne innen intervjutrening, presentasjon og samhandling med fokus på selvledelse.

Bestill en gratis karrieresamtale med Marius

Vi tilbyr en gratis, effektiv karrieresamtale med en av våre sertifiserte karriererådgivere.
Du får konkrete råd, og anbefalinger på hvilke tjenester som vil passe for deg og din situasjon. Se også våre karrierepakker.

Bestillgratis karrieresamtale

Møt noen av Marius fornøyde kunder

Mette har flere års erfaring som karriererådgiver og over 16 års erfaring fra å jobbe som både HR-leder og rekrutterer. Hun har også bidratt til å gi kandidater gode verktøy, økt motivasjon og selvtillit på vei inn i ny jobb. Her ser du noen av flere fornøyde kunder Marius har hjulpet videre i karrieren.

Tone Leknes
Tone Leknes

Jeg fikk karriereveiledning som en del av sluttpakken og har fått veldig god hjelp av karriererådgiver Marius Eide med jobbsøkerprosessen. Jeg trengte hjelp med veien videre, karrierevalg, kompetansekartlegging, søknader og rydde opp i CV-en min. Marius var en god sparringspartner og motivator, som pushet meg i riktig retning. Han gav meg de rette verktøyene å tipset meg hvordan man brukte de. Nå er jeg mye tryggere og mye bedre rustet. Tommelen opp for Marius og Karrierehuset. Jeg fikk masse verdifull hjelp og jeg anbefaler de på det sterkeste for alle som ønsker hjelp med å bli tryggere i jobbsøkerprosessen.

Anne Kim Krakeli
Anne Kim Krakeli

Jeg bestilte karriererådgivning siden jeg har vært på endel intervjuer de siste årene som ikke har endt opp med jobb. Jeg har fått god hjelp av karriererådgiver Marius Eide. Vi har jobbet spesifikt med forberedelse, søknad og intervju til en stilling som litt tilfeldig ble utlyst på samme tidspunkt. Fikk tips til nytt oppsett av CV, egenpresentasjon og søknadstekst, med god veiledning til innhold og innspill og endringer underveis. For min del synes jeg at alt vi jobbet med før selve intervjutreningen var nyttig, nødvendig og relevant siden det er viktig at både CV, og søknadstekst er god for å komme på intervju. I tillegg har jeg heller ikke hatt noe egenpresentasjon til tidligere intervjuer og fint å få tips til hvordan man skriver søknad og forbereder egenpresentasjon tilpasset stillingen man søker på. Selv om det ble jobbet spesifikt i forhold til en stilling har jeg nå et grunnoppsett på søknad og egenpresentasjon jeg kan bruke videre. Den timen vi trente på intervju, fikk jeg gode tips til vanlige spørsmål man bør være forberedt på å få og som man må ha ha tenkt ut svar på forhånd, samt råd om hva man kan/bør svare på spørsmål jeg tidligere har syntes vært vanskelig å svare på. Jeg synes jeg har lært mye som jeg vil ha god nytte av i videre jobbsøking. Marius opplevdes som motiverende, kunnskapsrik, engasjert og presis /”to the point ” i tilbakemeldingene. I tillegg tilgjengelig, hyggelig og fleksibel på tidspunkt for timer, og på tilbudssiden med tanke på mulighet for å ta kontakt ved spørsmål. Jeg anbefaler Marius og Karrierehuset til alle som ønsker hjelp i forbindelse med jobbskiftet.

Andreas Vøllestad
Andreas Vøllestad

Hos Karrierehuset har jeg fått god hjelp av karriererådgiver Marius Eide med å spisse CV og søknadsbrev. Jeg har fått flere andregangsintervjuer etter at han hjalp meg, noe jeg er veldig takknemlig for. Marius viste stort engasjement gjennom hele prosessen, ga meg masse god feedback, utfordret meg og lærte meg å se og spille på mine sterke sider. Jeg kan varmt anbefale han og Karrierehuset til andre som ønsker hjelp med jobbskiftet.

Heidi Botheim
Heidi Botheim

Jeg trengte hjelp til intervjutrening og har fått god hjelp av karriererådgiver Marius Eide. Underveis i prosessen har jeg fått mange gode tips av Marius, og han har hjulpet meg med å finne nye innfallsvinkler for å synliggjøre min kompetanse og egenskaper. Marius var svært oppmuntrende, og det var tydelig at han har god erfaring med dette. Veldig serviceinnstilt og fleksibel! Jeg gikk inn i intervjuet med ny giv og nytt mot, og klarte meg mye bedre enn jeg har gjort tidligere. Jeg føler at jeg nå står bedre rustet til å takle intervjusituasjonen fremover, og kan varmt anbefale Marius og Karrierehuset for andre som ønsker hjelp med intervjuforberedelsene.

previous arrow
next arrow

Marius karriereråd og jobbsøkertips

I Karrierehuset er vi opptatt av å dele vår kunnskap ved å gi deg som jobbsøker tips og råd i forbindelse med jobbsøkerprosessen. Her finner du artiklene som Marius har skrevet.

Nettverking kan lande drømmejobben

Hvor god er DU på å "nettverke"? I en tid hvor mange stillinger aldri blir [...]

Din realkompetanse kan gi deg jobben du ønsker!

Verdien av din arbeidserfaring, eller den såkalte realkompetansen betyr mer enn du tror, og for [...]

Marius Eide: Karriererådgiver – Coach

Er DU midt i en jobbsøkerprosess eller mistrives av en eller annen grunn i din nåværende jobb? La oss hjelpe deg videre på din karrierevei. Vi har satt sammen tre ulike karrierepakker som våre kunder oppnår svært gode resultater med. Les mer om våre karrierepakker.

Marius Eide

Karriererådgive r& Coach

Som karriererådgiver bruker jeg mye tid på bevisstgjøring og kompetansekartlegging. Min erfaring er at en god kartleggingsprosess gir deg et viktig forsprang, og god forhøyet selvtillit som er viktig å ha med seg inn i jobbsøkerprosessen.

Marius Eide Karriererådgiver i Karrierehuset

Bestill time med Marius

Kontakt oss for en uforpliktende samtale

Felter merket med * er påkrevet å fylle ut.

    Jeg kontakter dere som

    PrivatpersonBedrift