I Karrierehuset har vi mange dyktige karriererådgivere med ekspertise på arbeidsmarkedet, spisskompetanse på kompetansekartlegging, rådgivning, jobbsøkerverktøy og intervjutrening. En av de er Espen Erfjell. Her kan du lese mer om hans bakgrunn og erfaringer fra mange år innen coaching.

Karriererådgiver Espen Erfjell er opptatt av det unike hos hver enkelt

Espen er sertifisert i analyseverktøyet Persolog, utdannet NLP Coach og Business Coach, og er sertifisert gjennom Den Norske Coachforening (DNCF), det høyeste sertifiseringskravet i Norge. Han har lang erfaring som karriereveileder i eget selskap, og har jobbet som coach for gründere og ledere. Espen er opptatt av det unike hos hver enkelt og hjelper kandidater med å identifisere egne behov og ta gode valg. Han bistår med å ta bevisste valg ved bytte av jobb, endringsprosesser eller gründervirksomhet. Espen hadde en lang karriere som daglig leder i eget reklamebyrå, da han valgte en ny vei og utdannet seg til karriererådgiver. Han har 20 års erfaring som gründer, daglig leder og kommunikasjonsrådgiver med markedsledelse, merkevarebygging og digital strategi som ansvarsområder. Espen han også bachelor-utdannelse fra BI og et masterprogram med spesialisering i markedskommunikasjon.

Bestill en gratis karrieresamtale med Espen

Vi tilbyr en gratis, effektiv karrieresamtale med en av våre sertifiserte karriererådgivere.
Du får konkrete råd, og anbefalinger på hvilke tjenester som vil passe for deg og din situasjon. Se også våre karrierepakker.

Bestill gratis karrieresamtale

<h2Møt noen av Espens fornøyde kunder

Espen er DNCF sertifisert Coach og hjelper ledere og medarbeidere med god selvledelse og bevisste og meningsfylte valg i karrieren. Her ser du noen av flere fornøyde kunder Espen har hjulpet videre i karrieren.

Kelly Trainer
Kelly Trainer

When I relocated to Norway from Scotland, I needed help with finding a job. As a native English speaker with very little Norwegian abilities, I was very daunted in the beginning and wasn’t very sure where to start. I was also very keen to explore new career prospects and identify possible opportunities that matched my interests, education and work experience. I learned a lot about myself; my personality and the type of work environment and jobs that would best match my abilities. It was a very interesting exercise and I really enjoyed this part of the process. In doing this, I was able to identify the type of role I would like to have, making the job search a lot easier to navigate. I also gained invaluable advice regarding the interview process and also really appreciated being given feedback to reflect on. I have since accepted an offer for a very exciting job and genuinely feel the program at Karrierehuset helped to make this happen. Espen has been a huge support for me on this journey and I am very grateful for his kindness, patience and for seeing my potential. Communication was excellent from start to finish and he was always there to answer any questions I had. Our meetings were very productive and efficient and I came away from all of them knowing I was taking once step closer to finding the right job for me. I thoroughly enjoyed this process and couldn’t recommend Espen and the team at Karrierehuset more!

Tove Abrahamsen
Tove Abrahamsen

Jeg hadde nylig avsluttet et arbeidsforhold uten å ha en ny jobb å gå til. Det var det modigste og mest riktige valget jeg hadde tatt så langt i karrieren min, samtidig som fremtiden var usikker. Jeg tok derfor kontakt med Karrierehuset og Espen Erfjell. Sammen kartla vi min kompetanse og mine styrker. Vi trente på intervjuer og drodlet rundt caseoppgaver. Espen utstyrte meg med en solid dose selvtillit og tro på at jeg kom til å lykkes med å lande drømmejobben. Gjennom gode samtaler lærte jeg masse om meg selv og hva jeg ønsker videre i min karriere. Jeg kan virkelig anbefale Espen som en varm og raus karriereveileder, med evne til å både lytte og gi konstruktive råd.

Ferdinand Eide Rode
Ferdinand Eide Rode

Som en del av sluttavtalen mottok jeg, støtte til karriererådgivning. Karriererådgiver Espen Erfjell har hjulpet meg med å få hodet opp av sanden for å se muligheter. Gjennom gode og produktive samtaler med Espen, har jeg tilegnet jeg meg ny kunnskap om arbeidsmarkedet, samt fått gode tips og råd til å strukturere CV, søknad og LinkedIn-profil. Jeg har også fått gode råd i forhold til intervjusituasjonen. Underveis har jeg lært meg mye om meg selv som arbeidstaker samt i hvilke rolle og bransjer min kompetanse og bakgrunn kan passe inn. Jeg har også blitt mer bevisst på egne ønsker og kvaliteter. Samtalene med Espen har ført til at jeg har forandret fokus fra å søke på alt mulig i frykt for å ikke få noe, til å tørre å søke spisset. Espen var veldig imøtekommende, og en god lytter som var flink til å sette i gang de riktige prosessene i hodet på meg, og jeg kan varmt anbefale han og Karrierehuset for alle som ønsker hjelp med jobbskiftet.

Eva Anna Myhre
Eva Anna Myhre

Jeg tok kontakt med Karrierehuset da jeg ønsket hjelp i forbindelse med valg av karriereløp. Her har jeg fått god hjelp av karrierecoach Espen Erfjell som er en fantastisk coach og var der for meg gjennom hele prosessen. Han delte sin erfaring og tanker rundt lignende saker, noe som hjalp meg mye. Han hjalp meg med å komme meg tilbake i kontakt med verdiene mine, finne ut hva jeg vil og få tilbake troen på min kompetanse og egenskaper. Espen er flink til å lytte og veilede gjennom emosjonelle prosesser. Han brukte den nødvendige tid jeg trengte for å prosessere følelser. Jeg følte meg trygg, sett og hørt. I tillegg var han flink til å minne meg på det som er viktig for meg og ikke la meg bli alt for lenge i hodet eller i mine følelser. Jeg har fått så mye nyttig informasjon, det er jeg veldig takknemlig for. Han har utstyrt meg godt denne gangen til å fullføre prosessen min og nå målene mine. Det var en verdifull opplevelse å jobbe med ham. I tillegg var det godt å bli kjent med ham. Jeg kan anbefale Espen og Karrierehuset på det varmeste!

Jan Henning Kleiv
Jan Henning Kleiv

I samtaler med karriereveileder og coach Espen Erfjell har jeg fått gode verktøy for å stake ut en autentisk kurs i min videre lederkarriere, og å ta bevisste valg mot en hverdag i balanse. Det har vært avgjørende å bli utfordret på eget tankesett, og jeg føler at jeg nå har kommet et godt stykke videre med å ta riktige valg» Jeg er veldig fornøyd med Espen som min sparringspartner, og jeg kan varmt anbefale han for andre som ønsker en karriereveileder og coach.”

Solveig Roggenbihl
Solveig Roggenbihl

I forbindelse med nedbemanning hos forrige arbeidsgiver mottok jeg støtte til karriererådgivning for å få hjelp til å sortere alt som kokte i hodet mitt, og finne litt ut av veien videre. I Karrierehuset har jeg fått god hjelp av karriererådgiver Espen Erfjell til å rette blikket fremover. Espen er en veldig god og tydelig karrierecoach, og jeg har underveis hatt gode samtaler med han for å synliggjøre min kompetanse, og komme meg videre i prosessen. Jeg er veldig fornøyd med Espen og, kan varmt anbefale han for andre som trenger en sparringspartner og har behov å få hjelp til jobbskiftet.

Øivind Bergstrand
Øivind Bergstrand

Etter nedbemanning grunnet et hyttemarked i fritt fall, mottok jeg av arbeidsgiver karriereveiledning fra Karrierehuset. Jeg trengte hjelp til å sortere ut hvilke type jobb som var aktuell, hvilke adjektiv som best beskrev min lederstil og ikke minst detaljer på CV og SoMe profiler. Jeg var heller ikke flink nok til å fremme mine styrker på en bra måte. Jeg hadde 10-15 timeslange møter med Espen Erfjell. Noen av disse var spissing mot kommende intervju, andre var diskusjoner rundt mine beste sider og ikke minst diskusjoner på «hva ønsker du nå?». Kombinert med plutselig god tid hadde møtene flere funksjoner for meg. En var ganske enkelt å være delaktig i arbeidslivet gjennom møtene. Espen gav meg også oppgaver å løse som var direkte relatert til CV, story, LinkedIn profil og ikke minst hva som man skulle fokusere på. Espen trakk meg ut av «grøfta» hvor jeg hadde et forklaringsbehov for hvorfor jeg ble overtallig til et positivt fokus og en videre forståelse av hva en fremtidig arbeidsgiver la vekt på. Kombinert med mye tankearbeid korrigerte vi sakte men sikkert både mitt materiell, tanker og ikke minst det å være offensiv og positiv.Det var først og fremst behagelig å jobbe med Espen. Han hadde ingen direkte medvirkning til at jeg vant ny jobb, men stor indirekte betydning ved at jeg fokuserte på de elementene vi ble enige om hva riktig for meg og mitt kandidatur. De timeslange møtene var nærmest fristunder hvor jeg fikk energi til å fortsette det ganske krevende arbeidet med å minimere tilfeldighetene som gjør at du vinner en jobb. Det deles ikke ut sølvmedaljer i slike prosesser og da er det bra å ha en medhjelper i din side av ringen.

Espen Frydenberg
Espen Frydenberg

Etter at selskapet jeg var ansatt i gjennomgikk en omorganisering og nedbemanning fant jeg meg selv uten jobb. Da jeg som en konsekvens av dette så for meg å bytte bransje, finne noe helt nytt, var veien kort til å søke hjelp for å strukturere tanker og prosesser. Etter en kort introduksjonssamtale med Espen Erfjell fikk jeg en veldig god følelse på at han og Karrierehuset kunne hjelpe meg med veien videre. En magefølelse som stemte veldig godt og ble bekreftet ut over i prosessen. Med Espen fikk jeg en ærlig samtalepartner og soundboard som hjalp meg til å tenke, sette ord på og fokusere fremover som var til uvurderlig hjelp form meg. Til alle som tenker på å bytte karriere eller bransje, enten det er selvvalgt eller påtvunget, så kan jeg anbefale Espen Erfjell og Karrierehuset på det sterkeste.

Atle Lessum
Atle Lessum

Jeg trengte primært en samtalepartner/sparringpartner i forbindelse med et mulig karriereskifte, etter mange år i store, børsnoterte selskap med leder- og personalansvar. Det viktigste var å ha en objektiv tredjepart jeg kunne sparre med i mine vurderinger av mulige neste steg i karrieren. Hos Karrierehuset har jeg fått god hjelp av karrierecoach Espen Erfjell. Jeg opplever han som behagelig, hyggelig og klok, og det har vært fint å ha Karrierehuset og Espen som en arena å spille ball med fram til jeg landet ny jobb i sommer.

Per Martin Tanggaard
Per Martin Tanggaard

Jeg hadde behov for veiledning og råd ved karriereskifte, kartlegge muligheter, hva jeg hadde lyst til å gjøre, lage en plan for veien videre og å profesjonalisere jobbsøkerdokumenter. Jeg fikk hjelp til å bruke tid på å finne ut hva som gir meg energi i arbeidslivet og å strukturere jobbsøkerprosessen. Espen var en veldig god sparringspartner for å sikre at jeg ikke tok forhastede men bevisste valg:-) Jeg anbefaler gjerne Espen og Karrierehuset for andre som ønsker hjelp til karriereskiftet.

previous arrow
next arrow

Espens karriereråd og jobbsøkertips

I Karrierehuset er vi opptatt av å dele vår kunnskap ved å gi deg som jobbsøker tips og råd i forbindelse med jobbsøkerprosessen. Her finner du artiklene som Espen har skrevet.

Karriereåret 2024 – tid til refleksjon

Nå som vi nærmer oss juleferien og slutten på året anbefaler vi alle å sette [...]

Espen var en viktig sparringspartner

Vi har tatt praten med Espen Frydenberg - en av våre mange fornøyde kunder, om [...]

Karriere 2.0 – fra vertikal til horisontal karrierestige

Karriere er for mange synonymt med en karrierestige hvor du gjennom kompetanse, erfaring og en [...]

10 tips til høstens jobbjakt

Hva om du kunne gå inn i høsten med den samme letthet som da du [...]

Tankefellene som begrenser deg som jobbsøker

For mange kan det å være jobbsøker oppleves som et såkalt følelsesmessig kaos der de [...]

Espens Erfjell: Karriererådgiver – Coach – Mentaltrener

Er DU midt i en jobbsøkerprosess eller mistrives av en eller annen grunn i din nåværende jobb? La oss hjelpe deg videre på din karrierevei. Vi har satt sammen tre ulike karrierepakker som våre kunder oppnår svært gode resultater med. Les mer om våre karrierepakker.

Espen Erfjell

Karriererådgiver & Coach

“Når du ser på hvor du vil være og hva du vil oppnå, hvor tydelig er det? Høres det uoppnåelig ut? Her er tingen – det er det ikke……Det neste modige skrittet på vei mot drømmejobben kan være det første skrittet mot noe som er mer autentisk og som virkelig gir mer glede og mening – og kanskje noe du har undertrykt over lengre tid”

Espen Erfjell Karriererådgiver i Karrierehuset

Bestill time med Espen

Kontakt oss for en uforpliktende samtale

Felter merket med * er påkrevet å fylle ut.

    Jeg kontakter dere som

    PrivatpersonBedrift