Studieveiledning

Synes du det er vanskelig å vite hva du skal studere? Eller ønsker du å begynne å studere igjen etter noen år i jobb? Med studieveiledning blir det enklere for deg å ta det rette valget.

Valg av studium er ikke bare et valg for de neste årene – det kan være et valg for resten av livet. Vi hjelper deg med å sette studievalget i et livsperspektiv. Hva slags jobber fører studiet til?

Med et klart blikk mot fremtidens arbeidsmarked og fremtidens kompetansebehov, gir vi råd om aktuelle og fremtidsrettede studier.

Vi skreddersyr studieveiledningen etter ditt behov, og prosessen resulterer i konkrete råd om studier og veien videre.

Vi benytter det anerkjente analyseverktøyet Persolog® som gir en verdifull innsikt i hvordan vi responderer på ulike stimuli og en bevisstgjøring av naturlige egenskaper og underliggende motivasjonsfaktorer. Vi går grundig gjennom profilanalysen din og gir deg konkrete innspill og råd til studier og ulike karrieremuligheter.

 

Pakken inneholder

  • 3 rådgivningstimer med sertifisert karriererådgiver
  • Omfattende profilanalyse med rapport fra Persolog®
  • Konkrete råd til ulike studier og karrieremuligheter

PRIS: 6.900,-

Bestill denne pakken

Relevante linker

Bestill karriererådgivning her
Har du fått karriererådgivning som en del av en sluttpakke? Les mer her
Se vårt utvalg av kurs her
Trenger du hjelp til å finne riktig tjeneste for deg? Les mer her
Les om vårt nye produkt jobbgaranti her
Trenger du hjelp med CV og søknad? Les mer her
Bestill gratis kartleggingssamtale her
Bestill en rådgivningstime her

Rådgivere med ekspertise på studieveiledning

Marit Gangås Solberg
Karriererådgiver - Oslo & online rådgivning
Marit er utdannet bachelor i samfunnsvitenskap med fordypning i psykologi og master i rådgivning fra NTNU. Hun har flere års erfaring som rådgiver og kursholder for bedrifter og privatpersoner som er i karrieremessig omstilling. Marit kan vise til gode resultater fra sitt arbeid med strategisk karriere- og kompetanseutvikling, læring og utvikling i team og kartlegging av kompetanse og motivasjon. Hun er en engasjert formidler og kursholder i temaer som merkevarebygging, jobbsøk, utdanningsvalg og stressmestring. Hun har bred erfaring med coaching og veiledning av medarbeidere og ledere på alle nivåer i både offentlig og privat sektor. Marit har en bachelor i psykologi og master i rådgivningsvitenskap, i tillegg til sertifisering i støtteverktøyet Persolog. Marit er en dedikert rådgiver og sparringspartner som er opptatt av å sammen finne gode, strategiske løsninger som motiverer mennesker til å skape endring i eget liv.

Bransjeerfaring :
+
Økonomi og finans, IT og teknologi, forskning og utdanning, helse og omsorg, salg og service, markedsføring og kommunikasjon, ingeniørfag, kultur, logistikk varehandel og offentlig administrasjon


LinkedIn
Helen Gaunt Sande
Karriererådgiver - Oslo & online rådgivning
Helen har mange års erfaring som karriererådgiver og coach. Hun kan vise til svært gode resultater fra sitt arbeid med å løfte og fremme ledertalenter i ulike selskaper, i tillegg til det å hjelpe mennesker som har falt utenfor arbeidslivet tilbake ut i arbeid. I tillegg til en Cand.Mag grad har hun tatt videreutdannelse som NLP Master Coach, Helse Coach og Business Coach. Hun baserer også samtaler på MI-teknikker og Kjernekvadranten. Helen er sertifisert i analyseverktøyet Persolog. Helen har erfaring som gründer samt fra en rekke roller bl.a. Citigate Dewe Rogerson i London, Statsministerens kontor, Innovasjon Norge, Flying Pigs Consulting og Futurestep. Helen har både en mental og praktisk tilnærming. Hun brenner for å få frem viktigheten av våre valg; suksess er nemlig summen av alle de små valgene vi tar hver eneste dag. Coaching/veiledning kan gjøres like godt på engelsk som norsk da hun er britisk og tospråklig.
LinkedIn
Anders Holm
Karriererådgiver - Oslo & online rådgivning
Anders har siden 2015 jobbet med utvikling av mennesker som karriererådgiver og Coach, både i grupper og en til en. Han er ICF sertifisert profesjonell Erickson Coach, Erickson team Coach og mindfulness instruktør i tillegg til å være sertifisert i analyseverktøyet Persolog. Fra tidligere har han 25 års erfaring fra offshore industrien, nasjonalt og internasjonalt. Han er utdannet sivilingeniør, og har hatt roller som teknisk designer, fag- og gruppe-ansvarlig, senior produkt spesialist og senior Account manager. Han har bred erfaring i å holde kurs, drive forhandlings- og salgsprosesser samt jobbet med ulike digitaliserings-prosjekter.Anders brenner for å bevisstgjøre mennesker til å finne sin unike kompetanse, og til å finne ut hva som er viktig for at man skal trives i ny jobb. Anders har hjulpet mange mennesker videre ut i ny jobb og brenner for at nettopp du skal lykkes med dine ambisjoner, karriere og studievalg.

Bransjeerfaring :
+
Ingeniørfag, salg, IT, utdanning, varehandel og helse og omsorg.


LinkedIn
Heidi Hansen
Karriererådgiver - Ålesund & online rådgivning
Heidi er utdannet med Bachelor i Sosialt arbeid og har videreutdanning innen Master i Karriereveiledning, fra Høgskolen i Innlandet. Hun har gjennom sin yrkeskarriere lang og bred erfaring med rådgiving knyttet til mestring av overganger og endringsprosesser, individbasert og gruppebasert. Heidis faglige tyngde ligger innenfor kommunikasjon, bevisstgjøring rundt egen situasjon og har fokus på verktøy som kan bidra til å styrke individets/gruppens egenkraft til en aktiv handlende innstilling til egen framtid. Videre har hun bred kompetanse innen utdanningssektoren med bakgrunn i sin stilling som karriereveileder i ett av landets største universitet. Gjennom sin erfaring som karriereveileder har hun tilegnet seg solid kunnskap innenfor studiemestring, overganger og valg av utdanning. Heidi er sertifisert i analyseverktøyet Persolog samt kompetanse i ulike veiledningsmetoder for eksempel LØFT og Marte Meo veiledning.

Bransjeerfaring :
+
Forskning og utdanning, Helse, sosial og omsorg, salg og service, maritim næring, biologiske fag/biomarin, kultur og underholdning, offentlig administrasjon, sikkerhet og beredskap, håndverker, kreativt yrke


LinkedIn
Se alle våre rådgivere

Kunder som har brukt studieveiledning

“Jeg tok kontakt med Karrierehuset da jeg lenge har vurdert å bytte bransje. Rådgiver Lene har hjulpet meg med å forplante nye tanker og gitt meg nye verktøy for å kartlegge mine interesseområder og egenskaper. Det er lettere å få en sparringspartner som har kunnskap om karrierebytte og som samtidig kan hjelpe til med å finne riktig studieretning for å få min drømmejobb. Underveis i prosessen har vi brukt verktøyet Persolog for å kartlegge min profil og mine personlige trekk, noe jeg opplever som veldig interessant og nyttig.Jeg er veldig fornøyd med veiledningen samt tips og råd jeg har fått av Karriehuset og Lene og sitter nå igjen med et konkret relativt konkret plan som jeg kan kombinere med et familieliv med små barn. Karrierehuset og Rådgiver Lene, vil jeg sterkt anbefale for de som ønsker å bytte karriere, søker jobb, funderer på utdanning eller ønsker hjelp med CV og søknaden sin.”

Maria Sannerud

Jeg kontaktet Karrierehuset for å få hjelp til studievalg etter flere erfaringer både innen reising, studier og forskjellige jobber etter videregående. Jeg var fortsatt usikker på hva jeg ville gjøre, hva som ville passe meg, og hva jeg kunne gjøre det bra som. Det var veldig lett å komme i kontakt med en studieveileder som passet meg, og jeg fikk den hjelpen jeg trengte. Jeg gjennomføre programmet og gjennomgikk en profilanalyse (DISC) for å kartlegge min personlige profil og min jobbprofil. Med hjelp av denne testen fikk jeg i samarbeid med en karriereveileder kartlagt mine personlige egenskaper og hvilke arbeidsmiljø og arbeidsforhold jeg ville fungere best i. Jeg hadde en veiledningstime før denne testen med karriereveileder, samt to oppfølgingstimer etter testen.

Etter å ha gjennomgått testen og veiledningstimene fikk jeg et mye klarere bilde av hva som ville passe for meg, og hvilke jobber jeg ville kunne trives i og ikke. Jeg har på bakgrunn av dette blitt sikrere på hvilken retning jeg vil gå, og er i stand til å føle meg sikrere på at det jeg velger vil passe meg i det store havet av studiemuligheter som finnes i dag! I tillegg var oppfølgingen jeg fikk av min veileder enestående.

Jeg vil anbefale en slik type veiledning på det sterkeste til alle som er usikre på hvilken studieretning de skal velge. Jeg vil uten tvil ta kontakt med Karrierehuset igjen hvis jeg skulle trenge hjelp til noe i forbindelse med jobb/karriere

Linn Olsen

Slik går du frem

1

Velg den tjenesten som passer for deg og din situasjon

2

Velg din rådgiver og bestill møtetidspunktet som passer deg i kalenderen til rådgiveren

3

Du får bekreftelse på at timen er booket og du kan betale med vipps eller annen foretrukket betalingsløsning

4

Du gjennomfører møtet med din rådgiver på video eller personlig oppmøte

Kom i gang

Se våre tjenester

Tips og råd fra våre rådgivere

Her deler våre folk kunnskap og historier om det vi jobber med og brenner for.

Kontakt oss for en uforpliktende samtale

Felter merket med * er påkrevet å fylle ut.

Jeg kontakter dere som

PrivatpersonBedrift

Go to Top