10 ting en karriererådgiver kan hjelpe deg med

Vurderer du å skifte jobb, usikker på hva du bør studere, eller ønsker å stille bedre forberedt til det viktige jobbintervjuet. Vi har lang erfaring med å hjelpe folk i forbindelse med jobbsøkerprosessen, og tilpasser karrierecoachingen til ditt behov. Her deler vi 10 gode grunner til hvorfor du bør søke hjelp hos en karriererådgiver.

1.En rask vei ut i ny jobb

Har du mistet jobben, eller mistrives så mye at du ønsker å skifte jobb, er det viktig å komme seg raskt over i ny jobb. Våre karriererådgivere  har lang erfaring med å hjelpe folk med veien ut i ny jobb.

2.Hjelp til karriereskiftet

I Karrierehuset opplever vi ofte at man oppsøker hjelp av karriererådgiver fordi man vurderer å skifte bransje eller rolle, men hvordan går man frem, og hva bør en tenke på ved et karriereskifte? La oss hjelpe deg med karriereskiftet.

Vi tilbyr en gratis, effektiv karrieresamtale med en av våre sertifiserte karriererådgivere.
Du får konkrete råd, og anbefalinger på hvilke tjenester som vil passe for deg og din situasjon.

Bestill gratis karrieresamtale
Karriererådgivning får folk raskt ut i ny jobb

3.Kartlegging av din kompetanse og erfaring

Verdien av din arbeidserfaring, eller den såkalte realkompetansen kommer sjelden godt nok frem underveis i jobbsøkerprosessen. Vi hjelper deg med å kartlegge din kompetanse og erfaring slik at du ser nye karriereveier.

4.Veien til ditt neste karrierevalg

Hva blir ditt neste skritt i karrieren? Ofte er dette utfordrende å finne ut av på egen hånd. Vi hjelper deg videre i karrieren uansett om du ønsker coaching i nåværende stilling, eller ønsker å bytte jobb. Vi har satt sammen tre ulike karrierepakker som våre kunder oppnår svært gode resultater med.

Velg mellom våre karrierepakker

Her har vi satt sammen tre ulike karrierepakker som våre kunder oppnår svært gode resultater med. Bestiller du en karrierepakke følger en dedikert karriererådgiver deg gjennom prosessen og skreddersyr rådgivningstimene slik at de tilpasses dine individuelle behov. Sammen legger dere en effektiv strategi for å nå dine karrieremål.

Basic
7.600,-

Vurderer du en karriereendring? På bakgrunn av din kompetanse, interesser, ferdigheter og profilanalysen Persolog® gir vi konkrete råd om din nåværende og fremtidige karriere. Fokuset i Basic er å gjøre deg bevisst din kompetanse, dine unike styrker og derigjennom åpne mulighetsrommet ditt. Dette for å fremme aktive og veloverveide valg for din karriere.

Bestill Basic

Plus
16.000,-

Denne tjenesten er for deg som ønsker å sikre en rask vei ut i nytt arbeidsforhold. Kanskje du har søkt jobb en stund uten hell, eller trenger en sparringspartner for å ta aktive og veloverveide valg for din karriere? Vi bistår deg med jobbsøkerstrategien for å raskt nå dine karrieremål.

Bestill Plus

Premium
24.000,-

Tjenesten for deg som ønsker støtte gjennom hele jobbsøkerprosessen. Våre rådgivere skreddersyr en prosess som inneholder de viktigste elementene i jobbsøkerprosessen – fra kompetansekartlegging, profesjonalisering av jobbsøkerdokumenter, til intervjutrening og forhandling med ny arbeidsgiver.

Bestill Premium

5.CV, søknad og LinkedInprofil

En rekrutterer bruker snitt 5 sekunder på å evaluere om CVen din er aktuell for en konkret stilling? Våre karriererådgivere vet hva som kreves for at nettopp din CV går gjennom nåløyet så fremt kvalifikasjonene ellers stemmer med kandidatprofilen til aktuell stilling.

Jobbsøkerkurs

6.Hjelp til jobbsøkerprosessen

Har du ikke søkt jobb på lenge, og- eller opplever jobbsøkerprosessen som tidskrevende? Våre karriererådgivere fungerer som din sparringspartner, og hjelper deg med å prioritere og strukturere din hverdag som jobbsøker.

Nordic choice club intervjutrening

Bestill intervjutrening med karriererådgiver

Du opplever kanskje å bli innkalt til intervju, uten å nå helt frem. Bestiller du intervjutrening med en av våre rådgivere får du en sparringspartner/coach som hjelper deg på veien og sørger for at du stiller bedre rustet til det viktige intervjuet.

Bestill intervjutrening

7.Ruste deg til det viktige jobbintervjuet

Intervjuet er din mulighet til å overbevise bedriften om at du er rett kandidat. Vi utfører intervjutrening ved å gjennomgå et fiktivt jobbintervju for å gjøre deg bevisst din atferd og gir deg råd i forhold til hvordan du best besvarer ulike spørsmål.

Studieveiledning

8.Hjelp til det viktige studievalget

Synes du det er vanskelig å vite hva du skal studere, eller ønsker du å begynne å studere igjen etter noen år i jobb? En studierådgiver kan hjelpe deg med å ta mer bevisste valg, og gjøre deg tryggere på valget du tar. Les mer om studieveiledning

Bestill studieveiledning

Usikker på hva du bør studere?

Valg av studier er ikke bare et valg for de neste årene – det kan være et valg for resten av livet. Det er lett å gå seg vill i alle valgmulighetene og ofte er en god veiledningssamtale det som skal til for at du ser mulighetene dine litt klarere, og blir tryggere på valgene dine. Bestill studieveiledning med en av våre rådgivere

Bestill studieveiledning

9.Finne roller og bransjer hvor din profil passer inn

Det å skifte jobb er krevende for mange, og det å skifte både rolle og bransje og ta en helt ny retning, er enda mer krevende. Ofte kan det å skifte retning i karrieren føles som at man starter helt på nytt, men det er sjelden tilfelle. Kompetansen man har med seg fra en jobb, og en bransje, er mest sannsynlig verdifull og overførbar til den nye jobben.

Karriererådgivning del av sluttpakken

10.Være din sparringspartner og karrierecoach

Jeg er lei jobben og arbeidsoppgavene, og burde gjøre noe med det, men jeg er usikker på hva jeg har lyst til å jobbe med, og hvor min kompetanse passer inn. Kjenner du deg igjen? La oss hjelpe deg videre i karrieren.

La våre karrierecoacher hjelpe deg

I Karrierehuset har vi ekspertise på arbeidsmarkedet, spisskompetanse på kompetansekartlegging, rådgivning, jobbsøkerverktøy og intervjutrening. Våre karriereveiledere levererer profesjonell karriererådgivning og har hjulpet tusenvis av mennesker med å komme seg ut i nye jobber. Med bruk av atferds-analyseverktøyet Persolog® gjennom hele prosessen, sikrer vi deg en rask og dedikert leveranse som resulterer i en prosess preget av profesjonalitet, innsikt og kvalitet. Vårt solide nettverk av allianser og partnerskap i rekrutteringsbransjen og næringslivet sikrer en raskere vei ut i arbeidslivet. Trenger du hjelp med å kartlegge egen kompetanse, hjelp til CV, søknad eller intervjuet? Våre sertifiserte karriererådgivere kan hjelpe deg. Les mer om våre tjenester og bestill en av våre karrierepakker.

Kontakt oss for en uforpliktende samtale

Felter merket med * er påkrevet å fylle ut.

    Jeg kontakter dere som

    PrivatpersonBedrift

    Del dette innlegget