Her får du karrierevettreglene til påsken☀️

I Karrierehuset tar vi alltid hensyn til deg og dine behov, uansett om du trenger hjelp til et jobbskifte eller coaching underveis i nåværende stilling. Vi er her for deg, og er din sparringspartner for å vise deg veien til din neste karriere. Før vi tar påskeferie deler vi våre karrierevettregler, og håper disse kan bidra til å gi deg noen gode refleksjoner om din videre karriere. God påske!🐣

 • 1.Planlegg turen og meld fra hvor du går
  Planlegg karrierestrategien din. Tenk nøye gjennom hva du virkelig vil jobbe med, og meld fra til andre

 • 2. Tilpass turen etter evne og forhold
  Tilpass CV og søknad etter bransje og rolle

 • 3. Ta hensyn til vær- og skredvarsel
  Ta hensyn til arbeidsgivers behov og den verdien du vil tilføre bedriften

 • 4. Vær forberedt på uvær og kulde, selv på korte turer
  Vær forberedt på at arbeidsmarkedet er i rask endring, selv på kort sikt

 • 5. Ta med deg nødvendig utstyr for å kunne hjelpe deg selv og andre
  Ta med nødvendig motivasjon og engasjement inn i jobbsøkerprosessen for å hjelpe både arbeidsgiver og deg selv til å ta gode valg

 • 6. Ta trygge veivalg. Gjenkjenn skredfarlig terreng og usikker is
  Ta trygge veivalg, reflekter godt over dine sterke sider, og hva som gir mening for deg i jobben

 • 7. Bruk kart og kompass. Vit alltid hvor du er
  Bli kjent med arbeidsmarkedet og vit alltid at du er unik og har en interessant kompetanse og egenskaper

 • 8. Vend i tide. Det er ingen skam å snu
  Vend i tide. Det er ingen skam å snu og velge en annen karriereretning enn den du har erfaring og utdannelse fra

 • 9. Spar på kreftene og søk ly om nødvendig
  Spar på kreftene og søk råd og bistand hos en karriererådgiver hvis du trenger støtte og coaching

Vi tilbyr en gratis, effektiv karrieresamtale med en av våre sertifiserte karriererådgivere.
Du får konkrete råd, og anbefalinger på hvilke tjenester som vil passe for deg og din situasjon.

Bestill gratis karrieresamtale

Oppsøk hjelp i tide

Selv om du føler mangel på arbeidsglede, trenger du ikke nødvendigvis å slutte i jobben. Se etter alternative løsninger først, og få hjelp til å bli mer tydelig og bevisst. Husk at det er lettere å få jobb når du allerede er i jobb. Dersom det allikevel ender opp med et jobbskifte, enten du velger det selv, eller blir berørt av nedbemanning og- eller omstilling, kan det ofte være vanskelig å ta med seg en positiv energi inn i en jobbsøkerprosessen dersom du mistrives av en eller annen grunn

Har du først bestemt deg for et jobbskifte kan det være nyttig å stille deg selv følgende spørsmål:

 • Hva er det jeg trives/mistrives med i nåværende jobb?
 • Hva er viktig for meg i en fremtidig jobb?
 • Hvor langt er jeg villig til å strekke meg for å oppnå drømmejobben?
 • Vær forberedt på at det faktisk er en jobb å skaffe seg ny jobb.

Det er mange stillinger på arbeidsmarkedet, og det kan være utfordrende å selv finne ut av i hvilke bransjer og yrker som du kan passe inn i. Det er her en karriereveileder vil kunne hjelpe deg med kompetansekartlegging samt å utfordre deg på karriereområder du kanskje ikke engang har vurdert selv.

Er du på jakt etter ny jobb, et karriereskifte eller usikker på studievalget?

Vi har satt sammen tre ulike karrierepakker som våre kunder oppnår svært gode resultater med. Bestiller du en karrierepakke følger en dedikert karriererådgiver deg gjennom prosessen og skreddersyr rådgivningstimene slik at de tilpasses dine individuelle behov. Sammen legger dere en effektiv strategi for å nå dine karrieremål. Se under hva de ulike pakkene inkluderer.

Basic
7.600,-

Vurderer du en karriereendring? På bakgrunn av din kompetanse, interesser, ferdigheter og profilanalysen Persolog® gir vi konkrete råd om din nåværende og fremtidige karriere. Fokuset i Basic er å gjøre deg bevisst din kompetanse, dine unike styrker og derigjennom åpne mulighetsrommet ditt. Dette for å fremme aktive og veloverveide valg for din karriere.

Bestill Basic

Plus
16.000,-

Denne tjenesten er for deg som ønsker å sikre en rask vei ut i nytt arbeidsforhold. Kanskje du har søkt jobb en stund uten hell, eller trenger en sparringspartner for å ta aktive og veloverveide valg for din karriere? Vi bistår deg med jobbsøkerstrategien for å raskt nå dine karrieremål.

Bestill Plus

Premium
24.000,-

Tjenesten for deg som ønsker støtte gjennom hele jobbsøkerprosessen. Våre rådgivere skreddersyr en prosess som inneholder de viktigste elementene i jobbsøkerprosessen – fra kompetansekartlegging, profesjonalisering av jobbsøkerdokumenter, til intervjutrening og forhandling med ny arbeidsgiver.

Bestill Premium

La våre karrierecoacher hjelpe deg

I Karrierehuset har vi ekspertise på arbeidsmarkedet, spisskompetanse på kompetansekartlegging, rådgivning, jobbsøkerverktøy og intervjutrening. Våre karriereveiledere levererer profesjonell karriererådgivning og har hjulpet tusenvis av mennesker med å komme seg ut i nye jobber. Med bruk av atferds-analyseverktøyet Persolog® gjennom hele prosessen, sikrer vi deg en rask og dedikert leveranse som resulterer i en prosess preget av profesjonalitet, innsikt og kvalitet. Vårt solide nettverk av allianser og partnerskap i rekrutteringsbransjen og næringslivet sikrer en raskere vei ut i arbeidslivet. Trenger du hjelp med å kartlegge egen kompetanse, hjelp til CV og søknad eller intervjuet? Våre sertifiserte karriererådgivere kan hjelpe deg med en karriereendring. Les mer om våre tjenester og bestill en av våre karrierepakker.

Kontakt oss for en uforpliktende samtale

Felter merket med * er påkrevet å fylle ut.

  Jeg kontakter dere som

  PrivatpersonBedrift

  Del dette innlegget